VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Sublimacijski pisači SureColor serije SC-F

Pogledaj video Saznajte više

VRHUNSKI ZAVRŠNI SLOJ VISOKE IZVEDBE

Ako ste u potrazi za DTG (ispis izravno na odjeću) pisačem koji pruža vrhunsku kvalitetu i omogućuje visoku učinkovitost, ne morate tražiti bolji pisač od SureColor SC-F2100 tvrtke Epson.

Pogledaj video Saznajte više

Precizan dizajn za izvedbu bez muke

Uštedite vrijeme i novac uz proizvodnju visokokvalitetne sportske odjeće, odjevnih predmeta, promotivnih artikala, signage aplikacija, dodatne opreme i spravica na tkanini, odjeći i krutim podlogama. Sve proizvode u cijelosti dizajnira i proizvodi tvrtka Epson, nudeći nenadmašnu pouzdanost, izvedbu bez muke i niske troškove održavanja. Tinta UltraChrome DS jamči živopisne rezultate, dok naša vrhunska tehnologija ispisne glave smanjuje prazni hod na minimum te maksimalno povećava produktivnost.

Kvalitetna rješenja za razne razine proizvodnje

Postignite kontinuirane dojmljive rezultate sa SureColor F serijom. Izradite male ili srednje velike ispisane primjerke koji odgovaraju zahtjevima najviše kvalitete za poliesterske tkanine i promotivnu robu, pri čemu nije potreban predtretman. Ispisne glave PrecisionCore TFP visokih izvedbi ključan su dio naših pisača. Predviđene su za izvanrednu kvalitetu pri velikim brzinama ispisa i dopunjene su našim sublimacijskim tintama u boji. Ove su tinte posebno razvijene zajedno s prijenosnim papirom kako bi se ostvarilo izvrsno oslobađanje tinte pri sublimiranju na širokom izboru predmeta.

Svestrano rješenje za potrebe vaše proizvodnje

Cjelovito rješenje za tkanine visoke kvalitete

Oslobodite kreativnost uz široku paletu boja i visokokvalitetne rezultate. Modnim dizajnerima i poduzetnicima serija sublimacijskih pisača SureColor SC-F jamči stabilnost boja i jasno istaknute crne boje, a usto se i jednostavno i brzo održavaju. To ih čini savršenima za dinamične i zahtjevne uvjete proizvodnje za široki raspon tekstila, bilo da ispisujete jedan odjevni predmet za modnu reviju ili više proizvoda.

Izvanredna kvaliteta, široka primjena

Oslobodite svoju kreativnost uz naše sublimacijske pisače za transferni ispis serije SureColor SC-F. Brzo, kvalitetno i pouzdano izrađujte modne predmete, sportsku odjeću, tekstil za dom, oznake i promotivne materijale. Asortiman obuhvaća i prvo sublimacijsko ispisno rješenje tvrtke Epson s ružičastom i žutom fluorescentnom tintom, SC-F9400H.

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

Svaki element iz SureColor SC-F serije igra vitalnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog Epsonovog rješenja za ispis u boji.

Tinta Epson UltraChrome DS

Uz raskošnu gustoću crne boje izrađenu posebno za tekstil korisnici mogu postići živopisne boje i guste sjene uz neutralnije nijanse i sive tonove kojima je jednostavno upravljati.

Epson Edge Print

Epsonov softver Edge Print nudi poboljšano upravljanje ispisom. Jednostavno instalirajte hardver i RIP softver te ostvarite pristup značajkama, što uključuje pretpregled, vrući držač, kopiranje, obrezivanje, pretapanje slike, popločivanje, te korake i ponavljanje.

Zadivljujući rezultati, svaki put

Sve komponente pisača SureColor SC-F2100 precizno su napravljene kako bi pružile kvalitetu. Naša moderna tehnologija kombinira se s Epson softverom koji smo sami razvili kako bi opetovano proizvodila žive, visoko kvalitetne i upečatljive rezultate, omogućujući vama da se usredotočite na razvoj svoje tvrtke.

Saznajte više

Skladno rješenje ispisa

Svaki aspekt pisača SureColor SC-F2100 je pažljivo osmišljen kako bi osigurao kvalitetu u svim fazama procesa ispisa:

  • Ispisna glava PrecisionCore TFP za dosljedno zapanjujuće rezultate
  • Više-iglični ispis i širi spektar boja za poboljšanu reprodukciju slika
  • Način dvostrukog udara bijele i tinte u boji, za efikasniju protočnost
  • Redovita cirkulacija bijele tinte za brzo pokretanje
  • Podržava RGB i CMYK modele kako bi odgovarao vašem načinu rada

Izvanredna kvaliteta svaki put

Ako ste u potrazi za DTG (ispis izravno na odjeću) pisačem koji pruža vrhunsku kvalitetu i omogućuje visoku učinkovitost, ne morate tražiti bolji pisač od SureColor SC-F2100 tvrtke Epson.

Saznajte više

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Tinta Epson UltraChrome DG

Visoka kakvoća: Ispisuje na tamnoj tkanini jer je bijela tinta čvrsta i otporna na pucanje. ECO PASSPORT sustava OEKO-TEX®: Tinta UltraChrome DG tvrtke Epson nagrađena je certifikatom Eco Passport. Fleksibilan: Omogućuje izravan ispis na tkaninu te ima široku paletu boja.

Garment Creator

Naš softver Garment Creator omogućava jednostavno dizajniranje i stvaranje upadljivih ispisanih primjeraka. Njegovo jednostavno sučelje i intuitivna navigacija omogućavaju vam sigurno unaprijed zadano upravljanje bojama i postavkama za kontrolu prikaza – time vam olakšava opetovano postizanje izvrsnih rezultata.

Izvrsnost u proizvodnji u industrijskom ispisu izravno na tkaninu

Monna Lisa Evo Tre potpuno je integrirani sustav za industrijski digitalni ispis na tekstilu gdje sve komponente – tehnologija, tinta i inženjering – pripadaju Total Solutionu, postupku koji je Epson stvorio zajedno s F.lli Robustelli i For.Tex. Kvalitetom, produktivnošću i fleksibilnošću Monna Lisa Evo Tre ispunjava zahtjeve industrijskog tržišta u područjima primjene kao što je haute couture i brza moda, pribor, kućni tekstil i sportska odjeća.

Saznajte više

Studije slučaja

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.