Rukovoditelji tvrtke Epson Europe

Naša ekipa rukovoditelja poslovanja radi na poboljšanju organizacije obazrivim, iskusnim vodstvom i poboljšanju života naših zaposlenika, klijenata i partnera.

Takanori Inaho

Predsjednik, Epson Europe

Takanori Inaho predsjednik je tvrtke Epson Europe od 1. travnja 2024. Nedavno je bio generalni upravni direktor odjela za prodaju i marketing tvrtke Seiko Epson Corporation, Japan.

Nakon što je studirao ljudske resurse na Sveučilištu Doshisha, Takanori se 1991. pridružio Epsonovom odjelu za prodaju i marketing, a njegova 33-godišnja karijera obuhvaća mnoga područja proizvoda tvrtke Epson, uz stručnost u pisačima, kućnim i poslovnim projektorima te mikro uređajima.

Takanori je u braku s dvoje djece, u slobodno vrijeme uživa u tenisu i gledanju filmova.

Rob Clark

Viši potpredsjednik, Epson Europe B.V.

Rob Clark viši je potpredsjednik tvrtke Epson Europe i odgovoran je za cjelokupnu prodaju i lanac nabave na području Europe, Bliskog istoka, Afrike i Rusije.

Rob je prethodno bio potpredsjednik marketinga i razvoja poslovanja, a prije toga proveo je pet godina kao direktor poslovanja u sektoru tintnog ispisa za Epson Europe B.V.

Rob se prvotno pridružio Epsonu kao voditelj proizvoda za iglične pisače potom napredujući kroz hijerarhiju odjela za marketing proizvoda i poslovno upravljanje, a neko je vrijeme bio i upravni direktor Epson UK.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Rob je radio u IT distribuciji gdje je stekao iskustvo u izravnoj prodaji i marketingu preprodavačima i maloprodajnim trgovcima. Rob je karijeru započeo u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva gdje je radio kao tehnički službenik, nakon što je stekao potrebne kvalifikacije iz područja elektrotehnike i elektronike.

Keisuke Fujii

Potpredsjednik, Poslovne operacije, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii odgovoran je za poslovne operacije u regiji EMEAR. U okviru ovog djelokruga, Fujii nadzire sve zadatke poslovne analize i planiranja, kao i operativne funkcije, uključujući financije, ljudske resurse, lanac opskrbe i IT u cijeloj EMEAR regiji.

Nakon 11 godina rada u tvrtki Epson, Fujii je 2019. preselio u Epson Europe B.V.. Prije toga, obnašao je nekoliko pozicija u korporaciji Seiko Epson Corporation, a posljednje četiri godine tog razdoblja bio je odgovoran za pružanje podrške tvrtkama grupe Epson diljem svijeta u izvještavanju vrhu za globalno upravljanje poslovanjem.

Fujii je oženjen i ima dva sina.

Karl Angove

Potpredsjednik, sektor za prodajne kanale i marketing za potrošače, Epson Europe B.V.

Karl se pridružio Epsonu u 2018. kao izvršni direktor korisničke prodaje za Zapadnu Europu prije nego što je u svibnju 2019. preuzeo svoju sadašnju ulogu potpredsjednika.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Karl je radio na raznim menadžerskim položajima u maloprodajnoj industriji za Dixons Carphone i Metro AG u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Češkoj i Njemačkoj, prvotno započevši svoju karijeru u prodavaonicama tvrtke Currys u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Karl ima diplomu sveučilišnog prvostupnika računovodstva i financija sa Sveučilišta u Walesu. Oženjen je i uživa u putovanjima.

Neil Colquhoun

Potpredsjednik u regiji CISMEA, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun potpredsjednik je Epsonove regije CISMEA. Prethodno je bio potpredsjednik Epsonovog poslovanja u području profesionalnih zaslona diljem regije EMEAR.

Neil se pridružio tvrtki Epson 2012. godine kao voditelj poslovne prodaje u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon čega je napredovao do položaja odgovornog za cijelu Europu, prvo kao poslovni direktor za vizualne instrumente, a zatim kao izvršni direktor za profesionalne zaslone.

Prije nego što se pridružio tvrtki Epson, Neil je držao nekoliko rukovodećih položaja u prodaji i marketingu u tvrtkama Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK i Coca-Cola. Neil je dobio diplomu Prvostupnika znanosti (s pohvalom) menadžmenta u proizvodnji na sveučilištu u Sunderlandu, a poslijediplomski studij međunarodne ekonomije završio je na Sveučilištu u Kaliforniji, Irvine.

Neil živi u Dubaiju, a u slobodno vrijeme se bavi nogometom, „vrućom” jogom i ronjenjem.

Duncan Ferguson

Potpredsjednik, komercijalno i industrijsko poslovanje, Epson Europe B.V.

Duncan Ferguson je potpredsjednik odgovoran za komercijalno i industrijsko poslovanje tvrtke Epson u Europi.

Tvrtki Epson pridružio se kao voditelj profesionalne grafike za Europu 2003. godine, a ubrzo nakon toga postavio je Epsonove tinte UltraChrome kao vodeće tinte za profesionalnu grafiku, kako za nezavisne profesionalce, tako i za komercijalne pisače orijentirane proizvodnji.

Duncan je držao nekoliko rukovoditeljskih položaja u odjelima profesionalnog ispisa, naljepnica, natpisa, tekstila, a nedavno i robotike u tvrtki Epson.

Duncan je započeo svoju karijeru u korisničkoj službi i tehničkoj prodaji tvrtke Shell chemicals, nakon čega je prešao u Kodak gdje je bio odgovoran za prodaju i usluge u profesionalnom i zdravstvenom sektoru te sektoru digitalne obrade slika u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi.

Duncan je diplomirao kemiju na Sveučilištu u Durhamu. Oženjen je, ima dvoje djece i voli igrati kriket.

Massimo Pizzocri

Potpredsjednik odjela za prodaju i marketing videoprojektora, nacionalni menadžer za Epson Francuska i glavni direktor za Epson Italija

Massimo je karijeru u tvrtki započeo u Epsonu Italija 1999. te je s vremenom postao marketinški direktor za Italiju, a zatim voditelj strateškog marketinga za cijelu regiju EMEA.

  1. postao je izvršni direktor u Epsonu Italija, a kasnije je odabran za potpredsjednika prodaje robe široke potrošnje u Epson Europe B.V., s odgovornošću za prodaju svih proizvoda diljem regije EMEA, kao i za distribuciju, maloprodajne kanale i internetsku prodaju. Prije te uloge, bio je imenovan za potpredsjednika poslovanja u središnjoj i istočnoj Europi te potpredsjednika Epsonova poslovanja u području profesionalnih zaslona diljem regije EMEAR.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Massimo je karijeru započeo u DuPontu, gdje se bavio grafičkim dizajnom.

Massimo je živio u Italiji, Njemačkoj i Ujedinjenoj Kraljevini. U slobodno vrijeme, uživa u trekingu i čitanju te je aktivan volonter Crvenog križa.

Epson Europe: Naša priča

Epson je oduvijek bio ispred svoga vremena. Doslovno. Osnovana 1942. kao mala tvornica satova – Daiwa Kogyo Ltd. (kasnije Seiko). Tvrtka je 1968. godine na tržište lansirala EP-101. Bio je to prvi lagani digitalni pisač malih dimenzija iz kojeg se razvio naziv Epson – EP-ov sin.

Povijest Epsona

Epsonovo putovanje nadahnuto je otkrićima, težnjom za inovacijama i potrebom za pomicanjem granica. Zapravo, upravo to činimo posljednjih 50 godina...i nastavit ćemo to činiti i sutra. To nije samo naša težnja, to je naša misija.