Rješenja za utovar i istovar

Epsonovi roboti mogu precizno i pouzdano opteretiti i rasteretiti transportne trake, paletne sustave, strojeve za injekcijsko modeliranje plastike i još mnogo toga.

Opterećivanje i rasterećivanje stroja

Opterećivanje i rasterećivanje transportnih traka, paletnih sustava, strojeva za injekcijsko modeliranje plastike ili strojeva za lijevanje metala samo su neki od primjera zadataka u tom području, a koje Epsonovi roboti mogu pravilno i pouzdano obavljati. Radne ćelije mogu se pretvoriti u proizvodne otoke, primjerice u potpuno automatizirani proces strojeva za injekcijsko modeliranje, uz uklanjanje, hlađenje i brušenje u jednom radnom slijedu.

Studija slučaja

Skraćivanje vremena ciklusa na 30 sekundi u tvrtki Zorn

Proizvodi

Moderna rješenja za automatizaciju moraju ispuniti nekoliko jednostavnih zahtjeva, odnosno moraju biti što brža, manja i jeftinija. Epson vam može ponuditi široku liniju brzih i iznimno preciznih industrijskih robota.

Primjene

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

Pobrinite se da vaša proizvodna linija bude vrhunski opremljena

Epsonovi robotski sustavi: precizni, brzi i pouzdani

Naši roboti paletiziraju, pile, glodaju, buše, melju, sastavljaju, pomiču i spajaju. U svim tim i mnogim drugim primjenama djeluju precizno i nevjerojatnom brzinom, često do 24 sata dnevno. Naš portfelj proizvoda uključuje jednu od najopsežnijih serija modela SCARA u svijetu, robote sa šest osi, upravljače i softver.