Rješenja za postavljanje i sastavljanje

Epsonovi roboti pružaju maksimalnu pokretljivost i mogu svaki put precizno sastaviti najmanje komponente.

Postavljanje i sastavljanje komponenti

Ručne radnje tijekom postavljanja i sastavljanja komponenti mogu biti neučinkovite i sklone pogreškama. Činjenica je i da su pokreti ljudske ruke prirodno ograničeni. Zahvaljujući optimalnom odnosu između osi 1 i osi 2, Epsonovi roboti imaju maksimalnu pokretljivost i mogu svaki put precizno sastaviti najmanje komponente. Zahvaljujući izvrsnoj dinamici, velikim silama umetanja i vrijednostima krutosti te odličnom omjeru stalnog opterećenja i nosivosti, naši su roboti idealni za postavljanje i sastavljanje dijelova. Istodobno su čvrsti, izdržljivi i vrlo pouzdani u svim uvjetima.

Studije slučaja

Proizvodi

Moderna rješenja za automatizaciju moraju ispuniti nekoliko jednostavnih zahtjeva, odnosno moraju biti što brža, manja i jeftinija. Epson vam može ponuditi široku liniju brzih i iznimno preciznih industrijskih robota.

Primjene

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije.

Pobrinite se da vaša proizvodna linija bude vrhunski opremljena

Epsonovi robotski sustavi: precizni, brzi i pouzdani

Naši roboti paletiziraju, pile, glodaju, buše, melju, sastavljaju, pomiču i spajaju. U svim tim i mnogim drugim primjenama djeluju precizno i nevjerojatnom brzinom, često do 24 sata dnevno. Naš portfelj proizvoda uključuje jednu od najopsežnijih serija modela SCARA u svijetu, robote sa šest osi, upravljače i softver.