Inovativne tehnologije

Epson teži savršenstvu. Naše patentirane tehnologije dosljedno nas uvrštavaju na popis najboljih globalnih nositelja patenata intelektualnog vlasništva. Ova predanost inovaciji ono je što nas čini najboljim nositeljem patenata u našim temeljnim proizvodnim linijama i zbog čega nas je tvrtka Thomson Reuters pet godina zaredom proglasila vodećom tvrtkom na području tehnologije na popisu 100 najvećih svjetskih inovatora1.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Tehnologije pisača

PrecisionCore®

Sljedeća generacija tehnologije ispisne glave

PrecisionCore nova je tehnologija ispisa koja koristi revolucionarni čip za ispis visoke gustoće koji može generirati do 40 milijuna preciznih točaka.

Napredna tehnologija MicroPiezo®

Napredna tehnologija za vrhunske ispise industrijske snage

Tehnologija ispisne glave MicroPiezo jamči oštro i točno ispaljivanje kapljice tinte za sliku visoke kvalitete i optimizirane brzine ispisa. Također se, budući da ne koristi toplinu, može upotrebljavati sa širokim rasponom tinti za oštre slike i trajnost u različitim aplikacijama.

Mijenjanje budućnosti ispisivanja tehnologijom bez topline

Prijelaz s laserskih na pisače bez topline pomoći će vam da smanjite potrošnju energije i da smanjite utjecaj ispisa na okoliš.

Tehnologija spremnika za tintu

Mijenja pristup. A ne tintu.

Upoznajte ispis bez uložaka. Naš pisač sa sustavom spremnika za tintu isporučuje se s trogodišnjom zalihom tinte2, čime ćete smanjiti troškove ispisa do 74 %3.

Projektori

3LCD

Istražite 3LCD – projektore s izlaznim snopom svjetlosti u boji

3LCD je sofisticirana inovativna tehnologija koja koristi tri čipa kako bi pružila živopisne realistične prikaze za najzahtjevniju poslovnu i širu publiku.

CLO

Boja mijenja sve

Ostvarite svjetliju i živopisniju projekciju pomoću Epsonovog izlaznog snopa svjetlosti u boji (CLO).

Laserska tehnologija

Preciznost laserskog svijetla

Iskusite zadivljujuću kvalitetu i pouzdanost uz naš najnoviji laserski izvor svjetlosti i napredni filter. Kombinirajte svestrane značajke prezentiranja uz 30.000 sati4 uporabe bez potrebe održavanja i dosljednu izvedbu na koje se možete u potpunosti osloniti tijekom važnih prezentacija. Ovakve inovacije u tehnologiji projiciranja osiguravaju nam vodeće mjesto5 u svijetu proizvodnje projektora, koje zauzimamo od 2001. godine.

Softver za projektore

Dobijte više iz svog projektora. Otkrijte puni potencijal svog projektora.

Iskoristite prednosti Epsonovih specijaliziranih softverskih rješenja da biste obogatili svoj projektor i uživajte u dodatnim mogućnostima, pouzdanosti i nadzoru. Kao vodeći proizvođač projektora u svijetu5, razumijemo potrebu za pravim rješenjima za projekcije koje bi vam omogućile da prezentirate sadržaj na način na koji želite i na mjestu na kojem želite – jednostavno i upečatljivo.

Tehnologije tinte

Tinta Claria

Osmišljena kako bi odgovarala vašem načinu ispisa

Bez obzira na to ispisujete li nastavne materijale, izrađujete obiteljske fotoalbume ili želite pokazati svoje najnovije fotografske vještine, s lakoćom ćete pronaći pravi komplet tinti za sebe.

Tinta DURABrite Ultra

Posebno osmišljena za poslovni ispis

Dizajnirane za poslovni ispis, Epsonove tinte DURABrite Ultra brzo se suše, dugotrajne su i ne razmazuju se.

S pigmentom obavijenim smolastim premazom koji se lijepi na površinu papira, umjesto da se upija kao tinte na bazi boje, tinta DURABrite Ultra daje tekstove i grafike laserske kakvoće na raznim vrstama i klasama papira koje se brzo suše.

Why buy genuine?

We believe that printing is a partnership. It takes both a printer and its ink to produce a quality print. That’s why it's essential to understand your inks to avoid potential printing pitfalls. Find out what sets our inks apart from the competition.

Spojivost

Discover the benefits of Epson's groundbreaking app solutions, designed to cater to the needs of both businesses and consumers. Epson's cutting-edge apps are meticulously developed to optimize operations, increase productivity, and streamline workflows. Irrespective of your industry, whether it's retail, hospitality, healthcare, or any other sector, Epson's app solutions offer personalized features and functionalities tailored to your specific requirements.

Enjoy the convenience of inventory management, point-of-sale systems, mobile printing, and document scanning seamlessly integrated with Epson's user-friendly interfaces. Stay one step ahead with Epson's adaptable app solutions, unlocking limitless possibilities for your business or personal pursuits today.

Epson Connect

Jednostavno ispisujte s tableta, pametnih telefona i više

Epsonove usluge mobilnog ispisa i ispisa u oblaku omogućuju vam bežični ispis i skeniranje pomoću pametnih telefona i tableta u vašem domu, uredu i dok ste u pokretu.

Epson Device Admin

Pratite i analizirajte opremu za ispis i njome upravljajte s jednog mjesta putem jednog intuitivnog sučelja.

Jednostavno upravljajte svim pisačima i skenerima8 na daljinu uz potpuni nadzor, uključujući mogućnost instaliranja, konfiguriranja, praćenja rada, održavanja i otklanjanja problema u svrhu bolje produktivnosti i smanjenja troškova.

Epsonova aplikacija za izračun troškova za pisače velikog formata

Izračunajte potrošnju tinte za različite vrste slika

Epsonova aplikacija za izračun troškova za pisače velikog formata osmišljena je da vam daje trošak ispisa po stranici za odabrane pisače iz serije Epson Stylus Pro i SureColor. Troškovi se računaju pomoću oglednih slika koje su reprezentativne za svaki pisač i vrstu aplikacije8.

Epson iProjection

Bežično povezivanje i prezentacija

Slobodno uključite svoju publiku, dinamičnije predstavite prijedloge i potaknite razmjenu ideja. Naša aplikacija iProjection to vam omogućuje pružajući vam mogućnost izravne bežične prezentacije dokumenata, slika i web-stranica putem pametnih uređaja sa sustavom iOS i Android.

Epson skeniranje dokumenata

Skenirajte dokumente izravno na mobilni uređaj.

Epson DocumentScan omogućuje skeniranje dokumenata izravno na vaš Android™uređaj. Možete izvršiti pretpregled skeniranih podataka i poslati ih na adresu e-pošte, izravno u druge aplikacije ili u usluge u oblaku kao što su Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ i Microsoft® OneDrive.

Epson EPOS aplikacija za račune

Epson ePOS aplikacija za račune pokazuje koliko je lako kreirati, ispisati i poslati račune s vašeg iPhonea ili iPada

Kreirajte mobilni POS (mPOS) i sustav unosa narudžbi u nekoliko jednostavnih koraka.

TM alat

Ova vam aplikacija omogućuje postavljanje bežičnog spajanja, konfiguraciju postavki pisača i ispis primjeraka računa s iPhonea, iPada i iPod toucha na Epson pisaču računa.

iLabel

Epson iLabel olakšava stvaranje, pohranu i ispis naljepnica s pametnog uređaja.

Maksimalno iskoristite značajke svog uređaja (primjerice transkript glasa), da biste ispisu naljepnica pridali novu dimenziju.

1 Temelji se na brojevima objavljenog patenta za aplikaciju (CY2016). Prema Epsonovom istraživanju.

2 Na temelju prosječnog volumena ispisa od 140 stranica u mjesecu i s obzirom na najnižu iskoristivost dobivenu iz prvog kompleta tinti.

3 Usporedni izračun temeljen je na ulošku s tintom najmanje izdašnosti u 20 najkonkurentnijih tintnih pisača A4 formata prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2016.) u razdoblju od travnja 2016. do ožujka 2017. Izračun je temeljen na ulošku s tintom standardnog kapaciteta konkurenata pa podijeljen s prosječnim skupnim kapacitetom Epson pisača EcoTank ITS.

4 Vijek trajanja lasera do 83.000 sati u prilagođenom načinu rada.

5 Najveći udio na tržištu prema broju projektora s 500 lumena i više. (Ispitivanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2016. godine).

6 Na temelju standarda za mjerenje JEITA CP-3901A: sjajni papir veličine A4; temperatura 23 °C, vlažnost 50 %.
Umreženi poslovni pisači Inkjet Pro i laserski pisači / višenamjenski uređaji, poslovni skeneri i pisači velikog formata.

7 Pisač Epson SC-P5000 s ljubičastim kompletom tinti može postići 99,0 % PANTONE® boja s punim premazom kada se upotrebljava s papirom Epson Proofing Paper White Semimatte i Epsonovom tintom. Pisač Epson SC-P5000 sa svijetlim svijetlo crnim (LLK) kompletom tinti može postići 98,8 % PANTONE® boja s punim premazom kada se upotrebljava s papirom Epson Proofing Paper White Semimatte i Epsonovom tintom.

8 Uzmite u obzir da dodatni, promjenjivi troškovi mogu utjecati na troškove, koji uključuju, ali se ne odnose isključivo na vrste medija, servisiranje, potrošnju struje, postavke pisača i zamjenu dijelova. Određivanje cijena Epson tinte temelji se na Epsonovim trenutno objavljenim cijenama u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i UK-u, bez PDV-a, od veljače 2013. Troškovi se temelje na korištenju zadanih postavki pisača i najvećoj iskoristivosti originalnog Epson potrošnog materijala.