EPSON HOME SOLUTIONS

Jezgroviti, izravni i korisni - takvi su savjeti potrebni kod kupovine pisača, skenera ili projektora. Ovdje smo da pomognemo - pronađite uređaj koji trebate i saznajte kako Epson može uvesti nove ideje u vaš život.

HOME SOLUTIONS

EcoTank

Tražite varijantu s izuzetno niskom cijenom? EcoTank pisač isporučuje se s autentičnom tintom, pa na troškovima tinte u prosjeku možete uštediti do 90%¹. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje tisuća stranica - to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške.

EcoTank jednobojni pisači

EcoTank ima veliki spremnik za tintu s mogućnošću dopunjavanja koji je ispunjen priloženim bočicama tinte. Od samog početka imate dovoljno tinte za ispis na tisuće stranica, uz smanjenje troškova i uštedu vremena jer ne mijenjate toner često.

Kućni ured

Neovisno o tome radite li od kuće ili u malom uredu, kompaktni raspon brzih i moćnih WorkForce Pro pisača odličan je dodatak vašem radnom mjestu. Saznajte kako bežični pisači mogu podići produktivnost i istovremeno svesti radne troškove na minimum.

Rješenja za zabavu

Epsonovi kućni projektori omogućuju da vaš dom postane središte društvenih događanja. Neovisno o tome gledate li omiljeni sport, klasični film, prenosite medijski komplet na internetu ili igrate najnoviju igru - učinite to nezaboravnim iskustvom projiciranjem slike veće od stvarnosti. Možete zaokupiti svačiju pozornost te okupiti obitelj i prijatelje i zajedno s njima uživati u trenucima koje ćete pamtiti.

Kućno kino

Kao vodeća tvrtka u obradi slika², znamo mnogo o pružanju visokokvalitetnog iskustva na zaslonu. Uživajte u filmovima, medijskim kompletima i više pomoću ovih projektora jednostavnih za korištenje.

Video igre

Ostavite si dovoljno slobodnog vremena – vaš dom postat će epicentar za večeri video igara. Bilo da izbjegavate prekršaj na igralištu, prolazite kroz oštre zavoje ili stvarate vrle nove svjetove, svatko može sudjelovati u akciji s Epson projektorom.

Laserski projektori – vrhunska zamjena za televizor

Doživite kućnu zabavu nove razine uz Epsonove projektore i redefinirajte svoje iskustvo gledanja izvan ograničenja standardnih televizora.

Pametne naočale kao drugi zaslon

Osobne pametne naočale koje pružaju doživljaj velikog platna visoke rezolucije koje se projicira u vidnom polju korisnika.

Epson Connect

Jednostavno ispisujte s tableta, pametnih telefona i više pomoću besplatnih aplikacija jednostavnih za korištenje.

MIJENJANJE BUDUĆNOSTI TEHNOLOGIJOM BEZ UPOTREBE TOPLINE

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

¹ Prosječan broj potrebnih uložaka tinte/ušteda postignutih ispisivanjem jednakog broja stranica pomoću bočica s tintom koje su dio linije EcoTank, isključujući cijenu hardvera. Usporedba je provedena između prosjeka proizvoda iz linije A4 EcoTank i prosjeka deset najprodavanijih modela u zapadnoj Europi u razdoblju od siječnja 2017. do prosinca 2017., a za praćenje je bila zadužena tvrtka GfK. Troškovi ispisa izračunati su na udjelu uložaka standardne i XL veličine koje je tvrtka GfK pratila kroz isto referentno razdoblje na zapadnoeuropskom tržištu, koristeći prosječne maloprodajne cijene. Rezultati uložaka s tintom prema informacijama s web-mjesta proizvođača

² Najveći udio na tržištu prema broju projektora s 500 lumena i više. Anketu je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited, za razdoblje od 2001. do 2016.)