APLIKACIJA EPSON SMART PANEL

Unaprijedite svoj način ispisa i skeniranja.

Jedna aplikacija je sve što vam je potrebno kako biste svoj mobilni uređaj pretvorili u moćan alat za ispis, skeniranje i upravljanje.

APLIKACIJA EPSON SMART PANEL

Inovativna aplikacija za jednostavno upravljanje Epson pisačima i skenerima

Uz aplikaciju Smart Panel možete pratiti status vašeg pisača ili skenera, upravljati zadacima ispisa, provjeriti razinu tinte te ispisivati ili skenirati izravno s mobilnog uređaja. Aplikacija je dostupna na uslugama App Store i Google Play. Može se brzo i jednostavno instalirati na vaš pametni telefon ili tablet.

Bežično ispisivanje s vaših mobilnih uređaja

Jednostavno bežično postavljanje omogućuje vam da bez poteškoća povežete kompatibilni Epson proizvod s mrežom i ispisujete izravno s mobilnog uređaja. Prilagodite postavke pisača, kao što su veličina i vrsta papira, kako biste uvijek dobili najbolje rezultate ispisa.

Jednostavno skenirajte dokumente pomoću pametnog telefona

Sučelje prilagođeno korisniku omogućuje jednostavno skeniranje dokumenata i fotografija. Možete birati između različitih opcija skeniranja, primjerice u boji, crno-bijelo ili u visokoj rezoluciji. Kako bi postigli kvalitetne skenove aplikacija sadrži značajke za poboljšanje slike, poput automatskog izrezivanja i ispravljanja boja.

Otkrijte više Epsonovih usluga i aplikacija

Apple i logotip Apple zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc.

Google Play i logotip Google Play zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.