EPSON CONNECT

Jednostavno ispisujte s tableta, pametnih telefona i više

Ispisujte bilo gdje uz Epson Connect

Epsonove usluge ispisivanja s mobilnog uređaja i ispisivanja u oblaku omogućuju vam bežično ispisivanje i skeniranje upotrebom tableta i pametnih telefona kod kuće, u uredu ili dok ste u pokretu.

Saznajte o uslugama koje vam može ponuditi Epson Connect kako biste maksimalno iskoristili značajke svojeg pisača i pametnih uređaja. Ispisujte iz udobnosti vlastitog doma, iz vrta ili dok ste na putu. Gdje god se nalazili, neovisno o uređaju koji upotrebljavate, Epson Connect može vam pomoći.

EPSON IPRINT APLIKACIJA

Vaša aplikacija za ispisivanje, skeniranje i još mnogo toga

Saznajte više

Ispisujte u bilo kojem trenutku s gotovo bilo kojeg mjesta s pisača Epson pomoću pametnog telefona ili tableta – Epson iPrint olakšava vam posao. Jednostavno preuzmite i instalirajte ovu odličnu besplatnu aplikaciju i spremni ste za ispisivanje web-stranica, dokumenata Microsoft Officea, fotografija i dokumenata u PDF-u, skeniranje i kopiranje.

Videoupute za uslugu iPrint

 1. 1. Postavljanje usluge Epson Connect
 2. 2. Postavljanje lokalne mreže
 3. 3. Pristup memoriji
 4. 4. Skeniraj i spremi
 5. 5. Kopiraj
 6. 6. Mrežna pohrana
 7. 7. Ispis fotografije
 8. 8. Ispis spremljenog dokumenta
 9. 9. Ispis web-stranice – Android
 10. 10. Ispis web-stranice – iOS

Glavne značajke

Ispisujte odakle god želite

Usluga iPrint može slati fotografije i dokumente izravno u vaš pisač putem interneta, što vam omogućuje ispisivanje s bilo koje lokacije1.

Ispisujte u blizini

Morate ispisati na Epsonovu pisaču koji se nalazi odmah pored vas? Jednostavno prijavite uređaj na istu Wi-Fi mrežu i ispisujte.

Skenirajte i dijelite

Usluga iPrint može skenirati i s obližnjeg pisača uz pomoć Wi-Fija. Sada možete skenirati, spremati i dijeliti sa svojeg uređaja.

Skenirajte bez kabela

Želite spremiti važan dokument ili fotografiju? Sada možete upotrijebiti obližnji Epsonov višenamjenski uređaj da biste bežično skenirali i snimili datoteku na pametni telefon ili tablet. Možete odabrati želite li ga poslati e-poštom, spremiti na svoj uređaj ili prenijeti na svoj račun u oblaku.

Dodirnite oblak

Pristup oblaku integriran je u uslugu iPrint zahvaljujući čemu je pristup internetu lakši no ikad. Možete se prijaviti u Box, Dropbox, EverNote, Google disk ili Microsoft OneDrive kako biste mogli pregledati i ispisati datoteke putem interneta ili ih skenirati i prenositi.

Prijenos datoteka

Upotrijebite pisač za izravan prijenos datoteka na tablet ili mobilni telefon. Umetnite USB pogon ili memorijsku karticu u pisač i usluga iPrint može vidjeti i prenijeti fotografije na vaš uređaj. Možete i obrnuti redoslijed i prenijeti datoteke s mobilnog uređaja. Imate i opciju za prijenos fotografija sa starijih digitalnih fotoaparata.

Zatvorite odjeljak

APLIKACIJA EPSON CREATIVE PRINT

Vaša aplikacija za kreativnost upotrebom fotografija s Instagrama i Facebooka.

Saznajte više

Neka vaša kreativnost dođe do izražaja upotrebom pametnog telefona ili tableta uz aplikaciju Creative Print koja olakšava ispisivanje fotografija s pametnog uređaja, Instagrama ili Facebooka. K tome, možete stvarati kolaže, prilagođavati čestitke, personalizirati papirnu konfekciju, ispisivati izravno na CD/DVD-e i pretvoriti fotografije u zabavnu bojanku.

Kako funkcionira

 1. Preuzmite aplikaciju Epson Creative Print
 2. Pronađite pisač putem Wi-Fija
 3. Ispisujte čestitke, kalendare, CD-e i još mnogo toga

Ispisivanje s Facebooka

Ispisivanje s Facebooka lakše je no ikad. Prijavite se na svoj račun na Facebooku i ispisujte fotografije. Ne ostavljajte uspomene na telefonu, ispišite ih i uživajte u njima svakog dana.

Kolaži

Izradite kolaže pomoću fotografija iz kompatibilnih aplikacija društvenih medija, kao i bilo koje druge fotografije pohranjene na vašem tabletu ili pametnom telefonu. Ispisujte različite veličine, do 8,5 x 11” (22 x 28 cm).

Ispisivanje pojedinačnih fotografija

Izradite prilagođene posjetnice, okvire i kalendare koji veličaju vaše posebne trenutke s brzim i jednostavnim kreativnim alatom. To su savršeni darovi za obitelj i prijatelje i može ih se napraviti u trenutku.

Saznajte više

Glavne značajke

Ispisujte na CD-e/DVD-e

Napravite ilustraciju od svojih fotografija i ispišite je izravno na CD ili DVD pomoću kompatibilnog Epson pisača.

Bojanka

Odaberite fotografiju i izradite bojanku s obrisima koju možete ispisati i dati djeci da je oboje kao zabavnu aktivnost.

Prilagođene čestitke

Izradite čestitku po želji od svojih fotografija. Možete je čak i personalizirati vlastitim rukopisom.

Zatvorite odjeljak

EPSON EMAIL PRINT

Ispisujte odakle god želite – pošaljite sadržaj pisaču e-poštom1

Saznajte više

Najnoviji Epsonovi pisači imaju vlastite adrese e-pošte. Mogu automatski ispisivati privitke primljene e-poštom, kao što su fotografije i dokumenti. Telefon, tablet ili prijenosno računalo – ispisujte s bilo kojeg uređaja i bilo gdje u svijetu slanjem poruke e-pošte pisaču.

Pogledajte kako funkcionira značajka Email Print

Pogledajte ovaj videozapis i uvjerite se koliko je jednostavno.

Preuzmite uslugu Email Print

Kliknite ovdje za preuzimanje ove značajke.

Već ste registrirani?

Upotrijebite ove podatke za prijavu za pristup svojem računu.

Kako funkcionira

 1. Postavite pisač kako bi počeo upotrebljavati značajku Email Print
 2. Šaljite fotografije i datoteke u privitku e-pošte na adresu e-pošte pisača
 3. Poruke e-pošte, fotografije, dokumenti u PDF-u i datoteke u Microsoft Officeu automatski se ispisuju

Glavne značajke

Ispisujte s bilo kojeg uređaja

Ako vaš uređaj može slati poruke e-pošte i pristupiti internetu, možete upotrebljavati značajku Epson Email Print. Jednostavno pošaljite e-poštom datoteke u Microsoft Wordu, Excelu, PowerPointu, PDF-u, JPG-u i TIF-u svojem pisaču. Možete se nalaziti bilo gdje na svijetu1.

Jednostavno za upamtiti

Želite promijeniti automatski dodijeljenu adresu e-pošte? Jednostavno pomoću svog Epson Connect računa prilagodite adresu e-pošte svojeg pisača. Sada će biti lako pamtljiva vama i drugima s kojima dijelite pisač.

Olakšana sigurnost

Morate ograničiti broj osoba koje mogu upotrebljavati vaš pisač? Uključite „Popis odobrenih pošiljatelja”. Zatim možete dodati račun e-pošte kojem je dopuštena upotreba vašeg pisača. Možete dodati čak i cijelu domenu e-pošte i brzo odobriti popis e-pošte cijele tvrtke.

Zatvorite odjeljak

ZNAČAJKA EPSON SCAN TO CLOUD

Skenirajte izravno u račune u oblaku

Saznajte više

Možete skenirati dokumente ili fotografije uz samo nekoliko dodira na upravljačkoj ploči pisača i slati ih izravno na adrese e-pošte ili račune za pohranu u oblaku. Samo provjerite je li vaš pisač spojen na internet.

Postavite značajku Scan-to-Cloud

Kliknite ovdje za preuzimanje ove značajke.

Već ste registrirani?

Prijavite se ovdje za pristup svojem računu.

Kako funkcionira

 1. Odaberite značajku Scan-to-Cloud na upravljačkoj ploči pisača.
 2. Skenirajte dokument
 3. Pošaljite ga e-poštom ili ga spremite na uslugu za pohranu na internetu.

Glavne značajke

Arhivirajte i pohranjujte dokumente

Možete upotrebljavati usluge u oblaku za pohranjivanje i centralno spremanje skeniranih dokumenata kako biste im mogli pristupiti kad god te s kojeg god uređaja želite. Značajka Epson Scan-to-Cloud omogućuje vam skeniranje, arhiviranje i dijeljenje svih poslovnih dokumenata.

Skenirajte i dijelite

Upotrijebite svoj pisač za skeniranje i dijeljenje dokumenta ili slike tako da željeni dokument e-poštom pošaljete s Epsonova pisača izravno na druge adrese e-pošte.

Zatvorite odjeljak

ZNAČAJKA EPSON REMOTE PRINT

Napredno ispisivanje s bilo koje lokacije upotrebom računala1

Saznajte više

Ne morate biti kod kuće da biste slali datoteke ili ispisivali sa svojeg računala. Instalirajte značajku Remote Print da biste poboljšali snagu i doseg svojeg stolnog ili prijenosnog računala. Jednostavno je poput klikanja na gumb Datoteka/Ispis za slanje datoteke na Epsonov pisač bilo gdje na svijetu1. Ne morate se brinuti o formatiranju ili problemima s fontom. I još bolje, možete pristupiti i upravljati naprednim mogućnostima ispisa.

Kako funkcionira

 1. Instalirajte značajku Remote Print i unesite adresu e-pošte Epsonova pisača.
 2. Odaberite opciju Datoteka/Ispis iz bilo koje aplikacije i odaberite „Ispisivanje na daljinu”.
 3. Vaša je datoteka poslana u udaljeni pisač i odgovarajuće formatirana.

Glavne značajke

Ispisujte na velike udaljenosti

Ispisivanje na udaljeni pisač putem interneta sada je jednostavno poput klikanja na opciju Datoteka/Ispis. Značajka Remote Print snažna je jer funkcionira s gotovo svim aplikacijama i vrstama datoteka. Ova je značajka ujedno brža od značajke Email Print jer nema potrebe za slanjem privitka e-poštom.

Bilo koji softver, bilo koji font

Značajka Remote Print funkcionira sa softverima svih računalnih aplikacija, čak i specijaliziranima. Možete biti sigurni da će format i font biti jednaki kao da ispisujete putem USB kabela.

Ako volite imati kontrolu

Značajka Remote Print omogućuje vam kontrolu načina ispisivanja na udaljenoj lokaciji. Odaberite broj kopija, raspon stranica, obrnuti redoslijed i mogućnosti razvrstavanja. Imate čak i pristup specifičnim značajkama ispisa softvera kako biste imali potpunu kontrolu.

Zatvori odjeljak

KOMPATIBILNE USLUGE

Ostala kompatibilna rješenja za ispisivanje

Saznajte više

Osim usluga ispisivanja Epson Connect, postoji niz drugih rješenja ispisivanja koja su kompatibilna s Epsonovim pisačima i pametnim uređajima.

Integrirano Android ispisivanje uz Epson Print Enabler

Ugrađen je u Android 4.4 ili noviji pa više ne trebate zasebnu aplikaciju koja podržava ispis. Nakon preuzimanja besplatnog programa Epson Print Enabler, jednostavno pronađite opciju za ispis na ikoni izbornika podržanih aplikacija. Integriran je u Chrome, Gallery i Gmail te možete ispisivati web-stranice, fotografije i poruke e-pošte na praktičan način. Ispisu u sustavu Android možete pristupiti iz značajki Drive i Quickoffice tako da možete jednostavno ispisivati dokumente.

Provjerite kompatibilnost

Kako funkcionira

 1. Preuzmite aplikaciju Epson Print Enabler iz Trgovine Google Play.
 2. Odaberite opcije s padajućeg izbornika i ispišite.
 3. Odaberite obližnji pisač.
 4. Odaberite opcije ispisivanja i odaberite ispis.
 5. Sadržaj se zatim ispisuje na željenom pisaču.

Glavne značajke

Kompatibilnost

Većina Epson Wi-Fi tintnih potrošačkih pisača (i nekih laserskih) dostupnih od 2008. godine bit će kompatibilna s programom Epson Print Enabler. U nastavku pogledajte popis kompatibilnih proizvoda.

Ispisivanje u pokretu

Ako se prebacujete s računala ili prijenosnog računala na pametni uređaj, nastavite s ispisom.

Mopria

Mopria Alliance neprofitna je organizacija s članstvom za vodeće globalne tehnološke kompanije sa zajedničkim ciljem pružanja jednostavnog, intuitivnog bežičnog ispisa s pametnih uređaja, tabletnih uređaja i ostalih mobilnih uređaja.

Provjerite kompatibilnost

Značajka Epson Print and Scan

Epson Print and Scan omogućuje vam iznimno iskustvo ispisivanja i skeniranja na početnom zaslonu za vaše Epsonove sve-u-jednom pisače u Windows 8 spojene putem Wi-Fija.

Provjerite kompatibilnost

Glavne značajke

Ispis
 • Korisničko sučelje poboljšano značajkom dodira
 • Odabir uređaja
 • Pregled dokumenata
 • Veličina papira
 • Vrsta papira
 • Način prikaza boje
Skeniranje
 • Korisničko sučelje poboljšano značajkom dodira
 • Odabir uređaja
 • Pregled dokumenata
 • Veličina papira
 • Vrsta papira
 • Način prikaza boje

Apple Airprint

Ispisujte izravno s iPada, iPhonea ili iPod Toucha. Ne morate preuzimati nikakav softver, instalirati pokretačke programe niti povezivati ikakve kablove. Uz samo nekoliko dodira na E-poštu, Fotografije, Safari ili iBooks na Epsonov pisač možete poslati sve što se nalazi na vašem zaslonu.

Provjerite kompatibilnost

Kako funkcionira

 1. Dodirnite ikonu radnje.
 2. Ispišite na obližnjem pisaču.
 3. Uzmite ispisani sadržaj.

Glavne značajke

Bežično ispisivanje iz aplikacije

Možete ispisivati iz mnogo aplikacija koje koristite svaki dan. Funkcija ispisa moguća je uz samo nekoliko dodira. Šaljite svoje poruke e-pošte, fotografije, mape, dokumente, tablice i prezentacije za ispis na obližnji Epson pisač putem Wi-Fi mreže. Toliko je jednostavno.

Dodirnite i ispišite

Koristite tipku "Radnja" ili "Alati" da biste pronašli funkciju ispisa. Zatim pronađite Epson pisač na Wi-Fi mreži i ispisujte. AirPrint će se pobrinuti za ispis u pozadini. Ugrađen je u iOS tako da nema softvera za pisač ili kabela za spajanje.

Zatvorite odjeljak

Tražite kompatibilne aplikacije ili proizvode

 1. Zahtijeva spajanje pisača na internet i uređaj koji ima omogućen internet i/ili e-poštu