Epson Device Admin

Jednostavno upravljajte svim pisačima i skenerima1 na daljinu uz potpuni nadzor, uključujući mogućnost instaliranja, konfiguriranja, praćenja rada, održavanja i otklanjanja problema u svrhu bolje produktivnosti i smanjenja troškova.

Preuzimanje

Pratite i analizirajte opremu za ispis i njome upravljajte s jednog mjesta putem jednog intuitivnog sučelja. Uštedite vrijeme i novac s inovativnim softverom Epson Device Admin

Softver Epson Device Admin pojednostavljuje naporan posao upravljanja i praćenja rada pisača i skenera. Kompatibilan je s nizom umreženih pisača i skenera, a sve nadzire putem jednog elegantnog i intuitivnog sučelja. Odmah preuzmite Epson Device Admin i počnite upravljati svojom opremom.

Pratite rad umreženih pisača i skenera i upravljajte njima s jednoga mjesta bez obzira na njihov broj

Uz uslužne programe za mrežno upravljanje, dosljedna primjena alata – korištenje istog alata za velik broj potreba – može uštedjeti vrijeme i umanjiti nedoumice rukovatelja. To jedinstveno rješenje omogućuje našim poslovnim klijentima da na daljinu instaliraju, podešavaju, prate i održavaju opremu za ispis i skeniranje, drže je sigurnom i otklanjaju probleme – što im putem uštede vremena i kontrole troškova pomaže da poboljšaju produktivnost poslovanja.

Osim toga, ovo im inovativno rješenje tvrtke Epson pomaže da maksimalnim povećanjem neprekidnog rada uređaja i aktivnim sudjelovanjem u rješavanju problema poboljšaju produktivnost krajnjeg korisnika. Omogućuje im i da na jednostavan način stvore inventar uređaja s brojevima i vrstama uređaja i na njima instaliranim mogućnostima.

Uštedite vrijeme i upravljajte troškovima

Epson Device Admin omogućuje administratorima IT sustava da upravljanje uređajima organiziraju prema svojim potrebama. Na primjer, uređaji se mogu organizirati prema zemljopisnoj lokaciji ili vrsti. Glavnu skupinu možete nazvati po gradu, podskupine unutar grada mogu se povezati sa zgradama ili uredima, a daljnje podskupine u zgradama s katovima ili odjelima.

Kompatibilnost sa svim Epsonovim proizvodima

Prilikom izlaska softvera Epson Device Admin na tržište, podržavalo ga je više od 400 uređaja s mrežnom podrškom marke Epson, uključujući laserske pisače i pisače WorkForce Pro, ColorWorks, te pisače i skenere velikih formata. Kako Epson pušta u prodaju nove proizvode, taj broj i dalje raste.

Povećajte učinkovitost pomoću intuitivnog sučelja

Epson Device Admin nudi intuitivno sučelje pomoću kojega ćete brzo izvoditi složene operacije. Korisničko sučelje osmišljeno je tako da bude učinkovito i intuitivno i da smanji broj koraka potrebnih za obavljanje zadataka te unaprijedi rad softvera.

Alat za analizu i upravljanje

Funkcija nadzora s uređaja prikuplja podatke u sažetom obliku te može izdavati izvješća o stanju i analize koje će vam pomoći u nastojanju da rad ispisne infrastrukture ostane na naprednoj i profesionalnoj razini. Izvješća o korištenju uređaja, koja automatski stižu u pretinac e-pošte, mogu biti korisna voditeljima informatičke službe ili tehničkim direktorima za kontrolu troškova ili dodjelu sredstava.

Preuzimanje

Želite li iskoristiti prednost BESPLATNOG softvera Device Admin, preuzmite ga ovdje i odmah poboljšajte svoju učinkovitost.

PREUZIMANJE

Značajke

 • Jednostavna kontrola uređaja

  S konzole Epson Device Admin voditelji IT odjela imaju detaljan uvid u podatke o svakom uređaju kao što su mrežna spojivost, količina potrošnih materijala i broj ispisa. Za napredniju kontrolu korištenja i stanja uređaja mogu se postaviti automatska izvješća i upozorenja.

 • Jednostavno podešavanje velikog broja uređaja

  Jednostavno ćete napraviti predložak za podešavanje jednog uređaja, a zatim ga bez problema primijeniti na velik broj ostalih uređaja.

 • Automatska upozorenja

  Administrator IT sustava može odabrati jednu odgovornu osobu u odjelu/uredu koja će putem e-pošte primati poruke o događajima ili upozorenja.

 • Kompatibilnost s nizom Epsonovih proizvoda

  Zahvaljujući kompatibilnosti EDA s Epsonovim pisačima WorkForce Pro, poslovnim skenerima i pisačima velikog formata, uživajte u ujednačenom upravljanju svim svojim uređajima marke Epson.

 • Proaktivna upozorenja e-poštom

  Uspješno pratite stanje zaliha putem naprednih upozorenja e-poštom

 • Uštedite vrijeme i novac

  EDA vam može uštedjeti vrijeme svojim mogućnostima automatskog otkrivanja IP adresa novih uređaja i jednostavnog postavljanja grupa, funkcijom njihova povezanog nadzora te podešavanjem ili mijenjanjem mrežnih postavki uređaja za prvu upotrebu ili nakon instalacije.

 • Naprednim izvješćivanjem poboljšajte vidljivost

  Voditeljima IT odjela i direktorima informatičke službe koji žele zadržati kontrolu nad sredstvima i tekućim troškovima napredni alati izvješćivanja u softveru Epson Device Admin mogu pomoći odgovoriti na sljedeća pitanja: „Koji je omjer korištenja ispisa u boji i crno-bijelog ispisa? Koriste li se uređaji prekomjerno ili nedovoljno? Povećava li se mjesečno korištenje uređaja ili se smanjuje?”

 • Preuzmite kontrolu pomoću jednostavnih alata za napredno upravljanje

  EDA je osmišljena tako da obuhvaća obilježja naprednog upravljanja kao što su podesiva primjena uređaja, robusna upozorenja, proaktivno/predvidljivo upravljanje potrošnim materijalom te podešavanje i nadzor uređaja. Dodajte najnovije uređaje i provedite postojeću korporativnu politiku u jednom koraku dodajući ih postojećim skupinama, štedeći vrijeme i pojednostavljujući upravljanje uređajima.

 • Prilagodite svoje uređaje novim potrebama

  Pomoću izvješćivanja o prošlim događajima identificirajte uređaje koji se možda nedovoljno koriste ili imaju određenu funkciju koja se može iskoristiti za zadovoljavanje novih poslovnih potreba.

 • Fleksibilno upravljanje skupinom uređaja

  Stvorite skupinu za određeni uređaj na temelju njegove lokacije, vrste ili modela radi jednostavnog upravljanja i praćenja resursa.

 • Ostvarite brz pristup ključnim podacima o opremi

  Pogledajte status uređaja, podešavanje, upozorenja, skupine, potrošni materijal i mogućnosti otklanjanja problema – sve na jednom zaslonu.

 • Supported Operating Systems

  Microsoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o Epson Device Admin, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

 1. Umreženi poslovni pisači Inkjet Pro i laserski pisači / višenamjenski uređaji, poslovni skeneri i pisači velikog formata
Zatvori

PREUZIMANJE SOFTVERA DEVICE ADMIN

Da biste preuzeli BESPLATAN softver Device Admin, unesite Vaše podatke.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Polja označena zvjezdicom ("*") obavezna su. Pošalji
Kontaktirajte nas