VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Sublimacijski pisači serije SureColor SC-F

Pogledajte video Saznajte više

VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Pisači iz serije SureColor SC-F koji ispisuju izravno na odjeću

Pogledajte video Saznajte više

Precizan dizajn za izvedbu bez muke

Uštedite vrijeme i novac uz proizvodnju visokokvalitetne sportske odjeće, odjevnih predmeta, promotivnih artikala, signage aplikacija, dodatne opreme i spravica na tkanini, odjeći i krutim podlogama. Sve proizvode u cijelosti dizajnira i proizvodi tvrtka Epson, nudeći nenadmašnu pouzdanost, izvedbu bez muke i niske troškove održavanja. Tinta UltraChrome DS jamči živopisne rezultate, dok naša vrhunska tehnologija ispisne glave smanjuje prazni hod na minimum te maksimalno povećava produktivnost.

Cjelovito rješenje za visoko-kvalitetne tkanine

Oslobodite kreativnost uz široku paletu boja i visokokvalitetne rezultate. Modnim dizajnerima i poduzetnicima serija sublimacijskih pisača SureColor SC-F jamči stabilnost boja i jasno istaknute crne boje, a usto se i jednostavno i brzo održavaju. To ih čini savršenima za dinamične i zahtjevne uvjete proizvodnje za široki raspon tekstila, bilo da ispisujete jedan odjevni predmet za modnu reviju ili više proizvoda.

Kvalitetna rješenja za razne razine proizvodnje

Postignite kontinuirane dojmljive rezultate sa serijom SureColor SC-F. Izradite male ili srednje velike ispisane primjerke koji odgovaraju zahtjevima najviše kvalitete za poliesterske tkanine i promotivnu robu, pri čemu nije potreban predtretman. Ispisne glave PrecisionCore TFP visokih performansi ključan su dio naših pisača. Predviđene su za izvanrednu kvalitetu pri velikim brzinama ispisa i dopunjene su našim sublimacijskim tintama u boji. Ove su tinte posebno razvijene zajedno s prijenosnim papirom kako bi se ostvarilo izvrsno oslobađanje tinte pri sublimiranju na širokom izboru predmeta.

Svestrano rješenje za potrebe vaše proizvodnje

Izvanredna kvaliteta, široka primjena

Oslobodite svoju kreativnost uz naše sublimacijske pisače za transferni ispis serije SureColor SC-F. Brzo, kvalitetno i pouzdano izrađujte modne predmete, sportsku odjeću, tekstil za dom, oznake i promotivne materijale. Asortiman obuhvaća i prvo sublimacijsko ispisno rješenje tvrtke Epson s ružičastom i žutom fluorescentnom tintom, SC-F9400H.

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Epsonova tinta UltraChrome DS

Uz raskošnu gustoću crne boje izrađenu posebno za tekstil korisnici mogu postići živopisne boje i guste sjene uz neutralnije nijanse i sive tonove kojima je jednostavno upravljati.

Epsonov softver Edge Print

Epsonov Edge Print jednostavan je za uporabu, a sadrži brojne značajke te pruža cjelovito rješenje koje vam pomaže u ubrzavanju ispisa i povećavanju proizvodnje visoke kakvoće.

Epsonovo rješenje u oblaku PORT

Poboljšaj razine proizvodnje učinkovitim planiranjem, povećanjem neprekidnog rada i pojačanom podrškom za niz pisača.

Saznajte više

Zadivljujući rezultati, svaki put

Epsonova svestrana rješenja za ispisivanje izravno na odjeću (DTG) omogućuju vam brz odgovor na dolazne narudžbe. Vrlo su precizna i tvrtkama omogućavaju brze isporuke, dok istovremeno proizvodi kompleksne dezene na raznim svijetlo ili tamno obojanim pamučnim tkaninama.

Saznajte više

Skladno rješenje ispisa

Svaki aspekt pisača SureColor SC-F3000 je pažljivo osmišljen kako bi osigurao kvalitetu u svim fazama procesa ispisa:

  • Tintno rješenje velikog kapaciteta: Kompaktni 1,5-litreni spremnici za tintu
  • Automatsko namještanje razmaka gornje ploče: Senzori za automatsko otkrivanje visine površine odjevnog predmeta, za jednostavno prebacivanje i dosljednost nevjerojatnih rezultata
  • Softver Garment Creator: Za jednostavno postavljanje i brzu izradu prilagođenih dezena
  • Jednostavna upotreba: Vrlo intuitivni 4,3-inčni dodirni zaslon i dizajn prilagođen korisniku
  • Cjelovito rješenje: Uključuje pisač, ispisnu glavu, softver i tinte

Izvanredna kvaliteta svaki put

Tvrtke koje zahtijevaju visoku razinu točnosti, brzu realizaciju i mogućnost proizvodnje složenih dezena na raznim vrstama odjeće vidjet će da SC-F3000 pruža brzu te besprijekornu i pouzdanu visoku proizvodnu učinkovitost.

Saznajte više

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Epsonova tinta UltraChrome DG

Visoka kakvoća: Ispisuje na tamnoj tkanini jer je bijela tinta čvrsta i otporna na pucanje. ECO PASSPORT sustava OEKO-TEX®: Epsonova tinta UltraChrome DG nagrađena je certifikatom Eco Passport. Fleksibilan: Omogućuje izravan ispis na tkaninu te ima široku paletu boja.

Garment Creator

Naš softver Garment Creator omogućava jednostavno dizajniranje i stvaranje upadljivih ispisanih primjeraka. Njegovo jednostavno sučelje i intuitivna navigacija omogućavaju vam sigurno unaprijed zadano upravljanje bojama i postavkama za kontrolu prikaza – time vam olakšava opetovano postizanje izvrsnih rezultata.

Ispisne glave PrecisionCore MicroTFP

Tehnologija ispisne glave PrecisionCore MicroTFP omogućuje Epsonovu kakvoću ispisa pri velikoj brzini, prepoznatljivu i vodeću u struci. To znači da vaši kupci uživaju u poboljšanoj kvaliteti proizvoda i da je vaše poslovanje bolje opremljeno da bi se ispunile velike narudžbe koje zahtijevaju brzu realizaciju.

Studije slučaja

Izvrsnost i produktivnost u proizvodnji u industrijskom ispisu izravno na tkaninu

Monna Lisa Evo Tre potpuno je integrirani sustav za industrijski digitalni ispis na tekstilu gdje sve komponente – tehnologija, tinta i inženjering – pripadaju Total Solutionu, postupku koji je Epson stvorio zajedno s F.lli Robustelli i For.Tex. Kvalitetom, produktivnošću i fleksibilnošću Monna Lisa Evo Tre ispunjava zahtjeve industrijskog tržišta u područjima primjene kao što je haute couture, moda, pribor, kućni tekstil i sportska odjeća.

Saznajte više

Obratite nam se

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom "*" obavezna su.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima tvrtke Epson putem e-pošte.