WFP

Rezultati govore
sami za sebe

95%

Ušteda energije uz
WorkForce Pro1

94%

Smanjenje otpadnog
materijala uz WorkForce Pro1

3.5x

Brži ispis uz WorkForce Pro1

Prijeđite na poslovni tintni pisač

Mislite li da je tintni ispis koristan samo za upotrebu kod kuće? Razmislite još jednom. U Epsonu smo optimizirali jedinstvenu tehnologiju glava pisača za primjene u poslovanju. Tintni ispis tradicionalno je bio namijenjen kućnoj upotrebi, no učinkovitost, jednostavnost i ekonomičnost tintnog ispisa tvrtkama pruža niz prednosti pred laserskim ispisom. Mnoge od tih prednosti omogućuje PrecisionCore, tehnologija promjenjive veličine pogodna za primjenu u industrijskim sustavima kao što su veliki tiskarski strojevi. Prednosti te tehnologije, od pouzdanosti do smanjenja otpada i štetnog utjecaja na okoliš, sada ćete pronaći na modelima WorkForce Pro. Otkrijte kako vam mogu pomoći da poboljšate ekonomičnost i produktivnost poslovanja i smanjite potrošnju energije.

Uštedite energiju

Uz 96 % manju potrošnju energije od laserskih pisača, pisači WorkForce Pro ne smanjuju samo troškove električne energije, već mogu vašoj tvrtki pomoći u postizanju ciljeva u vezi sa smanjenjem zagađenja okoliša1. Budući da tintni pisači tijekom ispisa ne koriste toplinu, troše znatno manje energije nego laserski pisači, čime smanjuju troškove rada.

Saznajte više
Do 10.000 stranica po spremniku s tintom2

Manje otpada, bolji rezultati ispisa

Neovisna su ispitivanja pokazala da Epsonovi modeli WorkForce Pro stvaraju do 94 % manje otpada nego laserski pisača i kopirni uređaji1. U usporedbi s laserskim pisačem koristi manje potrošnog materijala i dijelova za zamjenu, a nema ni emitiranja ozonskih plinova. Epson nudi velik izbor veličina spremnika s tintom koji će vam pomoći smanjiti troškove, koji jamče vrhunski izgled ispisanih primjeraka i jednostavno ih je zamijeniti. Epsonove tinte DURABrite Ultra i DURABrite Pro imaju i certifikat ISO 117984, što jamči trajnije ispisane primjerke u svim poslovnim okruženjima.

Saznajte više

Kalkulator CO2 i električne energije

U neovisnim ispitivanjima Epsonovi modeli WorkForce Pro potrošili su do 96 % manje energije od laserskih pisača i laserskih kopirnih uređaja1. Pomoću kalkulatora u nastavku provjerite koliko električne energije i CO2 možete uštedjeti.

Kalkulator

Jednostavna integracija u poslovna okruženja

Jednostavno upravljajte cijelim nizom pisača i skenera na daljinu, uključujući instaliranje, konfiguriranje, nadzor, održavanje i otklanjanje problema na uređajima, što će vam omogućiti povećanje produktivnosti i smanjenje troškova.

Mijenjanje budućnosti tehnologijom bez upotrebe topline

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Saznajte više

Prednosti tintnog pisača

Steknite prednost nad konkurencijom korištenjem Epson tintnog pisača

Saznajte više

Minimizirajte vrijeme potrebno za rukovanje

Neovisna su ispitivanja pokazala da Epsonovi modeli WorkForce Pro zaposlenicima mogu skratiti vrijeme potrebno za rukovanje uređajima do dvije trećine u usporedbi s laserskim pisačima1. Povećanu pouzdanost pisača jamči Epsonova trajna glava pisača PrecisionCore, a tintno ispisivanje u usporedbi s laserskim ispisivanjem u boji ima manje dijelova koje je potrebno mijenjati. Spremnici s tintom visoke zapremine omogućuju više ispisanih primjeraka, a pomoću naših softverskih rješenja možete proaktivno upravljati svojim pisačima na daljinu i organizirati ih na najučinkovitiji način za vaše poslovanje, što će vam omogućiti da iskoristite prednosti manjih troškova i manje utrošenog vremena te da povećate maksimalan rad uređaja.

Saznajte više

Kalkulator uštede

Upotrijebite naš kalkulator uštede da biste provjerili koliko možete uštedjeti uz najnovije pisače iz serije WorkForce Pro.

Izračunajte uštedu

Poslovne aplikacije

Pisači WorkForce Pro kompatibilni su s nizom poslovnih softverskih rješenja za upravljanje dokumentima, korisnicima, pa čak i opremom – što vam pomaže da uštedite vrijeme i novac.

Saznajte više

SAP-ov zlatni partner

Epson je zlatni partner tvrtke SAP – jednog od najvećih ponuđača poslovnih softverskih rješenja na svijetu – s kojom blisko surađuje s ciljem besprijekorne integracije svojih uređaja u poslovna okruženja.

Trajnost

Epson nastavlja poboljšavati svoju liniju poslovnih tintnih pisača kako bi mogao ispuniti sve složenije potrebe poslovanja. Budući da u pigmentu ima smole, a i netopiv je u vodi, možete dobiti trajne otiske otporne na vodu i mrljanje, kao i na uporabu markera.

Saznajte više

Fleksibilnost medija

Zbog svoje fleksibilnosti ispisivanja na razne vrste papira, uredski tintni pisači podržavaju širok raspon poslovnih potreba. Budući da se tinta ubrizgava izravno na papir, ispisivati možete i na specijalizirane medije uključujući toplinsku foliju, karton, pa čak i dugačke natpise. Nadalje, kako Epsonovi poslovni tintni pisači za sve boje upotrebljavaju netopivu pigmentnu tintu otpornu na markere, možete ih koristiti za ispis na vodootporne naljepnice, pa čak i za ispis promotivnih materijala na sjajan papir.

Saznajte više

Brzo ispisivanje

Za tintni ispis nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, tako da pisači WorkForce Pro omogućuju brz i učinkovit ispis za poslovne potrebe. To je ključno prilikom integracije u sustav odgođenog ispisa u kojem korisnici upotrebom svoje kartice ili PIN-a dobivaju brze rezultate. Automatski obostrani ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje čine bilo koji zadatak jednostavnim na mnogim našim modelima, što je savršeno rješenje za poslovno okruženje.

Saznajte više
Rezolucija do 1200 dpi

Rezolucija visoke kvalitete

Poboljšajte svoje materijale visokokvalitetnim ispisom. Udvostručujući gustoću mlaznica, nova glava pisača PrecisionCore daje visokokvalitetan ispis rezolucije do 1200 na običnom papiru te do 4800 dpi na medijima s premazom. Čak i najsloženiji znakovi i tanke linije iznimno su lijepo reproducirani.

Studije slučaja

Poslovne aplikacije

Integracija Epsona i sustava PaperCut MF

Integracija Epsona i sustava PaperCut MF povezuje niske troškove rada, veliku pouzdanost, manje intervencija i smanjeni utjecaj Epsonovih uređaja na okoliš s mogućnošću upravljanja i nadzora nad volumenom ispisa radi smanjenja operativnih troškova.

PaperCut MF pruža vam mogućnost jednostavnog upravljanja uređajima – smanjujući troškove ispisa i trošenje materijala. Prednosti tog sustava uključuju sljedeće:

 • Dodjeljivanje ispisa odjelima, centrima troška i korisnicima sa zajedničkim računima.
 • Uvid u podatke o količini ispisa pojedinih korisnika prema uređaju i vremenu ispisa
 • Izvješće o upotrebi prema korisniku, odjelu, uređaju ili utjecaju na okoliš
 • Dodjeljivanje kvota ili proračuna korisnicima, odjelu ili grupama
 • Zaštitu ispisa na zahtjev putem opcije „Find Me”
 • Jednostavniji ispis putem mobilnog uređaja i funkcije BYOD (Bring your own device)

Epson Device Admin

Jednostavno upravljajte cijelim nizom pisača i skenera s udaljenosti, uz mogućnost instaliranja, konfiguriranja, nadgledanja, održavanja i rješavanja problema na uređajima te ostvarite bolju produktivnost i smanjite troškove.

Pogodnosti

 • Uštedite vrijeme i upravljajte troškovima
 • Jednostavna upotreba
 • Fleksibilno upravljanje prilagođava se vašim potrebama
 • Automatizirajte procese
 • Preuzmite kontrolu i analizirajte korištenje uređaja
 • Primjereno za sva poslovna okruženja
Saznajte više

Epson Document Capture Suite

Epsonov softver i tehnologija prikaza slika štede vrijeme smanjujući broj potrebnih koraka i omogućujući vam uključivanje skeniranih dokumenata u radne procese.

Pomoću značajki „push-scan” možete u jednom koraku snimiti i integrirati visokokvalitetne elektronske dokumente u radne procese. Složene zadatke, poput organiziranja dokumenata ili poboljšanja prikaza teksta, možete pretvoriti u zadatke koje rješavate bez muke.

Saznajte više

Snimanje

Optimizirajte automatske radne procese unaprijed određenim zadacima.

Integracija radnih procesa

Ploče skenera tvrtke Epson moguće je prilagoditi unaprijed određenim profilima zadataka, što svakom zaposleniku olakšava integriranje dokumenata u procese tvrtke.

Preporučeno

U neovisnim ispitivanjima pouzdanost Epsonovih modela Workforce Pro odlično je ocijenjena

Buyers Laboratory (BLI) vodeće je neovisno tijelo u djelatnosti obrade slika i pružatelj poredbenih informacija, ispitivanja i ocjenjivanja za višenamjenske uređaje (MFP), kopirne uređaje, pisače, skenere te rješenja i softverske proizvode. Već više od 50 godina BLI je vodeći izvor nepristranih i pouzdanih informacija u globalnoj djelatnosti digitalnog prikaza slika.

Konstruiran za brzinu i štedljivost

Neovisna su ispitivanja pokazala da Epsonovi modeli WorkForce Pro mogu skratiti vrijeme potrebno za rukovanje uređajima do dvije trećine u usporedbi s laserskim pisačima1 te da pomoću njih možete napraviti dvostruko više ispisanih primjeraka nego s konkurentskim laserskim pisačima u boji1. WorkForce Pro WF-8590 toliko je zadivio ispitivače tvrtke BLI zahvaljujući najboljem vremenu ispisa i kopiranja u klasi da su mu dodijelili priželjkivanu nagradu „Najbolji izbor za 2015”.

Uvjerite se i sami u rezultate

Zašto tintni pisač?

Nastali na temelju naše poznate stručnosti u industrijskom i komercijalnom ispisu, Epsonovi pisači WorkForce Pro čvrsti su i pouzdani, a tvrtkama nude niz prednosti u odnosu na laserske uređaje. Zahvaljujući našoj jedinstvenoj tehnologiji ispisnih glava PrecisionCore, namijenjenih poslovnoj primjeni, ne morate više čekati na kvalitetnije i pouzdanije rješenje ispisa za svoje poslovanje – pokrenite poslovanje uz liniju poslovnih tintnih pisača WorkForce Pro.

Štedi vrijeme

 • Do 3,5 puta brži bez smanjenja kakvoće1
 • Kratko vrijeme do kraja ispisa prve stranice – nije potrebno vrijeme za zagrijavanje
Saznajte više

Poboljšanje učinkovitosti

 • Skratite vrijeme potrebno za rukovanje uređajima do 98 %1
 • Manje poziva servisu, pogrešnih umetanja i promjena potrošnog materijala
Saznajte više

Trajna kvaliteta

 • Otpornost na markere1
 • Ispis laserske kvalitete s razlučivošću 1200 dpi
 • Mogućnost ispisa na različite medije
Saznajte više

Čišća tehnologija

 • Trošite do 96 % manje energije1
 • Stvarajte do 94 % manje otpada1
 • Do 23 % tiši od laserskih pisača1
 • Ne proizvodi ozonske plinove
Saznajte više

Zajamčena pouzdanost

 • BLI – Zajamčena pouzdanost 2015.
 • BLI – Najbolji izbor za 2015.
Saznajte više

Ako biste željeli kupiti pisač WorkForce Pro, možete jednostavno stupiti u kontakt s našim predstavnikom prodaje.

Saznajte više

Želite li znati više o našoj tintnoj tehnologiji za poslovanje?

Saznajte više

PrecisionCore

Naša najnovija, najnaprednija ispisna glava. PrecisionCore nudi iznimno veću brzinu, kvalitetu, pouzdanosti učinkovitost.

Saznajte više

Obratite nam se danas

Da biste dobili više informacija o seriji WorkForce Pro, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje

Polja označena zvjezdicom („*”) obavezna su.

 1. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving.
 2. Maksimalni broj ispisanih stranica mjesečno na temelju mogućnosti izvedbe pisača, uključujući brzine ispisa i mogućnosti upravljanja papirom prema ISO standardu.
 3. Temelji se na ispitivanjima za modele WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 i WF-R8590. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving.
 4. ISO standard 11798 izdao SP Švedski institut za istraživanja na području tehnologije. Više informacija potražite na stranici www.sp.se

Preskoči