OČEKUJTE VIŠE OD SVOG PROJEKTORA

Otkrijte koliko vaš Epson projektor može biti fleksibilniji s našim softverskim rješenjima.

EPSONOV SOFTVER ZA PROJEKTORE

Iskoristite svoj zaslon na najbolji mogući način

Ostvarite puni potencijal svog zaslonskog rješenja

Iskoristite Epsonova stručna softverska rješenja kako biste na najbolji mogući način mogli iskoristiti svoj projektor i ostvariti korist zahvaljujući većim mogućnostima, pouzdanosti i kontroli. Kao vodeći svjetski proizvođač projektora¹ razumijemo potrebu za odgovarajućim softverskim rješenjem, rješenjem kojim vam se omogućava da prezentacije držite kako želite i gdje želite, jednostavno i učinkovito.

Mi u Epsonu svjesni smo da držanje nadahnjujućih prezentacija ili predavanja ide ruku pod ruku s inovativnim rješenjima. Stoga smo razvili dinamični portfelj naprednih alata za projektore. Bilo da upravljate s više projektora ili da želite raditi na dinamičniji način, ovim će se alatima optimizirati vaša produktivnost na poslu te će vam se pružiti platforma za dijeljenje vašeg najboljeg rada i ideja.

Bežično streamajte i dijelite

Aplikacija Epson iProjection

Windows, Mac, iOS, Chromebook i Android

Aplikacija iProjection naš je dopunski softver za bežično prikazivanje. Osmišljena je za moderne učionice, sobe za sastanke i radne prostore u kojima se osobe koriste vlastitim uređajima.

Aplikacija iProjection za iOS/Android

Aplikacija iProjection za sustav Windows/računala Mac

Epson iProjection za Chromebook

Jednostavno bežično dijelite sadržaj s Chromebookova na namjenska zaslonska rješenja. Prikažite sadržaj s jednog Chromebooka ili upotrijebite zajedno s Epsonovim softverom iProjection s funkcijom moderatora putem kojih možete odabrati i prikazati sadržaj s najviše četiri Chromebooka istovremeno.

Saznajte više

* Imajte na umu da aplikacija iProjection za Chromebook ne može poslužiti kao moderator. Za to se mora upotrijebiti aplikacija iProjection za Windows, Mac, iOS ili Android.

Zrcaljenje zaslona (Miracast)

Bežično emitirajte s odabranih pametnih telefona, tableta i računala koji podržavaju zrcaljenje zaslona. Osmišljeno i projektirano oko tehnologije Wi-Fi Direct kojom je omogućeno da dva uređaja uspostave ravnopravnu izravnu bežičnu vezu kako bi se zrcalio zaslon. Tim vam je rješenjem omogućeno prikazivanje sadržaja, poput slika i videozapisa, s vašeg uređaja bez kabela ili mrežne veze.

Upravljanje i nadzor

Epson Projector Management

Uštedite vrijeme upravljanjem iz daljine. Povezivanjem više Epsonovih uređaja s mrežom možete provjeravati status svih projektora s jednog računala. Softver također sadrži i dodatak za emitiranje poruka kojim se Epson zaslonskim rješenjima spojenima na mrežu mogu slati poruke. Njime je također moguće isključiti sva zaslonska rješenja u zgradi nakon radnog vremena.

Preuzimanje

Epson Projector Management Connected

Web usluga koja vam omogućuje praćenje i kontrolu više projektora putem preglednika - jednostavno je upravljati cijelim vašim flotom umreženih Epson projektora, bez obzira na njihov broj i gdje god se nalazili.

Saznajte više

Interaktivnost i suradnja

Easy Interactive Tools

Našim softverom Easy Interactive Tools omogućeno vam je da se svojom interaktivnom olovkom ili prstom koristite kao mišem za navigaciju, odabiranje, pomicanje, crtanje, spremanje i interakciju sa sadržajem koji se projicira s vašeg računala.

Preuzimanje

Postavljanje projektora

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant je aplikacija koja automatski ispravlja oblik projicirane slike snimanjem fotografija pomoću vaše kamere. Snimajući fotografiju projiciranog uzorka, aplikacija automatski ispravlja distorziju u projiciranoj slici i prilagođava njezin oblik kako bi odgovarao ekranu.

Preuzimanje

Epson Projector Configuration Tool

Postavljanje i konfiguriranje velikog broja Epson projektora nikada nije bilo jednostavnije, zahvaljujući tehnologiji Near Field Communication (NFC) i besplatnoj aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Samo registrirajte podatke kompatibilnog projektora dodirom pametnog telefona, pročitajte i uredite postavke u aplikaciji, a zatim prenesite postavke na cijeli flotu projektora čak i bez potrebe za uključivanjem projektora.

Preuzimanje

Epson Projector Professional Tool

Simplificirajte instalacije više projektora s intuitivnim ispravcima geometrije poput spajanja rubova i prilagodbe za zakrivljene površine, uz dodatak usklađivanja boja i kontrole svjetline.

Preuzimanje

Epson Creative Projection

Aplikacija Epson Creative Projection omogućuje vam jednostavnu izradu prilagođenog sadržaja na uređajima iPhone ili iPad. Uz Epson Creative Projection možete stvoriti originalan i očaravajući sadržaj koji će oživjeti prostorije, izloge proizvoda i vaše okruženje, bilo kada i bilo gdje. Epson Creative Projection omogućuje pristup različitim kreativnim elementima, omogućujući korisnicima da stvaraju prilagođeni sadržaj pomoću kombinacije videozapisa, fotografija, teksta i postojećih unaprijed postavljenih filtra ili da prenose novi sadržaj radi postizanja jedinstvenih efekata.

Preuzimanje

Epson Projector Content Manager

Softverom Epson Projector Content Manager omogućeno vam je dodavanje slika i videozapisa popisima za reprodukciju te njihovo spremanje na eksterni uređaj za pohranu (SD kartica ili USB pogon). Umetanjem uređaja za pohranu u projektor jednostavno možete projicirati svoj popis za reprodukciju bez upotrebe veze putem kabela. Također možete dodati prilagođene filtre i prekrivajuće efekte te raditi rasporede.

Preuzimanje

Softverska rješenja

Odaberite softversko rješenje

6 od 6 resursa

Aplikacija iProjection za iOS/Android

Saznajte više

Aplikacija iProjection za Chromebook

Saznajte više

Aplikacija iProjection za sustav Windows/računala Mac

Saznajte više

Epson Projector Management

Saznajte više

Epson Projector Management Connected

Saznajte više

Easy Interactive Tools

Saznajte više

Epson Setting Assistant 

Saznajte više

Epson Projector Configuration Tool  

Saznajte više

Epson Projector Professional Tool

Saznajte više

Epson Creative Projection

Saznajte više

Epson Projector Content Manager

Saznajte više

Aplikacija Epson iProjection za iOS/Android – bežično se povežite i prezentirajte

Slobodno uključite svoju publiku i održite dinamičniju prezentaciju. Naša aplikacija iProjection vam to omogućuje pružajući mogućnost izravne bežične prezentacije dokumenata, slika i web-stranica putem pametnih uređaja sa sustavom iOS i Android.

Ugrađena značajka za bilješke omogućuje vam upotrebu digitalne olovke, markera ili gumice, s mogućnostima bojanja i neprozirnosti za označavanje i zapisivanje bilješki preko projicirane slike u stvarnom vremenu.

Preuzmite aplikaciju iProjection na Google Playu ili App Storeu, spojite svoj pametni uređaj na istu mrežu na koju je spojen i projektor te pokrenite aplikaciju iProjection.

Preuzmite na App Storeu Preuzmite na Google Playu

Aplikacija iProjection za sustav Windows/računala Mac

Možete održati interaktivne sastanke i spojiti do 50 uređaja na jedan projektor putem mreže. Potom možete odabrati do četiri od tih spojenih uređaja i projicirati s njihovih zaslona.

Preuzimanje za sustav Windows Preuzimanje za računala Mac

Postavljanje za sustav Windows

Brzo i napredno spajanje na projektor

Ručno traženje projektora

Izradite/organizirajte profil

Pozivanje projektora iz profila

Postavljanje mogućnosti projektora

Pregled načina rada za moderatora

Jednostavno dijeljenje sadržaja

Zahvaljujući aplikaciji Epson iProjection za Chromebookove jednostavno se možete kretati po prostoriji tako da Chromebookove bežično dijelite sa zaslonom u učionici. Aplikacija Epson iProjection za Chromebookove može prikazivati sadržaj s jednog Chromebooka na Epson projektoru.

Preuzmite aplikaciju Epson iProjection na Chrome Web Storeu. Prije nego što postavite aplikaciju Epson iProjection, provjerite jesu li Chromebook i Epson projektor povezani na istu mrežu.

Više informacija o povezivanju proizvoda s mrežom potražite u dokumentaciji projektora.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Saznajte više

Easy Interactive Tools – sve na dohvat ruke

Učinite svoje prezentacije i predavanja privlačnijima tako da na zaslonu radite bilješke u stvarnom vremenu koristeći se interaktivnom olovkom ili prstima. Značajka izrade bilješki na sadržaju i značajka interaktivne ploče pomažu u zadržavanju pažnje publike, a sve što radite na zaslonu može se pripremiti zbog čega dugotrajna izrada bilješki nije potrebna.

Preuzimanje za sustav Windows Preuzimanje za računala Mac

Epson Creative Projection

Aplikacija Epson Creative Projection omogućuje vam jednostavnu izradu prilagođenog sadržaja na uređajima iPhone ili iPad. Ukrasite bilo koje okruženje kombinirajući svoje fotografije i videozapise s ugrađenim predlošcima i oznakama u aplikaciji.

Uz Epson Creative Projection možete stvoriti originalan i očaravajući sadržaj kako biste oživjeli izloge proizvoda i svoje okruženje, bilo kada i bilo gdje.

Epson Creative Projection dostupan je samo u trgovini App Store. Pogledajte online upute za uporabu.

Epson Projector Professional Tool

Uz Epsonov profesionalni softverski alat za projektore možete brzo i jednostavno postići savršeno poravnate slike. Naš besplatan softverski program koji se može preuzeti povećava brzinu postavljanja za instalacije s više projektora. Također vam omogućuje pristup naprednijim tehnikama bez ikakve pripreme.

Preuzimanje za sustav Windows Preuzimanje za računala Mac

Epson Projector Management

Uštedite vrijeme upravljanjem iz daljine. Povezivanjem više Epsonovih uređaja s mrežom možete provjeravati status svih projektora s jednog računala. Softver također sadrži i dodatak za emitiranje poruka kojim se Epson zaslonskim rješenjima spojenima na mrežu mogu slati poruke. Njime je također moguće isključiti sva zaslonska rješenja u zgradi nakon radnog vremena.

Preuzimanje

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant je aplikacija koja automatski ispravlja oblik projicirane slike snimanjem fotografija vašim fotoaparatom. Snimanjem fotografije projiciranog uzorka aplikacija automatski ispravlja izobličenje projicirane slike i prilagođava njezin oblik kako bi odgovarao zaslonu.

Preuzmite na App Storeu Preuzmite na Google Playu

Epson Projector Configuration Tool

Postavljanje i konfiguriranje velike flote Epsonovih projektora nikada nije bilo jednostavnije, zahvaljujući Near Field Communication (NFC) i besplatnoj aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Jednostavno registrirajte podatke kompatibilnog projektora dodirom pametnog telefona, pročitajte i uredite postavke u aplikaciji, a zatim prenesite postavke na cijelu flotu projektora bez potrebe za uključivanjem projektora.

Preuzmite na App Storeu Preuzmite na Google Playu

Epson Projector Content Manager

Softver Epson Projector Content Manager omogućuje vam dodavanje slika i videozapisa na popise za reprodukciju i njihovo spremanje na vanjski uređaj za pohranu (SD karticu ili USB pogon). Umetanjem uređaja za pohranu u projektor možete jednostavno projicirati sadržaj svoje liste za reprodukciju bez korištenja kabelske veze, plus dodati prilagođene filtre oblika, efekte preklapanja i raspored.

Preuzimanje za sustav Windows

Arhiv softvera

Projekcija s više računala EasyMP™ – uključite svakoga

Jednostavno instalirajte softver na stolno ili prijenosno računalo. Bilo da imate dva korisnika ili njih pedeset, možete dijeliti sadržaj sa svim računalima putem lokalne mreže.

Odaberite najviše četiri uređaja putem funkcije moderatora za istovremeno projiciranje sadržaja na dobrobit svih.

Saznajte više

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Ujedinjavanje tehnologija, izgradnja rješenja