IGRANJE KOD KUĆE

Promijenite svakodnevicu i pomoću Epsonovih kućnih projektora učinite vaš dom središtem društvenih događanja. Bilo da igrate na internetu ili s obitelji i prijateljima, odvedite igru na višu razinu uz doživljaj velikog platna.

IGRANJE KOD KUĆE

Epson i SEGA udružuju snage za lansiranje igre Sonic Frontiers

Epson se udružio sa Segom kako bi proslavio lansiranje igre Sonic Frontiers™, nove platformske igre otvorene zone sa Sonic ježom.

Istražite svijet brze akcije, pustolovine i misterija diljem pet otoka Starfall i iskusite savršenu zabavu na Epson projektorima.

Što je 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 nije samo specifikacija rezolucije. Obuhvaća sve čimbenike koji utječu na izvedbu, uključujući svjetlinu boje i bijelo svjetlo, kontrast, HDR10, obradu boje, kao i mogućnost primanja, obrade i projiciranja 4K sadržaja. Kao rezultat slike su vjernije originalu i premašuju punu visoku rezoluciju.

Pametnije, živopisnije igranje

Bijela svjetlina nije dovoljna da prenese doživljaj svih boja koje vidite u svakodnevnom životu. Zbog toga 3LCD tehnologija u Epsonovim projektorima omogućuje jednako snažni izlazni snop bijelog i svjetla u boji (CLO). Zašto bismo se zadovoljili dosadnim, ispranim i beživotnim zaslonom? Iskusite živopisne slike vjerne originalu zahvaljujući Epsonovim projektorima.

Veličina je važna

Promijenite svakodnevicu i pomoću Epsonovih kućnih projektora učinite vaš dom središtem društvenih događanja. Bilo da igrate na internetu ili s obitelji i prijateljima, odvedite igru na višu razinu uz doživljaj velikog platna. Zahvaljujući interaktivnom zaslonu od 300 inča, možete zaokupiti svačiju pozornost te okupiti obitelj i prijatelje i zajedno s njima uživati u trenucima koje ćete pamtiti.

Podešavanje slike s lakoćom

Smatramo da upotreba projektora ne bi trebala biti složenija od korištenja televizora. Zato se ti projektori brzo instaliraju i mogu projicirati odmah i gotovo na bilo kojoj površini. Ispravljanje trapezoidne slike omogućuje brzo i jednostavno postavljanje, a uz dugotrajnu tehnologiju laserskog izvora svjetlosti moći ćete uživati u zabavi dugi niz godina.

Bogat kontrast crne

Visoki omjeri kontrasta do 2.500.000 : 1 omogućuju optimalnu kakvoću slike uz jasno definirane zasjenjene pojedinosti i duboke nijanse crne.

Nadogradite na vrhunski doživljaj igranja

Kompatibilne glavne jedinice

Povremeni igrač

4K PRO-UHD igre

4K/120fps igre

1 Tehnologija 4K poboljšanja dijagonalno premješta svaki piksel da bi udvostručila punu visoku rezoluciju. Rezolucija u 3D načinu je puna visoka rezolucija.

2 Pogledajte specifikacije. Ne postoji službeni standard za mjerenje latencije ulaza i ovo se mjerenje provodi na temelju metode koju je zadala tvrtka Epson. Imajte na umu da svaki proizvođač mjeri latenciju ulaza neovisno prema vlastitim metodama te se stoga preporučuje da ga upotrebljavate kao referencu. Latencija ulaza projektora varira kao posljedica razlike ulaznog signala, uvjeta postavljanja i tako dalje.

3 samo EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Sva prava pridržana. SEGA je registrirana u uredu za patente i žigove SAD-a. SEGA, logotip SEGA i SONIC FRONTIERS zaštićene su trgovačke marke ili trgovačke marke tvrtke SEGA CORPORATION ili njezinih povezanih poduzeća. Svi ostali zaštitni znakovi, logotipovi i autorska prava vlasništvo su njihovih odgovarajućih vlasnika.