EPSON EUROPE: PRIČA O NAMA

Vodeći u svijetu po inovaciji.
Globalna suradnja.
Lokalna primjena

Preuzmite brošuru
Pogledajte videozapis
O tvrtki Epson

Naša tradicija

Težimo tome da budemo nezaobilazna tvrtka kojoj ljudi u svijetu vjeruju zbog naše predanosti otvorenosti, zadovoljstvu klijenata i održivosti.Poštujemo individualnost, a istovremeno zastupamo timski rad i predani smo pružanju jedinstvene vrijednosti putem inovativnih i kreativnih rješenja.

Naš pristup zadovoljstvu klijenata

Naša povijest

1940 + 1950

Naši ključni događaji od 1942. do 1956.

1960

Naši ključni događaji od 1964. do 1969.

1970 + 1980

Naši ključni događaji od 1975. do 1985.

1990

Naši ključni događaji od 1992. do 2004.

Od 2010. do danas

Naši ključni događaji od 2010. do 2016.

Tehnologija u skladu s prirodom

Kad je riječ o odabiru tehnologije, tvrtka Epson shvaća da su tvrtkama najvažniji pouzdanost i utjecaj na okoliš. To nas potiče na stvaranje inovativnih proizvoda koji su pouzdani, mogu se reciklirati i štede energiju. Ta predanost smanjenju negativnog utjecaja naših proizvoda na okoliš odnosi se na sve faze njihova vijeka trajanja.

Tvrtka Epson kontinuirano pronalazi nove načine za ispunjavanje standarda zaštite okoliša, a naša nam istraživanja i razvoj omogućuju pružanje inovativnih, preciznih tehnologija s višestrukim značajkama uštede energije. To znači da ne morate birati između očuvanja planete i osnovnih pogodnosti za vaše poslovanje.

Naša rješenja za poslovanje i dom

Moć pametnijeg razmišljanja

POSLOVANJE

Potpuna podrška za globalno poslovanje

S klijentima diljem svijeta radimo na stvaranju sveobuhvatnih rješenja koja pokrivaju sve aspekte poslovanja, od planiranja i dizajniranja do provedbe, održavanja i trajne podrške.

Gradimo snažna partnerstva koja traju i razvijaju se te udovoljavaju promjenjivim zahtjevima i koriste najnovije tehnologije. Čvrsti odnosi od ključne su važnosti, a klijenti, zaposlenici i partneri predstavljaju robnu marku Epson.

Jedan od naših najvećih prioriteta odnosi se na podršku koju pružamo klijentima pa nudimo potporu koja traje i nakon kupovine naših proizvoda. Primjeri uključuju Epsonova rješenja za usluge koja pružaju potporu koja je potrebna za održavanje vašeg poslovanja i naš fleksibilan niz upravljanih usluga ispisa koje pružaju ekonomičan ispis koji odgovara vašim potrebama.

Nagrade

U tvrtki Epson s veseljem bilježimo priznanja za niz postignuća u raznim industrijama, diljem svijeta. Ovo su neke od naših nagrada.

Nagrada TIPA

TIPA (Technical Image Press Association) je jedno od najvećih i najutjecajnijih fotografskih i tiskovnih udruženja na svijetu. Nagrade dodjeljuje globalna skupina upućenih stručnjaka koji su isprobali široki niz proizvoda.

KUĆNA UPORABA

Tehnologiju dovodimo kući

Nijedan dom ili kućni ured nije potpun bez Epsonovih pisača, no naše inovacije dovode i kreativnost i neograničene mogućnosti svakom domu uz veliki niz proizvoda koji nisu tek pisači. Uživajte u filmskom iskustvu na velikom platnu u vašoj dnevnoj sobi, pilotirajte dronovima uz naše pametne naočale Moverio ili ispisujte bez potrebe za ulošcima uz naše iznimno povoljne pisače EcoTank.

Nagrada Red Dot

Nagrada za dizajn Red Dot osmišljena je 1955. godine u Njemačkoj i organizira je centar za dizajn Design Zentrum Nordrhein Westfalen; diljem svijeta je prepoznata kao jedna od najprestižnijih nagrada u polju dizajna.

¹ PaperLab je prvi uredski sustav za izradu papira koji se temelji na suhom procesu, prema globalnom istraživanju tvrtke Seiko Epson provedenom u studenom 2016.

² Godina završava u ožujku 2019. temeljeno na pretpostavljenom tečaju koji iznosi 1 JPY = 0,0080 EUR

³ 2018 Thompson Reuters, izvješće o 100 globalnih predvodnika u tehnologiji

⁴ 2017 Clarivate Analytics, najvećih 100 globalnih inovatora

⁵ Godina završava u ožujku 2018. temeljeno na pretpostavljenom tečaju koji iznosi 1 JPY = 0,0077 EUR

⁶ Na temelju pridobivanja i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji tvrtke Epson: 1. Izračun uključuje samo emisije CO2 kao čimbenik koji pridonosi globalnom zagrijavanju. 2. Rezultati izračuna temelje se na vlastitim izjavama. (Potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg-CO2/jedinica) objavljen u bazi podataka JEMAI „LCA Pro“.

⁷ Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/verticals/inkjet-savings

⁸ Ispitivanje vremena do kraja ispisa prve stranice (FPOT) nakon cjelonoćnog mirovanja u usporedbi sa svim konkurentskim uređajima koji su prošli ispitivanje do trenutka objave provela je tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/verticals/inkjet-savings

⁹ Na temelju prosječnog volumena ispisa od 140 stranica u mjesecu i s obzirom na najnižu iskoristivost dobivenu iz prvog kompleta tinti.

¹⁰ U usporedbi s podacima dostupnima na web odredištima proizvođača konkurentskih uređaja sa sličnim značajkama od siječnja 2016., Moverio BT-300 teži: 69 g.

¹¹ Ispitivanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.