SURADNJA ZA BOLJE
SLOBODNO VRIJEME

Tehnološka rješenja za aktivnosti u slobodno vrijeme

Industrijski sektor razonode pod ogromnim je pritiskom korisnika koje uslužuje. Potrošači zahtijevaju više od svog odmora i žele da svaki doživljaj bude nešto što se može prepričavati, što se može podijeliti na društvenim mrežama i što ostavlja dojam postignuća. Epsonova tehnologija pretvara svaki posjet u priču koju je vrijedno ispričati. Od učinkovitosti pozadinskog ureda do stjecanja prednosti pred konkurencijom naša inovativna rješenja podržat će vas pri pružanju cjelovitih doživljaja s kojima će klijenti uvijek biti zadovoljni.

Potpuno novi doživljaj posjetitelja

Upotrijebite inovativnu tehnologiju za vođenje, educiranje i ostavljanje utiska na posjetitelje tijekom njihova posjeta.

Potpuno novi doživljaj posjetitelja

Bez obzira na to čekaju li klijenti, sudjeluju li u nečemu, je li im potrebna usluga ili informacije, pružite im nezaboravni doživljaj. Upotrijebite inovativnu tehnologiju za vođenje, educiranje i ostavljanje utiska na posjetitelje tijekom njihova posjeta.

Oduševite klijente Epsonovim laserskim instalacijskim projektorom koji na podovima, zidovima, zgradama ili predmetima može prikazivati slike veličine do 1000 inča te kako objediniti fizičku stvarnost s virtualnom – bilo da je riječ o interaktivnom obrazovnom prostoru ili 4D doživljaju putem više osjeta.

Zabava posvuda uz fleksibilnu instalaciju s rješenjima prikladnim čak i za najzahtjevnije zaštićene građevine. Projekcije se mogu okretati za 360 stupnjeva u bilo kojem smjeru – vodoravno, okomito ili u krug, a sada je podržano i portretno projiciranje.

Pružite novu perspektivu zahvaljujući Epsonovim pametnim naočalama Moverio. Uz pomoć proširene stvarnosti ponovno stvorite scene u 3D tehnologiji, dodajte slojeve informacija i vizualizirajte priču kako biste posjetiteljima pružili interaktivni doživljaj atrakcija.

Omogućite samootkrivanje i pronalaženje puta uz Epsonove interaktivne zaslone, koji su sjajni za informacijske punktove, obrazovne aktivnosti i vizualne akcente koji će posjetitelje potaknuti na kretanje i otkrivanje.

Prilagodite atrakcije tako što ćete na ključnim transakcijskim točkama ponuditi prilagođene fotografije, čestitke, umjetničke predmete i druge tiskarske proizvode s dodanom vrijednošću uz pomoć Epsonovih pisača za komercijalnu upotrebu SureLab.

Pružite usluge s bilo kojeg mjesta uz pomoć Epsonove linije prijenosnih pisača za priznanice namijenjenih zaposlenicima koji su stalno u pokretu. Izvršavajte transakcije i istodobno olakšajte i učinite vrjednijim korisnički doživljaj.

Ulaganje u budućnost

Tvrtke ili ustanove koje se bave organizacijom slobodnog vremena moraju pronaći nove načine kako bi u današnje vrijeme kad klijenti imaju glavnu riječ privukle i zadržale posjetitelje.

Ulaganje u budućnost

Tvrtke ili ustanove koje se bave organizacijom slobodnog vremena moraju pronaći nove načine kako bi u današnje vrijeme kad klijenti imaju glavnu riječ privukle i zadržale posjetitelje. Pružanjem bolje usluge za klijente pojednostavite vremenski zahtjevne postupke i uštedite novac.

Poboljšajte svoj doživljaj novim i zanimljivim sadržajem zahvaljujući Epsonovim pametnim naočalama Moverio. Izdržljive su, opremljene baterijom koja dugo traje za intenzivnu upotrebu i nude opcije za jednostavno upravljanje opremom. Svaki dan oživite svoju proširenu stvarnost.

Oslonite se na veću učinkovitost Epsonovih WorkForce Pro višenamjenskih pisača i pametnih skenera. Pametne značajke poboljšavaju tijek rada i pružanje usluga, a učinkovitije upravljanje dokumentima znači manje praznog hoda u radu.

Ostavite utisak uz pomoć Epsonovih pisača velikog formata SureColor izradom privlačnih promotivnih zaslona visoke rezolucije koji će istaknuti vaše promocije i aktivnosti – te time potaknuti prodaju.

Producirajte ulaznice i ID propusnice na zahtjev uz pomoć Epsonovih pisača za etikete ColorWorks. Kreirajte personalizirane privlačne ulaznice, propusnice i identifikacijske značke u boji radi jednostavnije vizualne identifikacije.

Uživajte u pouzdanosti po načelu „postavi i zaboravi” uz laserski projektor koji jamči do 12.000 sati/pet godina bez održavanja1. To je sjajno rješenje za prikaz digitalnih promotivnih natpisa na mjestima koja nisu lako dostupna.

Uživajte u rezultatima

Prilagođene atrakcije koje zahtijevaju angažman preduvjet su za postizanje korisne interakcije sa svakim posjetiteljem.

Uživajte u rezultatima

Prilagođene atrakcije koje zahtijevaju angažman preduvjet su za postizanje korisne interakcije sa svakim posjetiteljem. Prava tehnologija omogućuje rješavanje problema i izgradnju iskustava koja rastu usporedo s brojem posjetitelja.

Izdvojite se od konkurencije omogućivanjem posjetiteljima da zakorače u alternativnu stvarnost ili da imaju vlastitog vodiča. Epsonove pametne naočale Moverio mogu se u potpunosti prilagoditi vašoj atrakciji i potrebama vaših gostiju.

Dodajte slojeve informacija omogućivanjem korisnicima da stupe u izravnu interakciju sa sadržajem putem naprednih mogućnosti dodirnih zaslona. Naši interaktivni zasloni mogu se povećati na do 100 inča, pa svatko ima najbolji pogled – a mlađa publika može unositi bilješke prstima ili olovkama.

Neka korisnici urone u multimedijski sadržaj koji se može prilagoditi različitoj publici. Zahvaljujući mogućnosti 4K poboljšanja, Epsonovi instalacijski projektori nude nevjerojatnu kreativnu slobodu i novu razinu doživljaja gledanja.

Zadovoljite potrebe više korisnika uvijek ažuriranim informacijama i brzim uslugama. Klijentima su važne pojedinosti i žele ostati obaviješteni, a naši pisači za etikete, WorkForce pisači i poslovni skeneri sjajan su način da se ubrzaju administrativni postupci.

Provjerite koliko možete uštedjeti na ispisu ako odaberete Epson

Upotrijebite naš kalkulator za izračun ukupnog troška vlasništva

SAZNAJTE VIŠE

Zaštita budućnosti planeta

Svjesni smo važnosti postizanja veće održivosti za buduće generacije.

Zaštita budućnosti planeta

Mi u Epsonu razumijemo važnost postizanja veće održivosti planeta za buduće generacije te stoga razvijamo rješenja ispisa koja što je manje moguće štete okolišu.

Ispunite svoje ciljeve u vezi s okolišem

s do 99 % manje otpada uz WorkForce Pro spremnik s tintom mogućnošću zamjene; smanjite potrošnju energije do 96 % uz pisače WorkForce Pro5 i udvostručite brzinu ispisa uz upola manju potrošnju struje uz seriju WorkForce Enterprise6.

Štedite struju i CO2 s modelima WorkForce Pro koji troše do 96 % manje energije od laserskih pisača i kopirnih uređaja2.

Smanjite potrošnju struje uz Eco Mode na rješenjima za interaktivni prikaz i produžite vijek trajanja žarulje.

Smanjite negativni utjecaj na okoliš pomoću skenera bez vremena zagrijavanja i smanjite potrošnju energije ugrađenom tehnologijom ReadyScan.

5 jednostavnih koraka do održivije europske budućnosti

Komad po komad tehnologije

PREUZMITE INFOGRAFIKU

 

Pogledajte što bi ste mogli uštedjeti

Našim kalkulatorom izračunajte moguće uštede struje i smanjenje CO2 upotrebom pisača WorkForce Pro.

 
  • Do 92 % manje CO2 od laserskih pisača3
  • Do 96 % manja potrošnja energije od laserskih pisača2
  • Do 94 % manje otpada od laserskih pisača2
  • Do 3,5 puta brži od laserskih pisača2
 

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Servis i podrška

Standardno jamstvo

Saznajte više o jamstvima tvrtke Epson.

Servisiranje na lokaciji

Saznajte više o mogućnostima servisiranjima ako vam zatreba, uključujući podršku na lokaciji.

Podrška

Potrebna vam je pomoć? Na stranici za podršku potražite korisne informacije te kako nas kontaktirati.

Registracija

Hvala što ste kupili Epsonov proizvod i što ste odvojili vrijeme da ga registrirate.

Provjerite jamstvo

Provjerite jamstvo uređaja.

Promocija proširenog jamstva

Trogodišnje prošireno jamstvo za odabrane Epsonove pisače.

 

Rješenja za uzimanje u najam

Saznajte više o različitim načinima na koje možete iskoristiti Epsonove proizvode njihovim uzimanjem u najam.

Ispiši i uštedi

Uštedite vrijeme i novac uz Epsonovu uslugu Ispiši i uštedi

Print365

Ispisujte koliko želite, bez komplikacija i skrivenih troškova.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Očekujte više od svog projektora

Dobijte više iz svog projektora

Iskoristite prednosti Epsonovih specijaliziranih softverskih rješenja da biste obogatili svoj projektor i uživajte u dodatnim mogućnostima, pouzdanosti i nadzoru. Kao vodeći proizvođač projektora u svijetu4, razumijemo potrebu za pravim rješenjima za projekcije koje bi vam omogućile da prezentirate sadržaj onako kako želite i na mjestu na kojem želite – jednostavno i upečatljivo.

SAZNAJTE VIŠE

Poslovna rješenja za izradu slika

Veliki izbor rješenja za sve vrste tvrtki

Epsonovi uređaji kompatibilni su sa softverskim uslugama i rješenjima koja mogu unaprijediti radne procese vaše tvrtke, kontrolu troškova, poboljšati učinkovitost i omogućiti besprijekornu integraciju uređaja u okruženja koja su podložna stalnim promjenama.

SAZNAJTE VIŠE

Maksimalna zabava

Pobudite osjete i prenesite svoju publiku u drugu dimenziju putem fiksnih projekcija ili najmom uređaja za mjesto događaja. Upotreba brojnih Epsonovih instalacijskih projektora u kombinaciji s pretapanjem rubova omogućuje vam prikaz interaktivnih slika na puno većim prostorima te time i pružanje zadivljujućih i nadahnjujućih doživljaja svojim posjetiteljima. Možete oživiti svaku pojedinost i prilagoditi multimedijski sadržaj svojoj publici, čak i u ograničenim prostorima.

Postanite vrsni pripovjedač

Epsonova iProjection aplikacija olakšava spajanje iOS ili Android uređaja na Epsonovo rješenje za prikaz s dostupnom mrežom pa možete bežično projicirati slike, dokumente i web-stranice. To je jednostavan i vrlo učinkovit način prezentiranja dodirivanjem zaslona. Kako biste naglasili svoju poruku, možete odabrati i ugrađeni gumb za bilješke za upotrebu olovke, markera ili gumice, s mogućnošću bojenja i podešavanja neprozirnosti.

Potaknite aktivno otkrivanje

Mjesto događanja prazno je platno za razvoj svebuhvatnog doživljaja koji povezuje publiku i atrakcije. Digitalni natpisi omogućuju vam pružate uvijek ažurne informacije u stvarnom vremenu od zakazanih događaja i odredišta do jelovnika i mogućnosti za zabavu. Epsonovi interaktivni zasloni privlačni su i digitalno aktivnim klijentima koji se žele upustiti u samootkrivanje ili testirati svoje znanje.

Potpuno novi doživljaj posjetitelja

Upotrijebite inovativnu tehnologiju za vođenje, educiranje i ostavljanje utiska na posjetitelje tijekom njihova posjeta.

Ulaganje u budućnost

Tvrtke ili ustanove koje se bave organizacijom slobodnog vremena moraju pronaći nove načine kako bi u današnje vrijeme kad klijenti imaju glavnu riječ privukle i zadržale posjetitelje.

Uživajte u rezultatima

Prilagođene atrakcije koje zahtijevaju angažman preduvjet su za postizanje korisne interakcije sa svakim posjetiteljem.

Zaštita budućnosti planeta

Svjesni smo važnosti postizanja veće održivosti za buduće generacije.

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o poslovnim rješenjima kontaktirajte nas i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Započnite evoluciju

Neka svaka pojedinost bude nezaboravna

Pretvorite ulaznice, propusnice i narukvice u brendirane ili promotivne uspomene. Epsonovi ColorWorks pisači za etikete omogućuju ispis u boji na zahtjev, pa možete jednostavno prilagoditi pojedinosti svog okruženja, događaja ili izložbe te ispisivati na različitim medijima.

Neka posjetitelji imaju aktivnu ulogu

Epsonovi interaktivni zasloni izrađeni su za traženje puta i suradnju. Možete ih upotrebljavati na informacijskim punktovima i prostorima za učenje, pa ih posjetitelji mogu sami istraživati i sudjelovati u tematskim aktivnostima putem dodirnog zaslona uz pomoć prstiju ili priloženih interaktivnih olovaka.

Dajte mašti na volju

Prenesite cijele prostorije u druge svjetove. Epsonovi instalacijski projektori mogu stvoriti uzbudljive zaslone u poboljšanoj 4D kvaliteti i preslikati velike projekcije na vašu zgradu, glazbu, priču ili druge efekte radi stvaranja nenadmašnog doživljaja putem više osjeta.

Iznimno brz i pouzdan ispis priznanica

Epsonovi pisači za priznanice osmišljeni su kako bi vam omogućili da držite korak čak i u najzahtjevnijim maloprodajnim okruženjima. TM-T88VI najmoderniji je pisač za priznanice koji nudi brz ispis i veliku pouzdanost, kao i napredne značajke koje podržavaju istovremen rad na POS uređajima na mobitelu, mreži i računalu.

Pružite željenu uslugu

Epson će se pobrinuti za potrebe vašeg pozadinskog ureda bez obzira na to poslujete li u malom prostoru u kojem koristite pisač RIPS sa zamjenjivim vrećicama tinte ili u većem objektu u kojem upotrebljavate rješenje za ispis WorkForce Enterprise. Primjerice, u kiosku za prodaju ulaznica skenirajte popunjene obrasce za članstvo i proslijedite ih glavnom uredu na brzo odobrenje i pozitivnu uslugu za klijenta za vaše goste.

Nadmašite očekivanja klijenata

S Epsonovim pisačima velikog formata možete kreirati kvalitetne plakate, transparente, ispisane primjerke i dr. bez potrebe za profesionalnom uslugom ispisa.

Pružite klijentima interaktivni doživljaj

Epsonove prozirne pametne naočale Moverio omogućuju da sadržaj proširene stvarnosti interaktivno preklopi stvarni svijet, što mjesta kulturnih događaja, događanja i izvedbi, kao i tvorničke ture može učiniti pristupačnijima i uzbudljivijima, a pritom ne odvraća pozornost posjetitelja od izložaka i atrakcija.

Stvorite individualne priče

Izradite prilagođene slike, certifikate i čestitke tijekom odvijanja doživljaja. Epsonovi foto pisači SureLab omogućuju stvaranje vizualnih priča koje vaši posjetitelji mogu zadržati i podijeliti.

Proizvodi

Studije slučaja

Previous Next

Resursi

Pronađite široku ponudu resursa namijenjenih sektoru slobodnog vremena. To uključuje članke, studije slučajeva, infografike i brošure s informacijama o proizvodima tvrtke Epson, rješenjima te trendovima na tržištu.

SAZNAJTE VIŠE

Novosti i događaji

Bilo da vas zanimaju uvodni seminari, tečajevi programiranja i održavanja ili obuka za operatere, naši će stručnjaci rado podijeliti svoje znanje s vama i vašim osobljem.

Filtriraj rezultate

Previous Next

Trenutačno nema sajmova ili događaja.

Mijenjanje budućnosti tehnologijom bez upotrebe topline

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o rješenjima za slobodno vrijeme tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
(kvačicom označite sve što se odnosi na vas)
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.

  1. Odnosi se na modele: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na www.epson.hr/inkjetsaving
  3. Na temelju ekstrakcije i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji tvrtke Epson: 1. Izračun uključuje samo emisije CO2 kao čimbenika koji pridonosi globalnom zagrijavanju. 2. Rezultati izračuna temelje se na vlastitim izjavama. (potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg CO2/jedinica) objavljen u bazi podataka JEMAI „LCA Pro“.)
  4. Ispitivanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.
  5. Zabavni park budućnosti, Attractions Magazine
  6. Laserski pisači koji ispisuju 45 – 55 str./min troše 1500 W. WorkForce Enterprise ima malu potrošnju struje od 180 W – 320 W i ispisuje do 100 str./min. Dodatne informacije potražite na web adresi www.epson.eu/pageyield
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Ukloni iz usporedbe