RECITE ZBOGOM TONERIMA

1 bočica s tintom = do 5 laserskih tonera1

EcoTank jednobojni pisači

Vodeći svjetski prodavač pisača sa sustavom spremnika za tintu9.

70milijuna pisača sa spremnikom za tintu prodanih diljem svijeta10.

Uključena tinta ekvivalentna je 5 laserskih spremnika s tonerom²

EcoTank ima veliki spremnik za tintu s mogućnošću dopunjavanja koji je ispunjen priloženim bočicama tinte. Od samog početka imate dovoljno tinte za ispis na tisuće stranica, uz smanjenje troškova i uštedu vremena jer ne mijenjate toner često.

Sve značajke jednobojnih laserskih pisača sa svim štedljivim prednostima pisača Epson EcoTank

Značajke slične laserskim pisačima

Štedljive pogodnosti

1bočica s tintom =
do 5 laserskih tonera*

Kako izračunati uštedu koju dobivate koristeći EcoTank

  1. Odaberite model Epson EcoTank jednobojnog pisača i usporedite ga s jednim od 20 najbolje prodavanih jednobojnih laserskih pisača

  2. Upišite koliko ćete otprilike stranica ispisivati mjesečno i koliko godina planirate upotrebljavati pisač.

  3. Kliknite „Izračunaj”

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Možete uštedjeti u usporedbi s odabranim modelom

Ili do u usporedbi s tržišnim prosjekom4

Prikaži mi podrobne rezultate Ispiši ovu stranicu

Vaši rezultati

  • TRŽIŠNI PROSJEK

DA BISTE RAZUMJELI NAČIN NA KOJI SE OVI REZULTATI RAČUNAJU, KLIKNITE OVDJE DA BISTE VIDJELI METODOLOGIJU I KLJUČNE PRETPOSTAVKE.

Ukupan trošak vlasništva označen je crvenom linijom, na temelju ispisivanja stranica mjesečno u razdoblju od godine.

Ukupan trošak uporabe temelji se na troškovima kupovine hardvera i tekućim troškovima za tintu/toner. Ostali troškovi mogu utjecati na ukupan trošak uporabe i mogli bi pridonijeti daljnjim uštedama, poput uštede na dodatnom potrošnom materijalu koji se upotrebljava u laserskim pisačima te na potrošnji struje. Prosječna prodajna cijena pisača i potrošnog materijala preuzeta je iz IDC-jeve evidencije perifernih uređaja za ispis za EMEA (podaci za razdoblje od trećeg tromjesečja 2018. do drugog tromjesečja 2019.) i IDC-jeve evidencije potrošnog materijala za EMEA (podaci za drugu polovicu 2018. i prvu polovicu 2019.).

Usporedi drugi pisač

Upoznajte se s proizvodima

Mijenjanje budućnosti tehnologijom bez upotrebe topline

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Pronađite pravi EcoTank za vas

1 Na temelju Epsonovih izračuna prosječna ušteda po stranici i prosječan broj spremnika s tonerom potrebnih za ispis istog broja stranica kao i kod bočice s tintom Epson EcoTank „110”. Usporedba iskoristivosti (ispisani primjerci formata A4 u standardu ISO/IEC 19752) bočice EcoTank „110” i iskoristivosti originalnog potrošnog materijala (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, pošiljke za 2021., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.) koji se upotrebljava u 20 najprodavanijih jednobojnih laserskih pisača na bazi spremnika brzine ispisa od 1 do 20 str./min. u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, pošiljke za 2021., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.). Trošak po stranici izračunat je dijeljenjem relevantnog prihoda od prodaje bočica/uložaka i ukupne iskoristivosti s jediničnom prodajom.

2 Prosječan broj spremnika s tonerom za ispis određenog broja stranica uporabom priloženih bočica s tintom na pisačima iz asortimana jednobojnih pisača EcoTank. Usporedba se radi na temelju prosjeka iskoristivosti priloženih bočica s tintom za asortiman jednobojnih pisača EcoTank iz 2019. u usporedbi s iskoristivošću prosječnih priloženih i zamjenskih tonera 10 najprodavanijih jednobojnih laserskih pisača (u kategoriji brzine do 20 stranica u minuti) u središnjoj i istočnoj Europi, na Bliskom istoku i u Africi u razdoblju od siječnja do prosinca 2018. Iskoristivost tonera navedena je sukladno podacima na web-stranici proizvođača.

3 Izmjereno sukladno standardu ISO/IEC 24734 pokazuje prosjek za ESAT iz testiranja za kategoriju Office (ured) za uobičajeni jednostrani ispis. Dodatne informacije potražite na web-odredištu http://www.epson.eu/testing

4 Za Epson iPrint potrebne su bežična veza i Epsonova aplikacija za ispis. Za značajke Epson Email Print i Remote Print Driver potrebna je internetska veza. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na www.epson.hr/connect

5 Izmjereno sukladno ISO/IEC 17629 standardu, pokazuje prosjek FPOT (s) za Office Category Test za uobičajeni A4 jednostrani i obostrani ispis. Za dodatne informacije posjetite stranicu http://www.epson.eu/testing

6 Usporedba potrošnje struje tijekom ispisivanja za modele Epson M1120, M2170 i M3170 u odnosu na prosječnih 75 % najprodavanijih jednobojnih laserskih pisača A4 (brzina ispisa manja od 20 stranica u minuti) diljem Grčke, Republike Češke, Mađarske, Poljske, ostatka jugoistočne Europe, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Turske u razdoblju od siječnja do prosinca 2018. Vrijednosti potrošnje struje preuzete su s internetskih stranica proizvođača.

7 Trošak po stranici računa se dijeljenjem cijene zamjenskih bočica s tintom / spremnika s tonerom s njihovom iskoristivošću ispisa stranica. Usporedba troškova po stranici temelji se na početnim cijenama bočica s crnom tintom (serija 110) tvrtke Epson i prosječnim cijenama spremnika s crnim tonerom OEM najveće dostupne iskoristivosti za 77 % najprodavanijih jednofunkcijskih jednobojnih laserskih pisača A4 (brzina ispisa manja od 20 stranica u minuti) diljem Republike Češke, Mađarske, Poljske i Turske za razdoblje od siječnja do prosinca 2018. Iskoristivosti konkurentnih spremnika s tonerom za laserske pisače preuzete su s internetskih stranica proizvođača.

8 Obostrani ispis nije dostupan na modelima M1100 i M1120.

9 IDC, tromjesečnik s osvrtom na prethodna izdanja (Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker), pošiljke od 2010. do 2020., objavljeno u prvom tromjesečju 2020.

10 Epson pisači sa spremnikom za tintu velike zapremine od početka prodaje 2010. godine postigli su kumulativnu globalnu prodaju od 50 milijuna jedinica