BRZ, POUZDAN SERVIS ZA EPSONOVE PROIZVODE

CoverPlus su Epsonovi planovi proširenog jamstva i servisa koji jamče bezbrižnost s obzirom na to da su svi dijelovi i rad pokriveni tijekom trajanja ugovora za pokriće CoverPlus.
COVERPLUS

Pokriće koje jamči bezbrižnost

Posvećeni smo ponudi brzog, pouzdanog servisa kako bismo zajamčili da vaši Epsonovi proizvodi budu što prije ponovno u pogonu i da funkcioniraju bez prekida.

Prioritetne usluge servisa

Vaš popravak pod pokrićem CoverPlus naš je prioritet. Naša mreža ovlaštenih servisera osigurat će da se brzo i prikladno izvrši popravak koji trebate.

Originalni dijelovi i rad

Instalaciju vrše Epsonovi obučeni inženjeri. Svi popravci Epsonovih proizvoda koriste Epsonove originalne rezervne dijelove koji su izrađeni na temelju istih visokih specifikacija kao i vaš proizvod. Epsonovo lokalno i središnje skladištenje također osigurava da su rezervni dijelovi lako dostupni, što smanjuje vrijeme zastoja u radu.

Podrška za cjelokupni vijek trajanja

Ako kupite neki Epsonov proizvod, dobit ćete tehničku pomoć tijekom njegova cjelokupnog vijeka trajanja. Možete iskoristiti našu sveobuhvatnu bazu znanja na našoj stranici za podršku ili nas kontaktirajte putem mrežnog chata, e-pošte ili telefona. Na raspolaganju smo da pružimo podršku i smjernice za Epsonov proizvod koji trenutačno posjedujete, kao i da vas usmjerimo prilikom odabira i utvrđivanja odgovarajućeg Epsonovog proizvoda.

Pronađite svoj proizvod

Pronađite svoj proizvod i pogledajte koji su paketi CoverPlus dostupni.

Standardno jamstvo u odnosu na
CoverPlus

Standardno jamstvo
CoverPlus
Program produljenja životnog ciklusa proizvoda
Broj pokrivenih godina1-2 godine kao standardnoUkupno do 5 godinaDo osam godina za proizvode koji ispunjavaju uvjete
Vrijeme odgovoraCilj odgovoraPrioritetno vrijeme odgovoraPrioritetno vrijeme odgovora
Nadogradite standardni servis/vrstu servisaNeDaDa


Vrste servisa koje pružamo

CoverPlus nudi nekoliko vrsta servisa:

Kako kupiti CoverPlus

Počnite upotrebljavati prošireno jamstvo CoverPlus u 5 jednostavnih koraka.

Kako kupiti program produljenja životnog ciklusa proizvoda

Produljite vijek trajanja Epsonovog proizvoda kupnjom naše nove opcije jamstva koja pruža dodatnu zaštitu i sigurnost za vaše ulaganje.

Nemojte zaboraviti registrirati CoverPlus

Nakon kupnje Epsonovog proizvoda morate kupiti paket CoverPlus u roku od 60 dana. Nakon kupnje paketa CoverPlus, možete registrirati svoj proizvod putem interneta u roku od 8 mjeseci.

Najčešća pitanja

Kada mogu kupiti paket CoverPlus?

Paket možete kupiti do 60 dana nakon datuma instalacije Epsonovog proizvoda.

Od kada počinje teći razdoblje pokrića Epsonovog servisnog paketa CoverPlus?

Paketi osiguravaju pomoć od prvog dana instalacije proizvoda za koji su registrirani. Na primjer, paket CoverPlus od 3 godine traje 3 godine od kupnje vašeg proizvoda.

Postoji li ograničenje broja popravaka proizvoda tijekom razdoblja pokrića?

Ne postoji ograničenje broja popravka proizvoda pod Epsonovim pokrićem CoverPlus. U slučaju da daljnji popravak nije moguć, Epson ima pravo zamijeniti proizvod odgovarajućim istovjetnim proizvodom.

Kako ću znati bliži li se kraj pokrića za moj proizvod?

Otiđite na stranicu https://www.epson.hr/support , unesite serijski broj i prikazat će vam se standardno jamstvo i svako prošireno jamstvo registrirano za vaš proizvod.

Kako da se obratim servisu?

Lokalnu Epsonovu službu za podršku možete kontaktirati putem telefona, e-pošte ili mrežnog chata. Iscrpni popis brojeva i kontakata je ovdje.