Serija T u šest boja

SureColor SC-T7700D je 44-inčno potpuno integrirano rješenje za ispis koje omogućuje iznimno siguran, produktivan ispis, pametne značajke i jednostavan rad.

Svestran dizajn i kompaktne dimenzije čine SC-T7700D jednostavnim za instalaciju u većini radnih okruženja. Povjerljivim dokumentima upravlja se sigurno uz poboljšane informatičke i sigurnosne značajke. Velike brzine ispisa i rad s dvostrukom rolom povećavaju produktivnost.

SureColor SC-T7700D

44-inčni

SureColor SC-T7700D je 44-inčno potpuno integrirano rješenje za ispis koje omogućuje produktivan ispis, pametne značajke i jednostavan rad.

Glavne značajke

Poboljšana kvaliteta slike i ispis oznaka s posebnom crvenom tintom

SC-T7700D, koji standardno podržava Adobe Postscript 3, jamči detaljni ispis vrhunske kvalitete zahvaljujući 2,64-inčnoj ispisnoj glavi PrecisionCore MicroTFP, tehnologiji kapljica promjenjive veličine i tehnologiji provjere mlaznice. Potpuno pigmentne tinte UltraChrome XD3 u šest boja uključuju novu crvenu tintu koja služi za označavanje CAD crteža, vjernu reprodukciju crvenih tonova i prilagođavanje točne crvene nijanse u logotipima tvrtki.

Nadzor stanja ispisa u stvarnom vremenu na daljinu

Uz platformu Epson Cloud Solution PORT možete na daljinu nadzirati opremu na različitim lokacijama ili više pisača na jednoj lokaciji, bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Production Monitor jedna je od aplikacija na platformi Epson Cloud Support PORT i pruža jasnu, jednostavnu grafiku kako biste u tren oka vidjeli kako svaki pisač koji je dio vaše opreme radi. Detaljni podaci mogu se upotrijebiti za jednostavnu analizu produktivnosti i primanje svakodnevnih operativnih ažuriranja s bilo kojeg mjesta. Praćenje održavanja i usluge rješavanja problema na daljinu poboljšavaju produktivnost i učinkovitost.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije