Ponudite izniman 4K UHD doživljaj s naprednom tehnologijom pomaka piksela i povećanja rezolucije¹.

4K PRO-UHD¹

Što je 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ nije samo specifikacija rezolucije. Obuhvaća sve čimbenike koji utječu na izvedbu, uključujući svjetlinu boje i bijelog svjetla, kontrast, HDR10, obradu boja, kao i mogućnost primanja, obrade i projiciranja 4K sadržaja. Kao rezultat slike su vjernije originalu i premašuju punu visoku rezoluciju.

Tehnologija 4K poboljšanja

Prihvatite 4K UHD sadržaj i poboljšajte sadržaj koji nema 4K kako biste ponudili slike iznenađujuće vjerne originalu koje premašuju punu visoku rezoluciju pomicanjem svih piksela dijagonalno za 0,5 piksela kako bi se rezolucija udvostručila.

Time se udvostručuje puna visoka rezolucija s 1920 x 1080 na 4K 3840 x 2160

3LCD tehnologija²

Visoki dinamički raspon HDR10

Visoki dinamički raspon daje slikama veću dubinu i omogućuje nevjerojatno detaljan prikaz, što prije nije bilo moguće. HDR obogaćuje i boje, čineći slike prirodnijima, intenzivnijima, a naposljetku i interaktivnijima.

100 % svjetlina boje

Kada je svjetlina boja niža, tim bojama moglo bi nedostajati sjaja i mogle bi izgledati blijedo. Jednostavno rečeno, blijede boje mogu sliku napraviti beživotnom.

Također otežavaju i zamjećivanje detalja slike i stoga mogu podbaciti u zadržavanju interesa i pažnje promatrača. To možda nije problem u zamračenom kinu, ali u uobičajenom dnevnom boravku može biti pravi problem.

Epson projektori prikazuju svijetle slike čak i pri prirodnoj svjetlosti zahvaljujući jednakom snopu bijele svjetlosti i svjetlosti u boji.³

 

Iznimno široka paleta boja L*a*b*

Paleta boja je paleta koju određena tehnologija ili postupak može reproducirati.

Iznimno široka paleta boja L*a*b* odlikuje se širom paletom boja vjernih originalu za bogatiji i vjerniji prikaz.

Bogat kontrast crne

Visoki omjeri kontrasta do 2.500.000 : 1 omogućuju optimalnu kakvoću slike uz jasno definirane zasjenjene pojedinosti i duboke nijanse crne.

 

Upoznajte se s proizvodima

¹ Tehnologija 4K poboljšanja dijagonalno premješta svaki piksel da bi udvostručila punu visoku rezoluciju. Rezolucija u 3D načinu je puna visoka rezolucija.

² Više informacija potražite na stranici www.3lcd.com/.

³ Svjetlina boje (snop svjetlosti u boji) u najsvjetlijem načinu, izmjerena u laboratoriju treće strane u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boje razlikovat će se ovisno o uvjetima uporabe. Najprodavaniji 3LCD projektori tvrtke Epson u odnosu na najprodavanije DLP projektore s 1 čipom na temelju NPD-ovih podataka o prodaji za razdoblje od svibnja 2017. do travnja 2018. Više informacija potražite na www.epson.hr/CLO.