VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Sublimacijski pisači SureColor serije SC-F

POGLEDAJ VIDEO SAZNAJTE VIŠE

VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Ako ste u potrazi za DTG (ispis izravno na odjeću) pisačem koji pruža vrhunsku kvalitetu i omogućuje visoku učinkovitost, ne morate tražiti bolji pisač od SureColor SC-F2100 tvrtke Epson.

POGLEDAJ VIDEO SAZNAJTE VIŠE

Precizan dizajn za izvedbu bez muke

Uštedite vrijeme i novac uz proizvodnju visokokvalitetnih signage aplikacija, sportske odjeće, odjevnih predmeta, promotivnih artikala, dodatne opreme i spravica na tkanini, odjeći i krutim podlogama. Sve proizvode u cijelosti dizajnira i proizvodi tvrtka Epson, nudeći nenadmašnu pouzdanost, izvedbu bez muke i niske troškove održavanja. Tinta UltraChrome DS jamči živopisne rezultate, dok naša vrhunska tehnologija glave pisača smanjuje prazni hod na minimum te maksimalno povećava produktivnost.

Izvanredna kvaliteta, široka primjena

Oslobodite svoju kreativnost uz naše sublimacijske pisače za transferni ispis serije SureColor SC-F. Brzo, kvalitetno i pouzdano izrađujte modne predmete, sportsku odjeću, tekstil za dom, oznake i više.

Saznajte više

Visoka produktivnost i kakvoća

Postignite izvanredne rezultate u rekordnom vremenu uz ovu seriju pisača. Izradite male ili srednje velike ispisane primjerke koji odgovaraju zahtjevima najviše kvalitete za poliesterske tkanine, pri čemu nije potreban predtretman. Ispisne glave PrecisionCore TFP visokih performansi ključan su dio naših pisača. One jamče iznimnu kvalitetu pri velikim brzinama ispisa i savršeno odgovaraju tintama UltraChrome DS, kao i ostalima. Te se posebne tinte ispisuju na papir za transfer, zagrijavaju do približno 195 °C na toplini ili preši za transfer i pričvršćuju na poliestersku tkaninu u 60 sekundi.

Savršeni za produkciju i probni tisak

Koristite ove pisače za pouzdanu i brzu izradu probnih kartica u boji.

Cjelovito rješenje za tkanine visoke kvalitete

Oslobodite kreativnost uz široku paletu boja i visokokvalitetne rezultate. Modnim dizajnerima i poduzetnicima serija sublimacijskih pisača SureColor SC-F jamči stabilnost boja i jasno istaknute crne boje, a usto se i jednostavno i brzo održavaju. To ih čini savršenima za dinamične i zahtjevne uvjete proizvodnje za široki raspon tekstila, bilo da ispisujete jedan odjevni predmet za modnu reviju ili više proizvoda.

Cjelovito rješenje za ispis na tekstil

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Tinta Epson UltraChrome DS

Sad uključuje i HDK crnu tintu vrhunske gustoće crne boje izrađenu posebno za tekstil; korisnici mogu postići živopisne boje i guste sjene uz neutralnije nijanse i sive tonove kojima je jednostavno upravljati.

Epson Edge Print

Epsonov softver Edge Print nudi poboljšano upravljanje ispisom. Jednostavno instalirajte hardver i RIP softver te ostvarite pristup značajkama, što uključuje pretpregled, vrući držač, kopiranje, obrezivanje, pretapanje slike te korake i ponavljanje.

Zadivljujući rezultati, svaki put

Komponente pisača SureColor SC-F2100 su precizno napravljene kako bi pružile kvalitetu. Naša moderna tehnologija se kombinira sa softverom koji smo sami razvili kako bi opetovano proizvodila žive, visoko kvalitetne i upečatljive rezultate, omogućujući vama da se usredotočite na razvoj svoje tvrtke.

SAZNAJTE VIŠE

Skladno rješenje ispisa

Svaki aspekt pisača SureColor SC-F2100 je pažljivo osmišljen kako bi osigurao kvalitetu u svim fazama procesa ispisa:

 • Ispisna glava PrecisionCore TFP za dosljedno zapanjujuće rezultate
 • Više-iglični ispis i širi spektar boja za poboljšanu reprodukciju slika
 • Način dvostrukog udara bijele i tinte u boji, za efikasniju protočnost
 • Poboljšana cirkulacija bijele tinte za brzo pokretanje
 • Podržava RGB i CMYK modele kako bi odgovarao vašem načinu rada

Izvanredna kvaliteta svaki put

Ako ste u potrazi za DTG (ispis izravno na odjeću) pisačem koji pruža vrhunsku kvalitetu i omogućuje visoku učinkovitost, ne morate tražiti bolji pisač od SureColor SC-F2100 tvrtke Epson.

SAZNAJTE VIŠE

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Tinta Epson UltraChrome DG

Visoka kakvoća: Ispisuje na tamnoj tkanini jer je bijela tinta čvrsta i otporna na pucanje. ECO PASSPORT sustava OEKO-TEX®: Tinta UltraChrome DG tvrtke Epson nagrađena je certifikatom Eco Passport. Fleksibilan: Omogućuje izravan ispis na tkaninu te ima široku paletu boja.

Garment Creator

Naš softver Garment Creator omogućava jednostavno dizajniranje i stvaranje upadljivih ispisanih primjeraka. Njegovo jednostavno sučelje i intuitivna navigacija omogućavaju vam sigurno unaprijed zadano upravljanje bojama i postavkama za kontrolu prikaza – time vam olakšava opetovano postizanje izvrsnih rezultata.

Studije slučaja

  Kontaktirajte nas

  Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

  Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

  Ispunite ovo polje
  Ispunite ovo polje
  Ispunite ovo polje
  Ispunite ovo polje
  Ispunite ovo polje
  Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.

  1. Pri načinu prikaza dvije boje primjenjivo je samo na bijele majice. Pisači serije SureColor SC-F certificirani su u skladu sa standardom Oeko-Tex Standard 100 o ekološkim ljudskim zahtjevima koji se odnose na proizvode prve klase za tinejdžere i novorođenčad te malu djecu do 36 mjeseci starosti. Oeko-Text Standard 100 određuje kriterije za testiranje prisustva štetnih tvari u tekstilima. Taj je standard izdala Međunarodna udruga za istraživanje i testiranje u području tekstilne ekologije (Oeko-Tex).