LASERSKI PROJEKTORI – VRHUNSKA ZAMJENA ZA TELEVIZOR

Doživite kućnu zabavu nove razine uz Epsonove projektore i redefinirajte svoje iskustvo gledanja izvan ograničenja standardnih televizora.

EPIQVISION

Laserski projektori u odnosu na televizore: Budućnost kućne zabave

EpiqVision Ultra

Iskoristite mogućnosti za veće, uzbudljivije kućno kino bez TV-a na zidu. Epsonovi televizori s laserskom projekcijom 4K PRO-UHD¹ elegantnog su dizajna i dolaze sa značajkom Android TV™ i YAMAHA zvukom. Možete uživati u projekciji slika do 150 inča postavljajući EpiqVision Ultra blizu zida za vrhunski ugođaj kućnog kina.

EpiqVision Mini

Budući da je kompaktna i lagana, serija EpiqVision Mini jednostavno se prenosi iz jedne prostorije u drugu. Kompaktan laserski TV projektor elegantnog je dizajna te može projicirati u trenu na gotovo bilo kojoj površini. EF-12 dolazi s Android TV-om i zvukom YAMAHA zvučnika, dok EF-11 može prikazivati sadržaj s telefona, uređaja za streaming, prijenosnog računala, igraće konzole i još mnogo toga uz ugrađeni Miracast.

Unaprijedite svoju zabavu uz

 • Izuzetno kratak domet (UST)

  Za postavljanje blizu zida
 • Android TV™

  Za prijenos sadržaja, emitiranje i pametne kontrole

 • YAMAHA zvuk

  Za sjajan zvučni/vizualni doživljaj.
  Nema potrebe za vanjskim zvučnicima

 • 4K PRO-UHD1

  Za čiste, izoštrene 4K slike

 • Laserski izvor svjetlosti

  Za pouzdan dugotrajan izvor svjetlosti i visoku kvalitetu slike

 • 3LCD tehnologiju

  Stvara iznimno svijetle, a živopisne slike proizvodeći jednako jak snop svjetlosti bijele i ostalih boja.

Osvježavajuće jednostavan za upotrebu

Nema stresa pri postavljanju naših projektora: samo priključite u napajanje, uključite, povežite i pokrenite.

Uz aplikaciju Epson Setting Assistant postavljanje je jednostavnije nego ikad

Uz našu aplikaciju Epson Setting Assistant možete automatski poravnati sliku samo jednim pritiskom gumba. Preuzmite aplikaciju pomoću QR koda prikazanog na zaslonu projektora.Pojednostavite doživljaj zabave uz Android TV™. Otkrijte više od 400.000 filmova i emisija na jednom mjestu. Pomoću Googlea glasom upravljate svojim projektorom. Pomoću tehnologije Chromecast built-in™ jednostavno prenesite svoje fotografije, videozapise i glazbu s uređaja na projektor.

Učinite više toga svojim glasom

Upotrijebite svoj glas za pretraživanje emisija, upravljanje uređajima i još mnogo toga – samo pitajte Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.

Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Potrebna je pretplata za Amazon Prime. Primjenjuju se ograničenja.

Nevjerojatno audio iskustvo

Sadrži 2.1-kanalni sustav zvučnika. Jedinstvena tehnologija FR-Port™ tvrtke YAMAHA, DSP tehnologija i AudioEngine™ pružaju interaktivan zvuk. Pružanje dinamičnog audio iskustva, čak i bez vanjskih zvučnika.

Nadogradite na vrhunski doživljaj igranja

Promijenite svakodnevicu i pomoću asortimana EpiqVision učinite svoj dom glavnom pozornicom za videoigre. Bilo da igrate online ili odmjeravate snage s obitelji i prijateljima opuštenom igrom, s latencijom ulaza manjom od 20 ms² nećete propustiti nijednu sekundu akcije na velikom zaslonu.

Uživajte u mnogo više od samo filmova

Učinite učenje ugodnijim, vježbajte uronjeni u pejzaž po vlastitom izboru ili jednostavno upotrijebite projektor za stiliziranje i stvaranje posebnog prostora s vašim slikama.

Više razloga za kupovinu

Upoznajte se s proizvodima

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Tehnologija 4K poboljšanja premješta svaki piksel dijagonalno kako bi udvostručila punu visoku rezoluciju.

2 Ne postoji službeni standard za mjerenje latencije ulaza i ovo se mjerenje provodi na temelju metode koju je zadala tvrtka Epson. Imajte na umu da svaki proizvođač mjeri latenciju ulaza neovisno prema vlastitim metodama te se stoga preporučuje da ga upotrebljavate kao referencu. Latencija ulaza projektora varira kao posljedica razlike ulaznog signala, uvjeta postavljanja i tako dalje.

3 Od 2001. do 2022., s 500 i više lumena, osim TV uređaja bez zaslona, Futuresource Consulting – tromjesečni uvidi u tržište projektora – Worldwide Analyzer za četvrto tromjesečje 2022. godine.