RJEŠENJA ZA
SKENIRANJE NA RADNOM MJESTU

0

Zamislite Epson u svom poslovanju

Skeneri su neophodan dio svakog poslovanja – pretvaraju fizičke informacije u zaštićeni digitalni sadržaj kojim se može upravljati. Epson je razvio najširi asortiman skenera na tržištu kako bi odgovorio na promjenjive zahtjeve različitih sektora te im omogućio što jednostavnije i brže snimanje visokokvalitetnih slika i dokumenata.

Jednostavno snimite, pretvorite i distribuirajte skenirane informacije unutar svoje organizacije. Iskoristite prednosti naprednih značajki digitalizacije dokumenata koje omogućuju neprimjetnu pohranu visokokvalitetnih skenova u vaš tijek rada, od jednostavnih sustava za arhiviranje dokumenata do usluga u oblaku i poslovnih rješenja za upravljanje sadržajem.

Među modelima koji značajno smanjuju broj koraka potrebnih za snimanje i pohranu dokumenata – a istodobno nude niz različitih aplikacija u različitim djelatnostima i poslovnim okruženjima – pronaći ćete skener koji odgovara vašim potrebama.

Jednostavna rješenja za snimanje

Epsonov jednostavni postupak skeniranja najbolji je odabir za organizacije s redovitim zahtjevima skeniranja jer vam omogućuje uštedu vremena i učinkovitiji rad – u svim potrebnim veličinama.

Bez obzira na to skenirate li slike veličine tek poštanske marke ili one velike kao što je A0 nacrt, jednostavno ćete snimiti svaki aspekt u visokoj rezoluciji – te ih reproducirati u gotovo bilo kojem mjerilu.

Čak se i najmanje slike, gdje god da ste ih pronašli, mogu snimiti s toliko detalja da će ih se i više nego sigurno moći ispisati u velikom formatu.

Osim toga, Epsonova jednostavna rješenja za snimanje omogućuju vam da sadržaj jednostavno izravno skenirate na različita mjesta:

Jednostavno skeniranje dokumenata

Skeniranje u poruku e-pošte

Skeniranje u oblak

Skeniranje u lokalnu mapu
ili na mrežni pogon

Skeniranje u aplikacije
sustava Microsoft Office

Skeniranje na mobilni uređaj

Funkcija Wi-Fi Direct

Softver Epson DocumentScan omogućuje korisnicima da iskoriste prednosti funkcije Wi-Fi Direct i povežu se bežičnim putem s našim podržanim skenerima bez ikakve mreže. To je idealno za okruženja u kojima se za posao koriste vlastiti uređaji, a olakšava i upotrebu usluga u oblaku za skeniranje, pohranu i držanje važnih poslovnih dokumenata na jednom mjestu kako bi im zaposlenici mogli pristupiti gdje god se nalazili i kojim se god uređajem služili. Možete i skenirati izravno na adresu e-pošte ili drugi pisač s omogućenom aplikacijom Epson Connect.

Skenirajte dokumente izravno na uređaj Android™. Možete izvršiti pretpregled skeniranih podataka i poslati ih na adresu e-pošte, izravno u druge aplikacije ili u usluge u oblaku kao što su Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ i Microsoft® OneDrive.

Preuzmite na usluzi App Store ili Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Epsonovo napredno snimanje

Pri složenim zahtjevima skeniranjima i u okruženjima s velikim obimom skeniranja Epsonov postupak skeniranja u dva koraka snima i sortira dokumente u sekundi zahvaljujući naprednim parametrima koje ste unaprijed postavili. Upravljački programi kao što su TWAIN, ISIS i WIA ili dodatni softverski dodaci omogućuju besprijekornu integraciju s vašim odabranim sustavima za upravljanje dokumentima (eng. Document Management Systems), sustavima tijekova rada i uslugama u oblaku:

Epsonovo napredno snimanje

LOKALNA UPRAVA

Integracija radnih procesa

FINANCIJSKE USLUGE I OSIGURANJE

Posebne aplikacije

  • LOKALNA UPRAVA
  • FINANCIJSKE USLUGE I OSIGURANJE
  • ZDRAVSTVO
  • PRAVOSUĐE
  • MOBILNI RADNICI

Optimizirano vođenje evidencije

Naši skeneri osmišljeni su za snimanje dokumenata, obrazaca i identifikacijskih zapisa za pojednostavljenu obradu dokumenata te čak podržavaju sigurni daljinski pristup s pametnih uređaja i kao takvi su najbolji odabir za okruženja koja su okrenuta kupcima i zahtijevaju veliku učinkovitost.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Rješenja za planiranje, građevinsku kontrolu i puno više

Naši grafički skeneri A0 i A3 ispunjavaju zahtjeve za skeniranje velikih formata u velikoj rezoluciji, koje zahtijevaju službe planiranja i izgradnje, službe za održavanje izbora i ostali:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Učinkovita pohrana velikih dokumenata

Mogućnosti skeniranja velikih količina omogućuju jednostavnije upravljanje slučajevima i smanjuju broj radne snage potrebne za obradu velikih dokumenata te tako omogućuju jednostavniju digitalnu pohranu čak i najvećih izvješća i zahtjeva:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Rad financijskih odjela i odjela ljudskih resursa bez poteškoća

Pojednostavnite obradu faktura i platnih transakcija u pozadinskim uredima te osigurajte da su evidencije o osoblju ažurirane uz umreženo, Wi-Fi i Wi-Fi Direct skeniranje s obradom jednim dodirom tipke dostupnom za više korisnika.

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Skeniranje i dijeljenje terenskih izvješća u pokretu

Radite učinkovito s bilo kojeg mjesta uz Epsonova mobilna rješenja za ispis i skeniranje – optimizirana za brze i točne rezultate dobivene uz pomoć kompaktnih i laganih uređaja, za jednostavan ispis i skeniranje terenskih izvješća i ključnih dokumenata:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Jednostavna obrada svakodnevnih transakcija

Jednostavno obrađujte svakodnevne transakcije, kao što su čekovi i unosi na konta, digitalno upravljajte njima i provjeravajte njihovu autentičnost. Ta kompaktna i učinkovita rješenja za obradu omogućuju sigurno rukovanje dokumentima za daljnju internu obradu:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Automatsko organiziranje datoteka i dokumenata

Učinkovito obrađujte interne komunikacije i komunikacije s korisnicima i dokumentima, obrađujte ih i usmjeravajte zahvaljujući rješenjima za skeniranje koja se mogu konfigurirati tako da automatski imenuju i organiziraju dolazne datoteke:

WorkForce DS-530

Razdvajanje većih dokumenata i upravljanje njima

Digitalno upravljajte opsežnim izvješćima i fakturama te ih arhivirajte. Jednostavno digitalno razdvojite veliku količinu dokumenata uz pomoć naših inovativnih rješenja za razdvajanje dokumenata:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Brza i sigurna obrada dokumenata

Izravno skenirajte dokumente da biste jednim dodirom tipke omogućili sigurna radna područja za suradnju ili usluge u oblaku. Za liječničke ordinacije, užurbane prijemne šaltere ili druga područja gdje je svaki komadić prostora dragocjen, a učinkovita obrada dokumenata imperativ:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Bilježenje svake pojedinosti

Izradite kopije važnih zdravstvenih dokumenata do najmanje pojedinosti – uključujući negative, fotografije i rendgenske snimke:

Perfection V850

Jednostavna optimizacija skrbi za pacijente

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Omogućivanje neprimjetnog protoka pacijenata

Jednostavno skenirajte, projicirajte i ispisujte s jednog na drugi uređaj. Pojednostavnite postupke zahvaljujući objedinjenim projektima koji međusobno surađuju kako bi se omogućio protok pacijenata kroz odjele bez poteškoća.

Učinkovita digitalizacija zdravstvenih dokumenata

Digitalizirajte papirnatu dokumentaciju koja se smatra jednom od najzahtjevnijih: zdravstvene dokumente. Epsonovi brzi uređaji A3 nude fleksibilnost potrebnu za skeniranje svakog dokumenta u datoteci izravno u radno područje za suradnju i to jednim dodirom tipke:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Vođenje točne evidencije u svakom trenutku

Brzo i jednostavno vodite točnu i potpunu digitalnu evidenciju zahvaljujući skenerima osmišljenima za skupno skeniranje i skeniranje velikih količina dokumenata – idealno za zahtjevna i užurbana okruženja.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Bilježenje informacija u svakom okruženju

Brzo zabilježite dodatne informacije u trenutku zahvaljujući asortimanu kompaktnih rješenja koja su najbolji odabir za okruženja okrenuta korisnicima.

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Sigurno skeniranje osjetljivih podataka

Zabilježite svaki detalj fotografija, dokumenata velikog formata, pa čak i otiske prstiju uz nenadmašnu preciznost i visoku produktivnost. Potom ih spremite izravno u sigurni i lozinkom zaštićeni PDF dokument:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Omogućivanje mobilnog rada

Dajte zaposlenicima alate koji su im potrebni za učinkovit i neovisan rad u okruženju u kojem se koriste vlastiti uređaji (eng. Bring Your Own Device, BYOD) putem softvera, aplikacija i responzivnog hardvera.

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Trenutno skeniranje i spremanje podataka o korisniku

Izradite logističku dokumentaciju na mjestu isporuke. Spriječite oštećenje i gubitak važnih potvrda o pošiljci zahvaljujući mogućnosti skeniranja i spremanja dokumentacije u trenutku isporuke uz pomoć kompaktnih i laganih mobilnih uređaja:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Siguran rad na daljinu

Pobrinite se da svi podaci budu sigurni, čak i kada zaposlenici rade na daljinu. Mobilnost naših skenera znači da se dokumenti mogu pouzdano primati i pohranjivati bez obzira na to gdje se radi:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Tehnologija koja pomaže

Skeneri tvrtke Epson omogućuju vam da ispunite sve svoje potrebe skeniranja pružanjem dojmljivog digitalnog sadržaja:

Visoka kakvoća

Snimanje slika do 4,0 DMax.

Razdvajanje dokumenata

Jednostavno sortirajte dokumente uz značajke automatskog razdvajanja dokumenata

Ispravljanje ukošenosti

Izrađujte ravnije, a time i čitljivije slike

Pretvaranje skenova

Pretvarajte skenove u digitalne tekstove zahvaljujući ugrađenom optičkom prepoznavanju znakova koje izrađuje dokumente koje možete pretraživati

Automatsko rotiranje

Smanjite vrijeme pripreme zahvaljujući automatskoj rotaciji

Poboljšanje značajki teksta

Učinite skenirani tekst oštrijim i čitljivijim

Napredno umetanje papira

Automatsko prepoznavanje nosivog lista

Pronađite svoj proizvod

Ostali Epsonovi poslovni proizvodi

Poslovni tintni pisači

Naši tintni pisači omogućuju izvanrednu performansu u svakom vidu poslovnog ispisa, od troška po stranici i potrošnje struje do brzine, pouzdanosti i kakvoće.

PREGLED PONUDE

Poslovni laserski pisači

Kakvi god bili ključni prioriteti vaše tvrtke, Epson ima laserski pisač koji će zadovoljiti vaše potrebe. Epsonovi laserski pisači u boji sjajno su rješenje za ispis za vaš užurbani ured.

PREGLED PONUDE

Poslovni projektori

Uspješne tvrtke upotrebljavaju svjetliju i bolju vizualnu komunikaciju da bi se istaknule. Kao tvrtka koja više od desetljeća proizvodi najbolje projektore na svijetu1, nudimo vam upravo ono što je vašoj tvrtki potrebno da bi ostavila maksimalan utisak u prostorijama za obuku, sobama za sastanke i dvoranama za predavanje.

PREGLED PONUDE

Saznajte više o našim ostalim linijama poslovnih skener

Mobilni skeneri

Mobilni A4 skeneri za jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima u pokretu ili u kompaktnim radnim okruženjima.

Saznajte više

Skeneri s automatskim posluživanjem listova

Oduševljenje i iznenađenje naših klijenata inovativnim proizvodima i uslugama je tek početak.

Saznajte više

Plošni skeneri

Riješite se suvišne papirologije i unaprijedite radne procese dokumenata s ovom linijom pouzdanih i svestranih plošnih skenera.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o Epsonova ponuda poslovnih skenera, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

  1. Ispitivanje je obavila tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.

PRESKOČI

 

PRESKOČI

PRESKOČI

Kontaktirajte nas