VRHUNSKO ISKUSTVO KUĆNOG KINA ZA FILMOLJUPCE

Kao svjetski predvodnik u tehnologiji prikaza slika1, znamo o čemu govorimo kad vam na zaslonu ponudimo iskustvo visoke kakvoće. Bilo da volite filmove ili sportove, svidjet će vam se naš najnoviji asortiman projektora za kućno kino visoke definicije s poboljšanjem 4K slike i podrškom za UHD2.

PREUZIMANJE BROŠURE

Uistinu napredni i zaista inovativni proizvodi

Epson je već cijelo desetljeće prepoznat kao globalni predvodnik na tržištu projektora1. Naša posljednja linija vrhunskih projektora koristi mnoge najnaprednije tehnologije u svijetu kako bi osigurala zadovoljavajuće iskustvo kućnog kina kojem se možete potpuno prepustiti.

Postavite scenu

Ovi Epsonovi kućni projektori omogućuju vam da vaš dom postane središte društvenih događanja. Uljepšajte svakodnevicu praćenjem omiljenih sportova, gledanjem filmskog klasika, filma po izboru ili igranjem najnovije videoigre – neka to bude nezaboravno iskustvo sa čudesnom projiciranom slikom. Možete zaokupiti svačiju pozornost te okupiti obitelj i prijatelje i zajedno s njima uživati u trenucima koje ćete pamtiti.

Zašto biste se zadovoljili zaslonom veličine 140 cm kad možete projicirati do veličine od 762 cm?

Filmoljupci mogu gledati omiljene filmove onako kako je to redatelj zamislio odabirom prikladnog omjera slike. Naši vrhunski modeli2 mogu se pohraniti u 10 različitih položaja leće, što vam omogućuje jednostavno prebacivanje između različitih omjera slike na dodir gumba.

Film 16 : 9 na zaslonu 2,4 : 1
Film 2,4 : 1 na zaslonu 2,4 : 1

Fleksibilno postavljanje i potpuno jasan prikaz u svim uvjetima osvjetljenja

Smatramo da bi postavljanje projektora trebalo biti jednostavno. Stoga je naše projektore jednostavno postaviti bilo gdje. Dobijte savršeno prilagođenu sliku u nekoliko sekundi; uz naš optički zum, okomiti i vodoravni pomak leće i ispravljanje trapezoidne slike, jednostavan je i odmah spreman za rad. Štoviše, naši vrhunski modeli2 imaju motorizirani zum, fokus i pomak leće za još veću fleksibilnost i jednostavnost. Možete uživati u 100-inčnom (254 cm) širokokutnom prikazu s razdaljinom od samo tri metra na bilo kojem praznom zidu ili zaslonu.

Uvjeti osvjetljenja na filmu mogu se mijenjati pa je vrlo važno da se vaš projektor prilagođava različitim razinama kontrasta i kontinuirano pruža najbolju sliku. Naši projektori namijenjeni zabavi u kući nude visoke razine dinamičkog kontrasta – omjer od 1.000.000 : 1. U kombinaciji s C2fine pločama, naša visokoučinkovita značajka automatskog podešavanja otvora osigurava kontrast i svjetlinu u svim prizorima, bilo svijetlim ili tamnim, naglašavajući blistavost poboljšanja 4K3 slika s podrškom za UHD.

Svjetlija, živopisna projekcija

Bijela svjetlina nije dovoljna da prenese doživljaj svih boja koje vidite u svakodnevnom životu. Zbog toga 3LCD tehnologija u Epsonovim projektorima omogućuje jednako snažni izlazni snop bijelog i svjetla u boji (CLO). Dok proizvođači DLP projektora s 1 čipom misle da mogu poboljšati kakvoću slike jednostavnim povećanjem svjetline snopa bijele svjetlosti svojih projektora, tvrtka Epson pobrinula se da njezini projektori kombiniraju svjetlinu i vjerne boje za živopisne i realistične slike. Zašto bismo se zadovoljili s dosadnim, ispranim i beživotnim zaslonom? Uživajte u živopisnom slikama vjernima originalu uz Epsonove projektore koji nude svjetlinu boja koja odgovara svjetlini bijelog svjetla.

SAZNAJTE VIŠE

Uživajte u poboljšanju 4K3 slika2

Otkrijte najbolji način za gledanje vaših omiljenih filmova. Epsonova tehnologija poboljšanja 4K3 slika vaše će vizualno iskustvo podići na novu razinu. Otkriva i najmanje detalje i oživljava najnježnije uzorke. Prilagodljiva oštrina i poboljšanje detalja pružaju optimalno iskustvo gledanja, i to svaki put. Filmovi se prikazuju kako spada, onako kako je redatelj zamislio2.

4K
Puna visoka razlučivost
4K
Puna visoka razlučivost
Puna visoka razlučivost 4K

Glavne značajke

Projektor s nižim
omjerom kontrasta
Visoka razina
dinamičkog kontrasta

Visoki dinamički raspon2

Jeste li spremni otkriti najnoviju modernu tehnologiju za projektore za kućna kina? Visoki dinamički raspon pruža najbolje vizualno iskustvo povećavanjem omjera kontrasta za puno veći raspon između najtamnijih i najsvjetlijih područja na zaslonu. Slikama daje veću dubinu i omogućuje nevjerojatno detaljan prikaz, što ranije nije bilo moguće. No to nije sve; obogaćuje i boje, čineći slike prirodnijima, intenzivnijima i, na kraju, interaktivnijima. Uz podršku za HDR, sad možete iskoristiti prednosti najnovijeg HDR sadržaja na tržištu.

Bez super
razlučivosti
Uz super
razlučivost

Super razlučivost

S Epsonovom tehnologijom super razlučivosti doživjet ćete oštre i jasne slike, bez obzira na to što gledate. Izrađen da smanji zamagljenje uzrokovano zumiranjem i povećavanjem, uz napredne tehnike za izoštravanje svakog djelića snimke (frame) u filmu, oživljava DVD i standardni sadržaj.

Uživajte u 11 godina zabave44

S vijekom trajanja žarulja do 7500 sati4 možete svakog dana narednih jedanaest godina gledati film bez potrebe za zamjenom. Epsonovi projektori poznati su po svojoj pouzdanosti pa se ne trebate brinuti da ćete propustiti trenutak omiljenog filma, videoigre ili programa.

Bez
super razlučivosti
Uz
super razlučivost

Besprijekorna i brza akcija uz svijetle i živopisne 4K slike s podrškom za3 UHD2

Omogućuje protočne slike akcije i smanjuje zamućenje akcije u brzim filmskim kadrovima, a tehnologija interpolacije djelića snimke (frame) umeće nove djeliće snimke između originalnih. Kao rezultat toga zamućenost na zaslonu je smanjena, a brze slike izgledaju ujednačenije i oštrije.

Iznimno svijetle 3D boje

Tehnologija poboljšanja svjetline znači da je 3D sadržaj svjetliji nego kod mnogih 3D projektora za kućna kina s punom visokom razlučivošću. To je zato što 3D naočale s aktivnim zatvaračem smanjuju svjetlinu pri prebacivanju s jednog oka na drugo. Uz udvostručenu brzinu promjene, značajno smo smanjili gubitak svjetline, pružajući bolji, svjetliji i zadovoljavajući 3D doživljaj gledanja.

Napredna bežična visoka razlučivost

Uživajte u optimalnom prikazu 4K3 slika visoke razlučivosti – bez gnjavaže oko povezivanja žica ili kabela, uz naš projektor EH-TW9300W WirelessHD5. Nudi prijenos kompatibilan sa zaštitom HDCP, bez predmemoriranja ili prekida. Pomoću bežičnog načina slika-u-slici možete prikazati i drugi uređaj te se prebacivati između čak pet uređaja povezanih putem međusklopa HDMI. Odašiljač s WirelessHD5 vezom sadrži i praktičan priključak za MHL®3 za jednostavan prikaz sadržaja s pametnih telefona i tabletnih uređaja.

Učinite sadržaj s pametnog telefona ili tabletnog uređaja čudesnim

Povećajte sadržaj na pametnom telefonu ili tabletnom uređaju uz vezu MHL6 (Mobile High-Definition Link). Priključite se za jednostavno projiciranje i uživanje u videu, slikama i igricama s bilo kojeg pametnog uređaja kompatibilnog s MHL-om. Usto, možete istodobno puniti i uređaje. Daljinski upravljač može jednostavno filtrirati sadržaj koji se prima s kompatibilnih uređaja, tako da uvijek možete imati nadzor nad svime.

Upoznajte se s proizvodima

Projiciranje uz potpunu jasnoću

EH-TW9300

Za interaktivno kinematografsko iskustvo ovi UHD Blu-ray projektori za kućna kina kompatibilni s HDR-om kombiniraju najnoviju tehnologiju prikaza slike za oživljavanje filmova uz dodatne detalje. Imaju poboljšanje 4K3 slika za novu razinu finoće teksture i razlučivosti projiciranog zaslona, bilo da se radi o stvarnom prikazu 4K sadržaja ili digitalnom poboljšavanju sadržaja pune visoke razlučivosti od 1080p.

SAZNAJTE VIŠE

EH-TW9300W

Time se dobiva optimalno vizualno iskustvo s više dubine, detalja te uz prirodne, ali intenzivne boje. Pružaju iznimnu razlučivost, jasnoću i najdublje crne nijanse zbog nevjerojatno visokog omjera kontrasta od 1.000.000 : 1. Pružaju i interpolaciju djelića snimke (frame) i poboljšanje detalja za stvaranje oštrih, besprijekornih slika koje glatko teku. Za one koji žele sve to, a ne žele gnjavažu oko žica, projektor EH-TW9300W nudi i spojivost WirelessHD5 uz poboljšanje 4K slika.

SAZNAJTE VIŠE
 • Podrška za visoki dinamički raspon
 • Omjer kontrasta 1.000.000 : 1
 • Visok izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 2500 lumena
 • Upravljanje bojom s certifikatom ISF
 • Tehnologija poboljšanja 4K3 slika
 • Interpolacija djelića snimke u načinima 2D i 3D
 • Super razlučivost u načinima 2D i 3D
 • Motorizirani fokus, zum i pomak leće
 • 2,1x optički zum i široka sposobnost pomaka leće
 • WirelessHD5 (samo EH-TW9300W)
 • MHL® (Mobile High-Definition Link) spojivost za prikaz sadržaja s pametnog telefona i tabletnog uređaja6 (samo EH-TW9300W)

Snažna, ali pristupačna projekcija uz poboljšane 4K3 slike

Ovaj nevjerojatan projektor omogućuje vrhunske slike visoke kakvoće raznog sadržaja po pristupačnoj cijeni te ga je vrlo jednostavno postaviti, a korisnicima omogućuje i poboljšanje sadržaja pune visoke razlučivosti od 1080p na poboljšanu razlučivost 4K3 slika. Uz visoku razinu omjera kontrasta i svjetline, to je sjajan način da poboljšate svoje iskustvo kućnog kina.

SAZNAJTE VIŠE
 • Omjer kontrasta 160.000 : 1
 • Visok izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 2300 lumena
 • Tehnologija poboljšanja 4K3 slika
 • Super razlučivost u načinima 2D i 3D
 • Motorizirani fokus, zum i pomak leće
 • 2,1x optički zum i široka sposobnost pomaka leće

Nevjerojatno iskustvo kućnog kina

Neka vas zadivi blještava jasnoća projekcije u načinima 2D i 3D u punoj visokoj razlučivosti. Opremljen je 3LCD tehnologijom koja je vodeća na tržištu te pruža iznimno oštre slike zahvaljujući jednako snažnom izlaznom snopu bijelog i svjetla u boji. Postavite ga bilo gdje uz okomiti i vodoravni pomak leće i brzu kutnu funkciju. Uz dugi vijek trajanja žarulje od sedam godina4 i tihi rashladnik, možete se opustiti i uživati u filmovima.

SAZNAJTE VIŠE
 • Omjer kontrasta 120.000 : 1
 • Visok izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 2700 lumena
 • 3D tehnologija pune visoke razlučivosti od 1080p
 • Super razlučivost u načinima 2D i 3D
 • 1,6x optički zoom i široka sposobnost pomaka leće

Nenadmašna fleksibilnost

Naš prvi laserski projektor kućno kino pune HD rezolucije i ultrakratkog dometa (UST) s 3LCD tehnologijom projicira slike do 130 inča (330 cm). Uživajte u zabavi na velikom platnu bez utjecaja na izgled vašeg doma.

Dok će TV pričvršćen na zid uvijek biti u vidokrugu, projicirana slika može se trenutačno skloniti. Naš laserski projektor ultrakratkog dometa može se staviti u blizinu područja prikazivanja, brzo se postavlja i prikazuje sjajnu sliku u svijetlim prostorijama. Ujedno nudi i veliku vrijednost uz dugotrajan laserski izvor svjetlosti i prošireno jamstvo.

SAZNAJTE VIŠE
 • Omjer kontrasta 2.500.000 : 1
 • Visok izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 4.000 lumena
 • Gledajte omiljeni sadržaj sljedećih 10 godina7
 • Smješten blizu područja prikazivanja i projicira do 130 inča (330 cm)

Asortiman proizvoda

 1. Ispitivanje je obavila tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.
 2. Samo EH-TW9300W, EH-TW9300 i EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. 4K sadržaj prikazuje se uz pomak piksela. Premješta svaki piksel dijagonalno za 0,5 piksela kako bi se udvostručila okomita i vodoravna razlučivost.
 4. Rezultat dobiven na filmu duljine 105 min. s projektorom u ekološkom načinu rada.
 5. Funkcija WirelessHD dostupna je u 28 članica EU-a te na Islandu, u Norveškoj, Saudijskoj Arabiji, Švicarskoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Podložno promjeni. Dodatne informacije o dostupnosti na pojedinom tržištu zatražite od lokalnog prodajnog predstavništva tvrtke Epson
 6. Za provjeru kompatibilnosti svog uređaja posjetite stranicu www.mhlconsortium.org. MHL, Mobile High-Definition Link i MHL Logo zaštitni su znakovi ili registrirani zaštitni znakovi MHL, LLC.
 7. Temeljeno na gledanju filmova po pet sati dnevno s projektorom postavljenom na ekološki način rada.