See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

POGLEDAJTE VIDEOZAPIS

Steknite prednost nad konkurencijom korištenjem Epson tintnog pisača

Epsonova poslovna tintna tehnologija tvrtkama i organizacijama diljem Europe pruža poboljšanu ekonomičnost ispisivanja. Zamjena laserskih pisača Epson tintnim pisačima jednostavna je odluka zbog brojnih pogodnosti koje obuhvaćaju snižavanje dodatnih troškova, podizanje produktivnost i smanjenje potrošnje energije.

Uštedite energiju i umanjite otpad uz tintnu tehnologiju Epson.

Značajno smanjite otpad i troškove energije prebacivanjem s laserskih pisača na Epson tintne pisače. Proizvode do 99 % manje otpada2 i koriste do 96 % manje energije od laserskih pisača3.

Brže i pouzdanije ispisivanje pomoću tintne tehnologije Epson.

Zamijenite laserske pisače Epson tintnim pisačima za uštedu vremena i podizanje produktivnosti. Epson tintni pisač je do 3,5 puta brži od4 laserskih pisača i smanjuje vrijeme održavanja i odstranjivanja poteškoća za do 98 %5.

Otkrijte koliko CO2 i električne energije možete uštediti

Prema zasebnim istraživanjima, Epsonovi WorkForce Pro modeli koriste do 96 % manje energije od ostalih laserskih pisača i kopirnih uređaja3. Saznajte koliko električne energije i CO2 možete uštediti korištenjem našeg kalkulatora.

SAZNAJTE VIŠE
WF-C5710DWF

Studije slučaja

Smanjena potrošnja energije, niži ukupni troškovi

Saznajte koliko možete uštediti korištenjem uređaja iz serije WorkForce Pro za vrijeme vijeka trajanja vašeg pisača pomoću jednostavnog kalkulatora ukupnih troškova vlasništva.

SAZNAJTE VIŠE

Gdje kupiti

Tražite pomoć pri izboru Epson tintnog pisača? Pronađite najbližeg dobavljača Epson proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

Obratite nam se danas

Za više pojedinosti o poslovnom tintnom asortimanu jednostavno unesite detalje ispod i obratit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

IMATE LI DODATNIH ZAHTJEVA?
Polja označena zvjezdicom * obavezna su

1Uštede na temelju CPP (trošak po stranici) u boji. Usporedba s 10 najprodavanijih laserskih pisača u boji, s brzinom ispisa između 1 i 30 stranica u minuti, u Zapadnoj Europi kao i Središnjoj i Istočnoj Europi prema definiciji IDC tijekom 12 mjeseci do lipnja 2017. Podaci o CPP preuzeti su iz GAP podatkovnog izvješća za kolovoz 2017. s prosječnim cijenama prodaje u Njemačkoj, Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu (s vrijednostima izraženim u eurima kako ih navodi GAP). Vrijednosti tvrtke Epson utemeljene su na preporučenoj maloprodajnoj cijeni XXL paketa tinte (iskoristivost ispisa od 5000 stranica, prema standardu IEEE/ISO 24711/24712). Cijena za konkurentne modele bila je najniži dostupni trošak po stranici.

2Prema zasebnim istraživanjima, Epsonovi WorkForce Pro RIPS modeli proizvode do 99% manje otpada od ostalih laserskih pisača i kopirnih uređaja. Testirao BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentnim uređajima po nalogu Epsona.

3Testirao BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentnim uređajima po nalogu Epsona. Odabrano je pet globalno najprodavanijih modela prema IDC, u kategoriji od 11 - 20 A4 stranica u minuti i u segmentu 2 za kategoriju A3, uz korištenje jednog motora iz svake pojedinačne vrste i dodatak A3 uređaja iz HP-a. Potrošnja energije izračunata u Wh za 5 minuta ispisa, u usporedbi s laserskim pisačima i kopirnim uređajima.

4U zasebnim istraživanjima, Epsonovi WorkForce Pro modeli su do tri i pol puta brži u ispisivanju prve stranice od laserskih pisača i kopirnih uređaja u boji. Testirao BLI, tijekom dva mjeseca do travnja 2017, po FPOT (vremenu do kraja ispisa prve stranice) nakon cjelonoćnog mirovanja, u odnosu na sve konkurentne uređaje ispitane do vremena objavljivanja. Vrijeme do kraja ispisa prve stranice (FPOT) mjeri se nakon cjelonoćnog mirovanja, pri čemu uređaj cijelu noć miruje, a vrijeme se mjeri u sekundama i obuhvaća zagrijavanje, obradu, obradu slika i isporuku testne datoteke od jedne stranice u pretinac.

5U zasebnim istraživanjima, Epsonovi WorkForce Pro RIPS modeli skraćuju vrijeme utrošeno na odstranjivanje poteškoća do 98% u odnosu na laserske pisače i laserske kopirne uređaje. Testirao BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentnim uređajima po nalogu Epsona.