Izjava o privatnosti

Osobni podaci koji se čuvaju u Epsonovoj evidenciji za potrebe upravljanja natječajima

Verzija 2.0 17/03/2021

Ova izjava pruža informacije o vašim osobnim podacima koji se čuvaju u Epsonovoj evidenciji za potrebe upravljanja natječajima.

Epson će prikupiti i zadržati:

  • Osnovne kontakt informacije kao što su ime, e-mail adresa, telefonski broj koji ste naveli prilikom registracije za natječaj putem namjenske web stranice ili društvenih mreža.

  • Dodatne informacije u vezi s natječajem u kojem sudjelujete, ako to zahtijevaju pravila.

  • Informacije koje prikupljaju Epsonovi računalni sustavi o vašoj upotrebi Epsonovih web stranica i načinu na koji Epson komunicira s vama. To uključuje informacije prikupljene putem kolačića i drugih sličnih alata.

Epson” („kontrolor” informacija) je:

Epson Europe B.V. (Data Protection Administration)
Azië Building, Atlas Arena,
Hoogoorddreef 5,
1101BA Amsterdam Zuid,
The Netherlands.

Svrha obrade vaših osobnih podataka:

(„Obrada” podrazumijeva sve što Epson radi s informacijama o vama, uključujući njihovo prikupljanje, skladištenje, upotrebu i otkrivanje.)

Jedina svrha zbog koje će Epson obrađivati vaše osobne podatke je upravljanje natječajem u kojem sudjelujete.

Pravna osnova za ovu svrhu je vaša suglasnost koju ste dali prilikom dobrovoljne registracije za sudjelovanje na natječaju i kako bi Epson proveo natječaj u skladu s uvjetima.

Epson će zadržati vaše osobne podatke u razdoblju od 3 mjeseca od završetka upravljanja predmetnim natječajem. Podaci će se zatim izbrisati, osim ako ih nije potrebno zadržati u skladu sa zakonskim zahtjevima koji se odnose na bankarstvo ili porez. Poslije ovog razdoblja neke informacije mogu se zadržati, ali samo anonimno ili kao dio arhiviranih zapisa.

Epson može koristiti vanjske partnere za obavljanje određenih zadataka obrade u ime tvrtke. Neki ili svi vaši osobni podaci mogu se otkriti takvim trećim stranama, ali oni ih mogu koristiti samo u svrhe u koje i Epson drži vaše podatke i u skladu s Epsonovim uputstvima.

Kao „podatkovni subjekt“ imate zakonski priznato pravo da od Epsona zatražite pristup, ispravku ili brisanje osobnih podataka ili da ograničite obradu podataka koji se tiču vas ili da se protivite njihovoj obradi, kao i pravo na mogućnost prenosivosti podataka i pravo na podnošenje žalbe nadzornom tijelu.

Europskog službenika za zaštitu podataka tvrtke Epson možete kontaktirati pismeno na „The EDPO, Epson Europe B.V. Azië Building, Atlas Arena, Hoogoorddreef 5, 1101BA Amsterdam Zuid, Nizozemska“ ili preko e-mail adrese: EDPO@epson.eu ili preko kontakt obrasca.

Ova izjava odnosi se samo na informacije u Epsonovoj evidenciji za upravljanje natječajem. Ako Epson obrađuje informacije o vama u drugim bazama podataka, bit ćete posebno obaviješteni.

Prijavljivanje i sudjelovanje na natječaju dozvoljeni su samo korisnicima odgovarajuće dobi.

Ako se nalazite izvan EU, Epson će prenijeti neke vaše osobne podatke, izvan EU, osoblju Epson grupe u toj regiji i dobavljačima usluga koje Epson koristi u toj regiji. Ovo će biti predmet zaštite propisane zakonom.

1 Kolačići su datoteke podataka koje se postavljaju na uređaj kada se koristi prilikom posjete web stranice. Ovi kolačići se mogu koristiti u mnoge svrhe, uključujući praćenje vaših želja i web stranica koje posjećujete dok koristite web stranicu. Kolačiće možete onemogućiti koristeći podešavanja preglednika. Međutim, neke funkcije Epsonovih web stranica možda neće raditi ispravno ili će raditi sporo ako onemogućite kolačiće. Također, imajte na umu da ako odlučite blokirati kolačiće, neke preferencije oglašavanja povezane s kolačićima možda neće biti poštivane.

Osim toga, alati Google analitike tvrtke Google Inc. koriste se za prikupljanje i analizu povijesti upotrebe itd. Ovi alati koriste kolačiće prve strane za pohranu podataka o vašem pristupu. Pogledajte Politiku privatnosti Google analitike koju koristi ova usluga:
http://www.google.com/policies/privacy/