IGRANJE KOD KUĆE

Igranje video igara na televizoru je dobro, ali bolje je igrati na super velikom zaslonu. Dopustite da vam ponudimo uzbudljivi doživljaj igranja kod kuće uz naš asortiman projektora koji su savršeni za svakog igrača.

Što je 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Što je 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 nije samo specifikacija rezolucije. Obuhvaća sve čimbenike koji utječu na izvedbu, uključujući svjetlinu boje i bijelog svjetla, kontrast, HDR10, obradu boja, kao i mogućnost primanja, obrade i projiciranja 4K sadržaja. Kao rezultat slike su vjernije originalu i premašuju punu visoku rezoluciju.

Saznajte više
Pametnije, živopisnije igranje

Pametnije, živopisnije igranje

Bijela svjetlina nije dovoljna da prenese doživljaj svih boja koje vidite u svakodnevnom životu. Zbog toga 3LCD tehnologija u Epsonovim projektorima omogućuje jednako snažni izlazni snop bijelog i svjetla u boji (CLO). Zašto bismo se zadovoljili dosadnim, ispranim i beživotnim zaslonom? Iskusite živopisne slike vjerne originalu zahvaljujući Epsonovim projektorima.

Saznajte više
Puna HD rezolucija 1080p
4K PRO-UHD
Puna HD rezolucija 1080p
4K PRO-UHD

Bogat kontrast crne

Visoki omjeri kontrasta do 2.500.000 : 1 omogućuju optimalnu kakvoću slike uz jasno definirane zasjenjene pojedinosti i duboke nijanse crne.

Značajke igranja

Tamno gama pojačanje

Tamno gama pojačanje

Lakše je vidjeti slike na tamnim područjima (npr. sjene)

Kompatibilnost s iznimno širokokutnom punom visokom rezolucijom 21:9

Širi omjer slike omogućuje vam da vidite veći zaslon

Veličina je važna

Veličina je važna

Promijenite svakodnevicu i pomoću Epsonovih kućnih projektora učinite vaš dom središtem društvenih događanja. Bilo da igrate na internetu ili s obitelji i prijateljima, odvedite igru na višu razinu uz doživljaj velikog platna. Zahvaljujući interaktivnom zaslonu od 300 inča, možete zaokupiti svačiju pozornost te okupiti obitelj i prijatelje i zajedno s njima uživati u trenucima koje ćete pamtiti.

Podešavanje slike s lakoćom

Podešavanje slike s lakoćom

Smatramo da upotreba projektora ne bi trebala biti složenija od korištenja televizora. Zato se ti projektori brzo instaliraju i mogu projicirati odmah i gotovo na bilo kojoj površini. Ispravljanje trapezoidne slike omogućuje brzo i jednostavno postavljanje, a uz dugotrajnu tehnologiju laserskog izvora svjetlosti moći ćete uživati u zabavi dugi niz godina.

  1. Tehnologija 4K poboljšanja dijagonalno premješta svaki piksel da bi udvostručila punu visoku rezoluciju. Rezolucija u 3D načinu je puna visoka rezolucija.
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Ukloni iz usporedbe