SURADNJA ZA BOLJU MALOPRODAJU

Budite u korak s novostima uz tehnologiju koja nudi kreativna rješenja za interakciju s kupcima, prodaju proizvoda i usluga te upravljanje troškovima.

POGLEDAJ VIDEO

Zatvori

 

Tehnološka rješenja za maloprodaju

Epsonove maloprodajne tehnologije osmišljene su da korisničku službu učine interaktivnijom i učinkovitijom i pomognu maloprodajnom osoblju u stvaranju dragocjenih i pamtljivih iskustava. Naša fleksibilna rješenja svode vrijeme čekanja na minimum, štite korisničke i poslovne podatke i pružaju uvid u stvarno stanje s ciljem omogućavanja osobnijih interakcija između osoblja i kupaca.

Povežite sve dijelove u jedinstvenu cjelinu

Epsonova tehnologija pomaže povećati prodajne potencijale na svakoj razini.

Povežite sve dijelove u jedinstvenu cjelinu

Epsonova tehnologija pomaže povećati prodajne potencijale na svim razinama, od sigurnog pristupa i zaštite privatnosti do inteligentnih prodajnih sustava (POS) i intuitivnih uređaja. Uz inteligentna rješenja koja štite osobne podatke i potiču interakciju, kupcima možete pružiti dosljedno kvalitetno iskustvo.

Integrirajte novi hardver koji će se besprijekorno uklopiti u vašu IT strukturu zahvaljujući kompatibilnosti sa svim ranijim verzijama Epsonovih POS pisača.

Zaštitite kritične podatke pomoću Epsonovih brzih skenera za obostrano skeniranje. Uz pomoć PDF datoteka zaštićenih lozinkom, skenirajte dokumente izravno u sustav za pohranu koji odaberete.

Prikupite mišljenja kupaca učinkovitim upravljanjem dokumentima putem Epsonovih WorkForce Pro skenera i višenamjenskih uređaja. Prosljeđujte informacije pravim odjelima izravno s mjesta njihova prikupljanja i izgradite odnos s kupcima na temelju dobivenih uvida.

Postignite vrhunske rezultate uz niske troškove održavanja uporabom serije iznimno brzih, ekološki učinkovitih WorkForce Enterprise uređaja. Ti višenamjenski A3 pisači u boji koriste tehnologiju tintnih ispisnih glava za postizanje vrhunske kvalitete ispisa pri brzini do 100 ipm, a njihovi spremnici s tintom velike zapremnine pružaju više ispisanih stranica uz manju potrošnju materijala u usporedbi s konkurentnim laserskim uređajima.

Uložite u budućnost

Pametno uložite svoje resurse kako biste osigurali povrate u mjerljivoj vrijednosti, danas i ubuduće.

Uložite u budućnost

Pametno uložite svoje resurse kako biste osigurali povrate u mjerljivoj vrijednosti, danas i ubuduće. Iskoristite prednost niskih ukupnih troškova održavanja. Osigurajte neprekidan povrat investicije uvodeći u trgovinu inovativna rješenja koja zahtijevaju manje potrošnih materijala i manje održavanja.

Izrađujte dojmljive promotivne materijale uz pomoć etiketa za označavanje proizvoda u jarkim, šarenim bojama koje možete ispisivati na licu mjesta i po potrebi zahvaljujući našoj seriji uređaja ColorWorks.

Ispisujte više materijala uz manju potrošnju uz Epsonove WorkForce Pro RIPS A4 i A3 pisače koji omogućuju niske troškove uporabe, velike brzine ispisa i minimalnu intervenciju korisnika.

Potaknite veću vjernost kupaca uz pomoć kupona u četiri boje kojima ćete izraditi precizno ciljane promocije i posebne ponude na mjestu naplate.

Izrađujte upečatljive promotivne natpise koji se mogu brzo i lako ažurirati uz pomoć Epsonovih laserskih instalacijskih projektora. Dijelite sadržaj visoke rezolucije na zaslonu promjenjive veličine do 1000 inča.

Obavljajte korisničku podršku s bilo kojeg mjesta uz pomoć Epsonove linije prijenosnih pisača za priznanice namijenjenih zaposlenicima koji su u stalnom pokretu. Izvršavajte transakcije i ponudite dodatnu vrijednost korisničkom iskustvu s bilo kojeg mjesta u trgovini.

Svjedočite rezultatima

Povećajte zadovoljstvo kupaca, izgradite povjerenje i ostvarite dobit uz pomoć inteligentnih rješenja.

Vidljivi rezultati

Povećajte zadovoljstvo kupaca, izgradite povjerenje i ostvarite dobit uz pomoć inteligentnih rješenja koja omogućuju više osobne interakcije i čine zaslone iznimno dojmljivima. Ponudite dodatnu vrijednost, ubrzajte postupak prodaje i bolje iskoristite promocije kako biste kupcima pružili interaktivnije iskustvo zahvaljujući kojem ćete ostvariti bolje rezultate.

Ostavite izvrstan dojam na kupce uz pomoć naše serije uređaja SureColor SC-T. Izradite velike postere i zaslone visoke definicije koji će sliku vaše reputacije izdvojiti od konkurencije i povećati prodaju.

Ostvarite komunikaciju na najbitnijim lokacijama uz Epsonove laserske instalacijske projektore. Prikažite slike, videozapise i informacije na zidovima, podovima i stropovima kako biste zadržali pažnju kupaca i ponudili im informacije.

Obavljajte korisničku podršku s bilo kojeg mjesta uz pomoć Epsonovih POS uređaja na tabletu i prijenosnih pisača za priznanice. Potaknite zaposlenike da napuste svoje radne stanice, upuste se u interakciju s kupcima i izvršavaju svoje interakcije s bilo kojeg mjesta u trgovini.

Izradite pamtljive promocije uz pomoć živopisnih etiketa u boji koje možete ispisivati po potrebi.

Pomozite zaštititi budućnost planeta

U Epsonu smo svjesni važnosti podržavanja zelenijeg planeta za buduće generacije.

Zaštitite budućnost planeta

U Epsonu smo svjesni važnosti podržavanja zelenijeg planeta za buduće generacije.

Ispunite svoje ekološke ciljeve uz do 99 % manje otpada zahvaljujući sustavu WorkForce Pro RIPS1 (sustavu sa zamjenjivim paketom tinti); trošite do 96% manje energije uz pisače WorkForce Pro1; i udvostručite brzinu ispisa uz upola manju potrošnju struje uz seriju WorkForce Enterprise2.

Štedite struju i CO2 s Epsonovim WorkForce Pro modelima koji troše do 96 % manje energije od lasera i laserskih kopirnih uređaja.

Smanjite potrošnju struje i produžite vijek trajanja žarulje uz Eco Mode na rješenjima za interaktivni prikaz.

Smanjite negativni utjecaj na okoliš pomoću skenera koji se ne mora zagrijavati i smanjite potrošnju energije ugrađenom tehnologijom ReadyScan.

5 jednostavnih koraka do održivije europske budućnosti

Komad po komad tehnologije

PREUZMITE INFOGRAFIKU

 

Pogledajte koliko biste mogli uštedjeti

Našim kalkulatorom izračunajte uštede struje i CO2 koje bi pisač WorkForce Pro mogao ostvariti u vašem maloprodajnom okruženju.

 
 • Do 92 % manje CO2 od laserskih pisača4
 • 96 % manje energije od laserskih pisača3
 • 94 % manje otpada od laserskih pisača3
 • 3,5 x brži od laserskih pisača5
 • „Zelenija” tehnologija, bez plinova štetnih za ozon
 

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Servis i podrška

Standardno jamstvo

Trogodišnje prošireno jamstvo na odabrane Epsonove pisače

Servisiranje na lokaciji

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Podrška

Je li vam potrebna pomoć? Na stranici za podršku potražite korisne informacije i način na koji nas možete kontaktirati.

Registracija

Hvala što ste kupili Epsonov proizvod i što ste odvojili vremena da ga registrirate.

Provjerite jamstvo

Provjerite jamstvo uređaja.

Promocija proširenog jamstva

Saznajte više o Epsonovom proširenom jamstvu CoverPlus.

 

Rješenja za uzimanje u najam

Saznajte više o različitim načinima na koje možete iskoristiti Epsonove proizvode njihovim uzimanjem u najam.

Ispiši i uštedi

Uštedite vrijeme i novac uz Epsonovu uslugu Ispiši i uštedi

Print365

Ispisujte koliko želite, bez komplikacija i skrivenih troškova.

 

Videozapisi podrške

Pogledajte više naših videozapisa podrške.

SAZNAJTE VIŠE

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Očekujte više od svog projektora

Dobijte više iz svog projektora

Iskoristite prednosti Epsonovih specijaliziranih softverskih rješenja da biste obogatili svoj projektor i uživajte u dodatnim mogućnostima, pouzdanosti i nadzoru. Kao vodeći proizvođač projektora u svijetu6, razumijemo potrebu za pravim rješenjima za projekcije koje bi vam omogućile da prezentirate sadržaj onako kako želite i na mjestu na kojem želite – jednostavno i upečatljivo.

SAZNAJTE VIŠE

Poslovna rješenja za izradu slika

Veliki izbor rješenja za sve vrste tvrtki

Epsonovi uređaji kompatibilni su sa softverskim uslugama i rješenjima koja mogu znatno unaprijediti radne procese vaše tvrtke, kontrolu troškova, poboljšati učinkovitost i omogućiti besprijekornu integraciju uređaja u okruženja koja su podložna stalnim promjenama.

SAZNAJTE VIŠE

Spojite iskustvo u trgovini i na mreži

Kako bi bilo da vaši posjetitelji na mreži imaju isti pregled kao i posjetitelji u vašoj trgovini? Opremite svoje osoblje u trgovini pametnim naočalama Epson Moverio i oni će moći prenositi sve što vide kupcima na mreži, a pomoću audio veze moći će voditi prodaju. Lanac glazbenih trgovina koristi rješenje GoInStore za demo prikaz instrumenata, a jedan od vodećih distributera automobila koristi ga za pružanje vođenih prezentacija svoje linije automobila. Bez obzira na namjenu – možete računati na posve osobno korisničko iskustvo.

Novi načini za unaprjeđenje poslovanja

Epsonova tehnologija može vam pomoći iskoristiti uzbudljive nove načine povećanja vašeg maloprodajnog poslovanja. Možemo vam pomoći uvesti nove usluge povezivanjem starih i mobilnih POS sustava i omogućiti da iskoristite prednosti stvaranja potpuno umrežene ponude uz prodajnu podršku. Ponudite rješenje za moderna očekivanja kupaca uz rješenja za ove nove usluge koja se jednostavno integriraju. Zaštitite postojeća ulaganja zahvaljujući kompatibilnosti sa starijim verzijama uređaja, jedinstvenom elektronskom prodajnom mjestu (ePOS) i setovima za razvoj softvera (SDK).

Unaprijedite iskustvo kupnje

Smanjite redove čekanja na blagajni i pružite slobodu svom osoblju zahvaljujući bežičnom tabletu i prijenosnom pisaču za priznanice, ili iskoristite prednosti analitike u stvarnom vremenu da biste donosili pametne odluke o nabavi zaliha, ponudama i prikazima proizvoda. Nova generacija grafičkih prikaza ubrzano iz temelja mijenja našu životnu okolinu, a mi vam nudimo tehnologiju koja vam je potrebna za izradu kvalitetnih natpisa, POS priznanica, transparenata, postera, plakata, grafikona i oznaka za vozilo, kao i panoramskih i okomitih natpisa. Epsonova rješenja mogu vam u vašu trgovinu uvesti značajne prednosti, istog trenutka.

Povežite sve dijelove u jedinstvenu cjelinu

Epsonova tehnologija pomaže povećati prodajne potencijale na svakoj razini.

Uložite u budućnost

Pametno uložite svoje resurse kako biste osigurali povrate u mjerljivoj vrijednosti, danas i ubuduće.

Svjedočite rezultatima

Povećajte zadovoljstvo kupaca, izgradite povjerenje i ostvarite dobit uz pomoć inteligentnih rješenja.

Pomozite zaštititi budućnost planeta

U Epsonu smo svjesni važnosti podržavanja zelenijeg planeta za buduće generacije.

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o poslovnim rješenjima kontaktirajte nas i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Personalizirana usluga za svakog kupca

Ispis putem POS uređaja na tabletu

Epsonova linija POS pisača na tabletu omogućuje vašem osoblju da poslužuje kupce na bilo kojem mjestu u trgovini. Kompaktni pisač za račune TM-m30 savršeno je rješenje za uslužne djelatnosti i specijalizirane maloprodajne trgovine. Predstavlja najbolje rješenje za POS uređaj na tabletu i POS sustave na računalu.

Digitalni natpisi za uspostavljanje veze

Izrada zanimljivih, dinamičnih i interaktivnih natpisa unutar trgovine sjajan je način uspostavljanja veze s kupcima. Epsonovi instalacijski projektori pomoći će vam udahnuti život vašim vizualnim prodajnim materijalima, a usto su iznimno pouzdani i svestrani – omogućuju projiciranje na zidove, stropove i podove, čak i u skučenim prostorima.

Visokokvalitetni i iznimno brzi ispis priznanica

Epsonovi pisači za priznanice osmišljeni su kako bi vam omogućili da držite korak čak i u najzahtjevnijim maloprodajnim okruženjima. TM-T88VI najmoderniji je pisač za priznanice koji nudi brz ispis i veliku pouzdanost, kao i napredne značajke koje podržavaju istovremen rad na PO uređajima na mobitelu, mreži i računalu.

Upečatljivi promotivni natpisi i ispisi velikih formata

Popratite svaku promociju kako prilika zaslužuje – uz ispise velikih formata na širokom nizu materijala. Povećajte utjecaj svojih promotivnih natpisa uz seriju SureColor SC-T. Izradite velike postere i zaslone visoke definicije koji će sliku vaše marke izdvojiti od konkurencije i povećati prodaju.

Snimanje i zaštita podataka

WorkForce DS-780N Epsonov je najinteligentniji poslovni skener dosad, model s interaktivnim dodirnim zaslonom s automatskim posluživanjem listova, i ugrađenom mogućnošću umrežavanja koja omogućuje jednostavno i sigurno dijeljenje dokumenata.

Brzi ispis

Ispisujte dokumente visoke kvalitete supervelikim brzinama do 100 sl./min uz WorkForce Enterprise – pouzdan i ekološki prihvatljiv odjelni A3 višenamjenski pisač s uređajem za završnu obradu.

Profesionalne etikete za u trgovinu i za transport

Uz Epsonovu liniju laganih, prijenosnih pisača za etikete, svi zahtjevi za izradom etiketa na računalu i mobilnom telefonu obavljaju se s lakoćom. Osmišljeni za jednostavnu, svestranu i ekonomičnu uporabu na bilo kojem mjestu na kojem se nalazite, Epsonovi pisači za etikete sadržavaju i fleksibilne trake, kao što su satenske vrpce za zamatanje poklona.

Kvalitetne etikete koje traju

Epsonova linija pisača za etikete ColorWorks C7500 omogućuje ispis visokokvalitetnih etiketa na licu mjesta i na zahtjev. Savršen su izbor za ispis etiketa za kutije i za police koje će olakšati upravljanje zalihama u skladištima.

Proizvodi

Otkrijte Epsonov širok raspon poslovnih pisača, višenamjenskih uređaja, skenera, projektora i više.

Studije slučaja

Previous Next

Resursi

U nastavku ćete pronaći brojne resurse, uključujući članke, infografike i brošure s informacijama o proizvodima i rješenjima tvrtke Epson te trendovima na tržištu.

SAZNAJTE VIŠE

Novosti i događaji

Bilo da vas zanimaju uvodni seminari, tečajevi programiranja i održavanja ili obuka za operatere, naši će stručnjaci rado podijeliti svoje znanje s vama i vašim osobljem.

Filtriraj rezultate

Previous Next

Trenutačno nema sajmova ili događaja.

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o rješenjiima za maloprodaju, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
(kvačicom označite sve što se odnosi na vas)
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.

Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Ukloni iz usporedbe
Kontaktirajte nas

BROŠURA

Radno mjesto sutrašnjice

Preuzmite e-vodič za radno mjesto sutrašnjice

BROŠURA

Radno mjesto sutrašnjice

Preuzmite e-vodič za radno mjesto sutrašnjice

 1. Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving
 2. Laserski pisači koji ispisuju 45 – 55 str./min troše 1500 W. WorkForce Enterprise ima malu potrošnju struje od 180 W – 320 W i ispisuje do 100 str./min. Dodatne informacije potražite na stranici www.epson.eu/pageyield
 3. Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving
 4. Na temelju ekstrakcije i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji tvrtke Epson: 1. Izračun uključuje samo emisije CO2 kao čimbenika koji pridonosi globalnom zagrijavanju. 2. Rezultati izračuna temelje se na vlastitim izjavama. (Potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg CO2/jedinica) objavljen u bazi podataka JEMAI „LCA Pro“.
 5. Veliki kapacitet jedinice za napajanje tintom do 84.000 stranica približne iskoristivosti ispisa stranica. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati, ovisno o slikama koje se ispisuju i uvjetima upotrebe. Dodatne informacije potražite na stranici www.epson.eu/pageyield. Početne tinte sadržavaju samo količinu tinte dovoljnu za početno pokretanje pisača, za daljnji normalan rad potrebno je kupiti nove tinte.
 6. Ispitivanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.