MOBILNI SKENERI

Postavite mobilni ured uz podršku globalnog predvodnika u rješenjima za skeniranje. Epsonova linija mobilnih poslovnih skenera razvijena je s fokusom na izvedbu, što je čini idealnim rješenjem za rad na terenu i u užurbanim ili kompaktnim radnim okruženjima.

Preuzmite brošuru

Snimite svaki detalj

Mobilni A4 skeneri za jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima u pokretu ili u kompaktnim radnim okruženjima.

Kompaktan

Idealno za područja recepcije gdje vrhunska i učinkovita obrada dokumenata mora zauzimati malo prostora. Epson skeneri osmišljeni su za snimanje obrazaca, priznanica i posjetnica za olakšano vođenje evidencije.

Skenirajte bilo gdje

Skenirajte u pokretu sve što trebate pomoću Epsonovih rješenja za mobilno skeniranje. Kompaktni i lagani uređaji jednostavno se mogu prenositi i upotrebljavati izvan ureda, a optimizirani su za brze i točne rezultate na svim modelima.

Saznajte više

Iznimna organiziranost

Kamo god da vas posao odvede, osjećajte se sigurno jer možete skenirati što god trebate. Priloženi niz softverskih paketa pomoći će vam povećati produktivnost i automatizirati procese.

Saznajte više

Fleksibilan

Skenirajte medije debljine već od 35 g/m2 sve do 270 g/m2. Ili skenirajte u manjim serijama na skenerima WorkForce DS-310 i DS-360W, zahvaljujući praktičnom automatskom ulagaču papira kapaciteta 20 stranica.

Saznajte više

Mogućnosti napajanja i Wi-Fi

Epsonovi mobilni skeneri koriste različite izvore napajanja. Odaberite između običnog utikača ili USB kabela, odnosno ugrađenih litij-ionskih baterija na modelima ES-60W, DS-80W i DS-360W za skeniranje bez napora.

Ugrađene značajke za Wi-Fi i Wi-Fi Direct na modelima ES-60W, DS-80W i DS-360W omogućuju snimanje i usmjeravanje dokumenata izravno s pametnog telefona ili tableta, bez priključivanja kabela.

Epson DocumentScan

Preuzmite na App Storeu Nabavite na Google Playu

Ključne prednosti

 • S nekim od najlakših proizvoda u klasi, skeneri kao što su WorkForce DS-70 i DS-80W mogu se jednostavno prenositi u torbama ili futrolama.
 • S brzinom do 25 stranica u minuti, linija mobilnih skenera WorkForce omogućuje brzo i jednostavno skeniranje bilo gdje.
 • Epsonovi mobilni skeneri koriste različite izvore napajanja. Odaberite između običnog utikača, USB kabela ili upotrebe ugrađenih litij-ionskih baterija dostupnih na određenim modelima.
 • Novi LCD panel određuje zadatke posla
 • Bez vremena potrebnog za zagrijavanje zahvaljujući CIS senzoru. Odmah možete skenirati.
 • Kontinuirano skeniranje uz način automatskog posluživanja ubrzava postupak skeniranja.
 • Niz softverskih rješenja razvijenih prema vašim potrebama.
 • Mogućnost obrade širokog niza medija debljine od 35 g/m2 do 270 g/m2 te papira duljine do 1,8 metara uz način skeniranja dugog papira.
 • Kompaktan, lagan i čvrst dizajn – do 30% manji od prethodnih modela1.

ES linija

Uz Epsonovu liniju najmanjih i najlakših mobilnih skenera možete skenirati dokumente i izraditi PDF-ove koji se mogu pretraživati. Iskoristite prednosti koje pruža jednostavna upotreba softvera ScanSmart. Radite na način koji vam odgovara, uključujući spremanje u JPEG, PDF i PDF/A formatima te skeniranje u mapu, e-poštu, zadatak ispisa, usluge u oblaku, Windows Word, Excel i PowerPoint.

Softver ScanSmart

Uz Epsonov najnoviji softver ScanSmart skeniranje, uređivanje i spremanje dokumenata u samo tri jednostavna koraka nikada nije bilo lakše.

Saznajte više

DS linija

Ostanite na visokom stupnju organiziranosti i postavite ured bilo gdje uz lagano i kompaktno rješenje skeniranja.

DS linija skenera sadrži softver Epson Document Capture Pro s naprednim značajkama za imenovanje, razdvajanje i usmjeravanje dokumenata za sve vaše poslovne i ostale potrebe. Izradite profile poslova i automatizirajte procese za optimizaciju tijeka rada.

Priloženi napredni softver za skeniranje i podrška za upravljački program TWAIN. Datoteke možete spremati u sljedećim formatima: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX i PPTX.

 • Epsonovo napredno snimanje
 • Integracija radnih procesa
 • Prepoznavanje crtičnih kodova za sortiranje i imenovanje dokumenata.
 • Optičko prepoznavanje znakova po zonama za imenovanje dokumenata
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Saznajte više

Saznajte više o našim ostalim linijama poslovnih skenera

Plošni skeneri

Riješite se suvišne papirologije i unaprijedite radne procese dokumenata s ovom linijom pouzdanih i svestranih plošnih skenera.

Saznajte više

Skeneri s automatskim posluživanjem listova

Oduševljenje i iznenađenje naših klijenata inovativnim proizvodima i uslugama je tek početak.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Za više informacija o Epsonovim rješenjima jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Epson.
Polja označena zvjezdicom * obavezna su.

 • Podrška

  Potrebna vam je pomoć?

  Na stranici za podršku potražite korisne informacije i način na koji nas možete kontaktirati.

  Saznajte više
 1. U usporedbi sa skenerom Epson WorkForce DS-30.
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Usporedi odabrano