ZAŠTO BISTE TREBALI KUPITI ORIGINALNU TINTU

Vjerujemo da je ispis partnerstvo. Za izradu kvalitetnog ispisanog primjerka potreban je i pisač i tinta. Zato je važno razumjeti tinte kako biste izbjegli potencijalne greške pri ispisu.

ORIGINALNE TINTE

Što trebate znati

Tko želi provoditi vrijeme razmišljajući o svom pisaču? Samo bi trebao raditi. Razvili smo naše tinte i pisače kako bi radili usklađeno, tako da će to raditi i omogućiti vam dosljedne i pouzdane rezultate bez muke. To je zato što ulažemo u opsežna istraživanja, visokotehnološke proizvodne pogone i svoje proizvode podvrgavamo strogim ispitivanjima.

Naravno, ne možemo reći isto za tinte koje nismo stvorili. Tvrtka Epson ne jamči da će takozvane kompatibilne tinte ili prerađeni ulošci odgovarati.

Želite li se izložiti riziku nepouzdane iskoristivosti i loše ispisanih primjeraka? Ili još gore, mogućnosti da ulošci s tintom ne rade ili se pisač kvari? Zaštitite se od potencijalnih greški u ispisu uz uporabu originalne Epsonove tinte.

Originalne tinteKompatibilna tintaPrerađena tinta
Istraživao i razvio Epson
Proizvedeno u Epsonovim visokotehnološkim čistim pogonima
Testirao i odobrio Epson
Zaštićeno jamstvom za pisače Epson

Koji su rizici neoriginalnih tinti?

Želimo da uvijek imate mogućnost bezbrižnog ispisivanja. Zato ističemo potencijalne probleme s kojima se možete susresti koristeći neoriginalne tinte.

Kvarovi na pisaču

Zamislite da trebate ispisati zrakoplovnu kartu i da ne uspijevate – jer su se mlaznice začepile ili pisač ne može prepoznati uložak s tintom. Ili gore, uložak s tintom je stigao slomljen prije nego ste ga počeli koristiti. Neoriginalne tinte tvrtka Epson ne dizajnira i ne testira, što znači da bi vaš pisač mogao biti osjetljiv na kvarove koje ne pokriva jamstvo pisača.

Loši rezultati

Izgled je važan, pa kada ispisujete važne poslovne dokumente ili nastavne radove stvari koje ne želite vidjeti su mrlje, zamućenje, tragovi i loši detalji. Ako želite arhivirati dokumente, važno je uzeti u obzir dugotrajnost tinte. Naše stroge kontrole kvalitete osiguravaju vam pouzdane, jasne i oštre rezultate, ali može li se reći isto za neoriginalne tinte?

Utrošeno vrijeme za rješavanje problema

Bez obzira imate li kućni ured ili jednostavno vodite užurbani obiteljski život, sigurni smo da imate pametnijih stvari za raditi nego čistiti nakon propuštanja uloška s tintom. Na žalost, neoriginalne tinte nisu podržane našim istraživanjem, razvojem i testiranjem. Puno se ulaže u naše pisače i tinte kako bi se zajamčilo da rade pouzdano.

Loša računica

Niski troškovi na prvu zvuče privlačno, ali ako završite s neispravnim proizvodom, može biti vrlo razočaravajuće i dugoročno skuplje. Možete li biti sigurni da će prerađeni ili kompatibilni uložak funkcionirati? I što ako potrošite vrijeme i novac ponovo ispisujući dokumente koji isprva nisu dovoljno dobri? Nadalje, Epson ne pokriva neoriginalne tinte, pa ako oštete vaš pisač jamstvo može biti nevažeće.

Rješenje

Postoji zaista jednostavan način da osigurate lako ispisivanje i postizanje dosljednih rezultata – korištenjem originalnih Epsonovih tinti koje su testirane i odobrene. Dozvolite da vam objasnimo što naše pouzdane tinte visokih performansi čini tako posebnima.

Epson najbolje radi uz epson

Ispis treba biti pouzdan i bez muke; zato naše tinte i ulošci s tintom prolaze kroz opsežna istraživanja i razvoj tako da rade zajedno bez napora. Usto, kontroliramo i nadziremo svaki korak proizvodnog procesa s proizvodnjom u visokotehnološkim postrojenjima te provodimo rigorozna ispitivanja. To znači da se možete opustiti; naše tinte osmišljene su za besprijekoran rad s pisačem i izradu visokokvalitetnih i pouzdanih rezultata, bilo da ispisujete tekst ili grafiku. Zato je devet od deset korisnika originalne tinte vrlo zadovoljno kakvoćom svojih ispisanih primjeraka¹.

Pouzdani rezultati visoke kakvoće

Stvaranje pouzdanog pisača i tinte ozbiljan je posao. Zbog toga smo puno uložili u istraživanje i razvoj te proveli nebrojene godine usavršavajući svoje proizvodne pogone. Svi ulošci za tinte proizvedeni su u vrhunskom okruženju bez prašine kako bi se spriječili kvarovi. Materijal i dizajn uloška s tintom također su pažljivo izvedeni kako bi se osigurala stabilna okolina za tinte.

Jednostavna za uporabu

Nije samo svakodnevna upotreba naših pisača laka. Uklonili smo i stres zbog kupnje odgovarajuće tinte za vaš pisač. Zahvaljujući slici sprijeda možete brzo prepoznati odgovarajuće pakiranje u trgovini. Jednostavno provjerite korisnički priručnik da biste saznali koju sliku trebate tražiti. Također smo razvili kompaktno pakiranje EasyMail koje će stati u većinu poštanskih sandučića kada vaša pošta ne zahtijeva potpis. Omogućuje vam jednostavnu narudžbu preko interneta. Bilo da ispisujete često ili rijetko, postoje standardni i XL ulošci koji odgovaraju vašim potrebama ispisa.

Pristupačan

Nema smisla baciti tintu koja nije potrošena. Iz tog su razloga gotovo sve naše tinte dostupne u zasebnim ulošcima s tintom, što znači da morate zamijeniti samo onu boju koja se istrošila. Može vam uštedjeti do 30 %² tinte u usporedbi s konkurentskim trobojnim spremnicima s tintom. Naše pouzdane tinte smanjuju i vjerojatnost loših ispisa te su testirane tako da se možete osloniti na navedenu iskoristivost, što olakšava proračun za vaše potrebe ispisa. Naši XL ulošci pružaju ekonomično rješenje za one koji redovito ispisuju, omogućujući vam da ispisujete više od dva puta više stranica³ u usporedbi sa standardnim ulošcima s tintom te tako dodatno smanjite troškove. To značajno smanjuje troškove po stranici i pomaže vam u uštedi novca.

Pronađite pravi potrošni materijal za svoj pisač

Izvorne tinte tvrtke Epson optimizirane su za rad s Epsonovom tehnologijom glave pisača Micro Piezo™ koja pruža nenadmašnu kakvoću, trajnost i pouzdanost

¹ Istraživanje je provela tvrtka Epson u siječnju 2021. (n = 2190). Vlasnicima pisača Epson postavljeno je pitanje: „Koliko ste zadovoljni kvalitetom ispisa upotrebom originalnih uložaka s tintom tvrtke Epson?” Ukupno 90,4 % kvalitetu je ocijenilo ocjenom 6 ili većom, što se smatra rezultatom „zadovoljan” ili „vrlo zadovoljan”.

² Na temelju istraživanja koje je provela tvrtka Keypoint Intelligence u listopadu 2022., u usporedbi s ekvivalentnim konkurentnim modelima pisača (HP i Canon) koji koriste spremnike s tri boje, prema podacima na web-mjestu proizvođača, listopad 2022. Ponder za ispis dokumenata i fotografija primijenjen na temelju ispitivanja „Printing Usage & Attitudes Study” koje je provela agencija 2Europe, studeni 2019.

³ Za dodatne informacije posjetite www.epson.eu/pageyield