TEHNOLOGIJA MICRO PIEZO

Ako želite pouzdane, brze i visokokvalitetne ispisane primjerke, morate razumijete što pokreće vaš pisač – a to je upravo ispisna glava.

TEHNOLOGIJA MICRO PIEZO

Napredne ispisne glave za sadašnjost i budućnost

Kada razmišljate o tome koji pisač kupiti, poznavanje vrste ispisne glave ugrađene u pisač može vam olakšati donošenje prave odluke. Postoje dvije osnovne vrste tehnologija ispisne glave, sa zagrijavanjem ili s elementom Piezo. Svi Epsonovi pisači sadržavaju Piezo element jer smatramo kako ta tehnologija pruža najbolju izvedbu.

Nakon svjetske premijere 1993. godine, Micro Piezo tehnologija ne samo da je predvodila napredak u tehnologiji Epsonovih ispisnih glava, već je i podigla ljestvicu za sva druga velika imena u industriji ispisa. Epsonova jedinstvena Micro Piezo tehnologija omogućuje izvrsnu kvalitetu ispisa i predstavlja tehnologiju koju naša konkurencija i dalje ne uspijeva dostići.

Ne trebate nam samo vjerovati na riječ, u nastavku sami saznajte što je čini toliko posebnom.

Tehničke značajke

Jeste li znali...?

Razmotrite briljantnost naše tehnologije Micro Piezo kada se stavi u širi kontekst.

Detalji po minuti

Pokušati pronaći točno određenu kapljicu tinte (1,5 pl) na velikoj fotografiji (12,7 x 8,9 cm) bilo bi jednako teško kao i pronaći kontaktnu leću na nogometnom igralištu (približne veličine od 10.000 m2)! Ovi detalji po minuti omogućuju izradu prekrasnih, realističnih fotografija u nevjerojatnom rasponu tonova i nijansi.

Precizna kontrola

Zamislite raspršivanje kapljice tinte (1,5 pl) kao slobodan udarac s udaljenosti od 15 metara. Možete li zamisliti igrača kako pokušava naciljati točku unutar gola koja je jednaka veličini same lopte? Zamislite da pogađa tu točku s gotovo stopostotnom preciznošću i izvodi 40.000 takvih uspješnih slobodnih udaraca svake sekunde! Ispisne glave Micro Piezo precizne su i brze, svode gubitak tinte na minimum i izrađuju jasne i precizne ispisane primjerke.

Nevjerojatna izvedba

Ako zamislimo da je kapljica tinte (1,5 pl) jednaka veličini nogometne lopte i ispisna glava izbaci tintnu kroz 90 mlaznica po boji, vrijeme potrebno da se stadion Wembley napuni nogometnim loptama iznosilo bi približno jednu sekundu! Tolika je brzina izvedbe Micro Piezo ispisnih glava.

Nova generacija tehnologije ispisne glave

PrecisionCore najnovija je Epsonova tehnologija ispisa koja koristi revolucionarni čip za ispis visoke gustoće za generiranje do 40 milijuna preciznih točaka.

Korisna primjena koja nadmašuje sâm ispis na papiru

Epsonova inovativna Micro Piezo tehnologija fleksibilna je i pogodna za primjenu u mnogim područjima. Osim vrhunskih crno-bijelih i ispisa u boji na raznim papirima, koristi se i u industriji. To između ostaloga uključuje tisak na tkanine, izradu filtara za boje i primjenu uzoraka na elektronske tiskane ploče.

MIJENJANJE BUDUĆNOSTI TEHNOLOGIJOM BEZ UPOTREBE TOPLINE

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.