SC-S80610

Kreativan pisač za natpise
Istražite potpuno novi niz kreativnih primjena uz ovaj precizan, produktivni pisač za signage natpise i display prikaze vrhunske kvalitete
Ovaj pisač korisnicima omogućuje novi način stvaranja svega od jednostavnog (signage) natpisa do vrhunskih (display) prikaza i dekora na nizu podloga. Svaku komponentu dizajnirao je i proizveo Epson kako bi se osigurao besprijekoran rad i ispisi profesionalne kvalitete.
SKU: C11CE45302A0
Pregled

Pregled

Preciznost

Proizvodnja s nepobitnom preciznošću zahvaljujući sofisticiranom sustavu rukovanja podlogama za vodeću izvedbu u klasi. Pisač se odlikuje visokonaprednim sustavom nadzora automatske napetosti (AD-ATC), valjcima za ulaganje širokog promjera i antistatičkim, fleksibilnim tlačnim valjcima za optimizaciju ulaganja i preciznost.

Kvaliteta

Pisač SC-S80610 opremljen je najnovijom generacijom dvostrukih Epsonovih ispisnih glava PrecisionCore TFP i koristi nove tinte Epson UltraChrome GS3, SC-S80610 te omogućuje postizanje vrhunskih rezultata ispisa izvanrednih boja i jasnoće. SC-S80610 može postići cijeli niz iznimno vjernih boja – sada pokriva do 98,2 % palete boja s punim premazom tvrtke PANTONE1 u okviru sustava podudaranja boja PANTONE MATCHING SYSTEM®, što je ocijenila i potvrdila tvrtka Pantone. Poboljšana kvaliteta na nizu podloga moguća je zahvaljujući vrhunskom načinu rada precizne točke.

Produktivnost

Automatizirano održavanje ispisne glave i sustav sakupljanja raspršene tinte jamče dosljedan ispis uz maksimalan neprekidni rad.

Servis i podrška

Ako iskrsne problem, Epson pruža standardno dvogodišnje jamstvo. Za one koji žele i dalje koristiti prednosti Epsonovog vrhunskog servisa i podrške, opcije produženja jamstva također su dostupne.

Glavne značajke

  • Precizan i točan ispis Sustav nadzora automatske napetosti (AD-ATC) koji je vodeći u klasi te sofisticirano ulaganje medija
  • Visokokvalitetni ispisi Najnovija generacija glava PrecisionCore TFP i komplet tinti UltraChrome GS3 s crvenim tintama
  • Niz kreativnih primjena Ispisujte na podlogama kao što su prozirna folija, vinil, platno i foto papir
  • Povećajte produktivnost Automatizirano održavanje ispisne glave i zaštitne ploče, sustav sakupljanja raspršene tinte
  • Izvanredan servis i podrška Standardno dvogodišnje jamstvo s dostupnim mogućnostima produženja jamstva

Preuzmite dodatne informacije

SC-S80610 Tehnički podaci / brošura PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Potrošni materijal

Epson tinte razvijene su za besprijekoran rad s Epsonovim pisačima kako bi se osigurao jasan tekst otporan na razmazivanje koji će trajati generacijama.

Razno
Proizvod
Izdašnost
Mogućnosti

Odaberite iz široke ponude mogućnosti i dodatne opreme.

Proizvod
Podrška

Podrška

Trebate podršku?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Napomene: