SAVRŠENA KOMBINACIJA

LINIJA EPSONOVIH TINTA CLARIA
Pogledaj video
TINTA CLARIA

Osmišljena kako bi odgovarala vašem načinu ispisa

Bez obzira ispisujete li nastavne materijale, izrađujete li obiteljske fotoalbume ili svoje fotografske vještine podižete na višu razinu, mi imamo pravi komplet tinta za vas.

Doznajte koja kombinacija pisača i tinte najbolje odgovara vašim potrebama pomoću alata za odabir u nastavku.

Upoznajte liniju tinta Claria

Saznajte više o našoj liniji

Tinta Claria Home

Uživajte u svakodnevnom ispisu

Tražite li povoljno rješenje za ispis dokumenata s oštrim i jasnim tekstom i fotografija visokog sjaja? Naša tinta Claria Home ima odgovor. U nastavku otkrijte što je čini posebnom.

Sastav Epsonove tinte

Sastav Epsonove tinte u četiri boje Claria Home odlikuje se i pigmentnim tintama i tintama na bazi boje. Crna pigmentna tinta odlična je za ispis trajnih dokumenata s jasnim tekstom, dok su tinte na bazi boje, cijan, magenta i žuta, fantastične za izradu fotografija visokog sjaja.

Uz ovaj višenamjenski komplet tinta možete otkriti zadovoljstvo i praktičnost ispisa fotografija visoke kakvoće kod kuće, uz svakodnevni ispis dokumenata.

Cjenovno povoljna

Nema smisla baciti tintu koja nije potrošena. Naše tinte za tintne pisače prodaju se zasebno, pa trebate zamijeniti samo potrošenu boju.

Dodatna ušteda može se ostvariti XL spremnicima s tintom koji nude najbolju vrijednost za ispis velikog broja dokumenata.

Jednostavna za uporabu

Zaboravite na to da morate zapamtiti model svog pisača – naše linije tinta mogu se prepoznati po slici. Potražite sliku jagode na Epsonovoj ambalaži ako vaš pisač rabi tintu Claria Home. To ćete jednostavno zapamtiti i tako brže pronaći tintu u trgovini.

Bilo da ispisujete često ili rijetko, postoji spremnik koji odgovara vašim potrebama ispisa. Dostupni su u standardnoj i XL veličini, a iskoristivost ispisa jasno je istaknuta na prednjoj strani svakog pakiranja.

Tinta Claria Premium

Uživajte u izvanrednom ispisu

Iskoristite najbolje od oba svijeta uz tintu Claria Premium u pet boja. Odlična je ako vodite aktivno kućanstvo jer ima mogućnost ispisa dokumenata visoke kakvoće i izvanrednih fotografija visokog sjaja zahvaljujući svojoj dodatnoj fotografskoj crnoj tinti. U nastavku otkrijte što je čini posebnom.

Ispis dokumenata visoke kakvoće

Uz Epsonovu tintu Claria Premium doživjet ćete dokumente s oštrim, jasnim tekstom. Crna pigmentna tinta iz te linije omogućuje ispis teksta otpornog na vodu, markere i razmazivanje, čak i na običnom papiru.

Izvanredne fotografije visokog sjaja

Fotografije su kristalno jasne, živih boja i dubokih, bogatih nijansi crne jer Claria Premium sadrži dodatnu fotografsku crnu tintu na bazi boje.

Možete biti sigurni da će vaše dragocjene uspomene trajati generacijama jer fotografije ispisane tintom Claria Premium u fotoalbumu će trajati do 300 godina*.

Jednostavna za uporabu

Zaboravite na to da morate zapamtiti model svog pisača – naše linije tinta mogu se prepoznati po slici. Potražite sliku naranče ili kivija na Epsonovoj ambalaži ako vaš pisač rabi tintu Claria Premium. To ćete jednostavno zapamtiti i tako brže pronaći tintu u trgovini.

Bilo da ispisujete često ili rijetko, postoji uložak koji odgovara vašim potrebama ispisa. Dostupni su u standardnoj i XL veličini, a iskoristivost ispisa jasno je istaknuta na prednjoj strani svakog pakiranja.

Tinta Claria Photo HD

Uživajte u dugotrajnim, vrhunskim fotografijama

Potrošili ste vrijeme na odabir fotoaparata i objektiva, a sada upotpunite svoj komplet tintom Claria Photo HD. Njene tinte u šest boja mogu ispisati dugotrajne fotografije visokog sjaja i profesionalna izgleda kada vama to odgovara. U nastavku otkrijte što je čini posebnom.

Kakvoća fotografija koja oduzima dah

I fotografi amateri i poluprofesionalni fotografi sigurno će cijeniti veću razinu kvalitete koju nude tinte u šest boja. Omogućuju glatke prijelaze između nijansi te dublju, prirodniju crnu boju, slike visokog kontrasta s obiljem detalja i prirodne nijanse kože. Ova tinta visoke kakvoće osmišljena je tako da bude dugotrajna, fotografije u fotoalbumu trajat će 300 godina*.

Jednostavna za uporabu

Zaboravite na to da morate zapamtiti model svog pisača – naše linije tinta mogu se prepoznati po slici. Potražite sliku slona ili vjeverice na Epsonovoj ambalaži ako vaš pisač rabi tintu Claria Photo HD. To ćete jednostavno zapamtiti i tako brže pronaći tintu u trgovini.

Bilo da ispisujete često ili rijetko, postoji spremnik koji odgovara vašim potrebama ispisa. Dostupni su u standardnoj i XL veličini, a iskoristivost ispisa jasno je istaknuta na prednjoj strani svakog pakiranja.

Trebate li pomoć pri odabiru odgovarajuće tinte za svoje potrebe?

Standardne tinte odlične su za povremen, ali povoljan ispis, dok su XL tinte pogodne za ekonomičan ispis velikog broja dokumenata.

Što ispisujete?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Tražilica papira tvrtke Epson

Najbolji rezultati s odgovarajućim papirom

Papir tvrtke Epson proizveden je za najbolje moguće rezultate pri uporabi s Epsonovim proizvodima, od poslovnih tintnih pisača do rješenja za profesionalnu grafiku.

*Ocjena trajnosti ispisa temelji se na ubrzanom testiranju ispisanih primjeraka na specijaliziranim medijima pohranjenima u arhivske omote albuma. Stvarna stabilnost ispisa ovisit će o medijima, ispisanoj slici, uvjetima izlaganja, jačini svjetlosti, vlažnosti i atmosferskim uvjetima. Epson ne jamči dugovječnost ispisanih primjeraka.