PREBACITE SE NA EFIKASNO UPRAVLJANJE PISAČEM

Unaprijedite vaše rezultate i povećajte vrijeme neprekidnog rada efikasnijim planiranjem proizvodnje i podrškom za vaše pisače.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Koje su prednosti vašeg poslovanja?

Epson Cloud rješenje PORT je platforma za usluge bazirane na cloud tehnologiji koja će podržavati Epsonove pisače velikog formata i komercijalne pisače. Imat ćete mogućnost nadgledanja opreme na nekoliko lokacija ili nekoliko pisača s jedne lokacije, iz proizvodnog pogona ili na daljinu, i na taj način postići veću kontrolu. Prva usluga koju ova platforma nudi je funkcija nadgledanja proizvodnje, što vam omogućava nadgledanje statusa proizvodnje u pravom vremenu.

Pregled

Epson Cloud rješenje PORT je platforma za usluge bazirane na cloud tehnologiji koja će podržavati Epsonove pisače velikog formata i komercijalne pisače. Epson Cloud rješenju PORT možete pristupiti s više različitih uređaja, uključujući PC računala, pametne telefone i tablete.

Nadgledanje proizvodnje

Provjerite status svojih pisača koristeći funkciju nadgledanja proizvodnje na vašem PC računalu ili tabletu. Ova funkcija pruža svakodnevni radni status i podržava visoku produktivnost i efikasnost.

Epsonovo rješenje u oblaku PORT

Epsonovo rješenje u oblaku za mobilne uređaje omogućuje vam da saznate stanje pisača na proizvodnoj lokaciji putem pametnog telefona ili tableta bilo kada i bilo gdje, povezivanjem sa sigurnom platformom u oblaku.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Funkcionalnost

Funkcija nadgledanja proizvodnje identificira najhitnije potrebne radnje i pomaže vam u efikasnom ispravljanju problema uz minimalne smetnje prilikom kontinuiranog ispisa. Vidjet ćete kada su poslovi završeni, što vam pomaže u točnijem planiranju. Dnevno generira izvještaje koji ističu uska grla u proizvodnji ili potencijalne mogućnosti kako se može poboljšati produktivnost.

Što je funkcija nadgledanja proizvodnje?

  1. Pogledajte sve pisače i njihov odgovarajući radni status

  2. Pregledajte dnevne performanse i usporedite ih s prethodnim danom koristeći grafikone

  3. Nadgledajte status pisača i konfigurirajte kontrolne ploče prema svojim potrebama i željama.

Podržani modeli

Najčešće postavljena pitanja

Kakva je korist od registracije za Epson Cloud rješenje PORT?

Jedna od glavnih prednosti je što ćete moći nadgledati opremu na nekoliko lokacija, od proizvodnog pogona ili na daljinu, pomažući u kontroli proizvodnje. Prva usluga koja se nudi na platformi je funkcija nadgledanja proizvodnje, koja će pratiti status proizvodnje u pravom vremenu.

Kakvi se podaci prikupljaju i kako se podaci koriste?

Za detaljne informacije pogledajte Sigurnosne smjernice i Izjavu o privatnosti.

Kako je zaštićena privatnost mojih podataka?

Epson informacijama upravlja u skladu s GDPR-om. Molimo pogledajte Izjavu o privatnosti za detaljne informacije.

Hoće li Epson imati pristup mojoj mreži?

Pisači će prenositi i šifrirati preko HTTPS protokola. Molimo pogledajte sigurnosne smjernice za sveobuhvatan pregled.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije