EPSONOVA HIBRIDNA RADNA RJEŠENJA

Postavljanje novog standarda za moderna poslovna okruženja

Preuzmite brošuru
Pogledajte videozapis
Epsonova hibridna radna rješenja

Hibridni radni prostori preoblikovali su način na koji radimo

Stoga je vrlo važno kombinirati fizički prostor, tehnološki hardver i platforme za suradnju za vrhunski doživljaj sudionika u hibridnim radnim okruženjima.

Sudjelovanje na sastanku po lokaciji:

33%: tradicionalne prostorije za sastanke

26%: na daljinu i sudjelovanje od kuće

24%: na daljinu i sudjelovanje iz ureda

17%: netradicionalne lokacije za sastanke
(kafić, neformalni prostor itd.)

Prema studiji „UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US” koju je objavio Futuresource Consulting Ltd, veljača 2022.

Epsonovo hibridno radno rješenje za konfiguracije svake prostorije za sastanke

Hibridni rad za izgradnju vašeg poslovanja

Učinkovita suradnja

Poticanje poslovne dinamike

Dodavanje suradnje i povezivanja prostorima za sastanke

Redefinirajte poslovne prezentacije uz projektore koji reproduciraju velike slike i olakšajte prenošenje svoje poruke u svim prostorima, sobama i salama za sastanke. Za razliku od tankih zaslona, naši projektori omogućavaju promjenjivu veličinu slike publici, za prikaz svega u svijetlim, živopisnim detaljima, bez obzira na sadržaj prezentacije.

Linija

Zasloni za odbijanje okolnog osvjetljenja

Projekcijski zasloni za odbijanje okolnog osvjetljenja (ALR) imaju visoki kontrast, pa odražavaju i usmjeravaju sve projicirano svjetlo prema gledatelju, istodobno apsorbirajući okolno osvjetljenje. Zasloni ALR stvaraju svijetle slike bogatih boja s jasno vidljivim detaljima bez obzira na to koliko je okruženje svijetlo.

Otvaranje puta prema izvrsnosti vizualne tehnologije

Vaš uspjeh u svijetu vizualnih komunikacija podrazumijeva slobodu u prikazivanju svjetlijih, odvažnijih i kreativnijih slika u svakom okruženju. Zato naporno radimo kako bismo razvili inovativna, svestrana rješenja koja projicirane slike prenose u nove dimenzije.

Naša posvećenost kvaliteti proizvoda, tehnologiji i odnosima, uz neusporedivu uslugu i podršku, razlog je zašto smo vodeći proizvođač projektora u svijetu od 2001.8

Od predavaonica i umjetničkih galerija do digitalnog znakovlja i poslovnih događanja, od kućnih projektora do tržišta najma i postavljanja, naši su projektori pametno, napredno rješenje.

True Colors

Projicirajte živopisne, zanimljive slike čak i u jarko osvjetljenim prostorijama s Epsonovim najnaprednijim projektorima koji kombiniraju 3LCD tehnologiju i tehnologiju 4K poboljšanja.

Optički motor 3LCD u središtu svakog Epson projektora jamči isporuku sadržaja bogatih boja vjernih originalu s do tri puta većom svjetlinom od DLP projektora s jednim čipom9.

Epsonova napredna značajka 4K poboljšanja povećava rezoluciju zaslona i poboljšava vaš sadržaj, reproducirajući svaki detalj s izvrsnom jasnoćom kako biste uključili i nadahnuli publiku bez obzira na temu.

Veličina zaslona je važna

Ne bi vam bilo ugodno raditi za stolom s premalenim zaslonom. To nije dobro za vaše oči i može ugroziti kvalitetu sadržaja na zaslonu.

Iz istih razloga potreban vam je zaslon veličine koja odgovara vašoj prostoriji za sastanke. Zbog toga Epson projektori nadilaze zdravstvene i sigurnosne standarde za istovjetno iskustvo zaslonskog prikaza. (Direktiva EU 90/270/EZ – Oprema za zaslonski prikaz).

Skalabilnost veličine zaslona i funkcionalnost Epsonovih projektora znači da je jednostavno zajamčiti da prikazani sadržaj neće biti premali, da će biti visoke kakvoće i jasno vidljiv svima, uzevši u obzir udaljenost gledanja od zaslona. Na taj će način svi sudionici vašeg sastanka imati jednake prilike za dijeljenje i sudjelovanje.

Novosti

Budite u toku s najnovijim vijestima tvrtke Epson i otkrijte novosti o najnovijim Epsonovim proizvodima.

Studije slučaja

Otkrijte širok raspon studija slučaja u kojima su navedene informacije o Epsonovim proizvodima i rješenjima te tržišnim trendovima.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001. do 2022., 500 lumena i više, isključujući televizore bez ekrana, Futuresource Consulting – Tromjesečni uvid u tržište projektora – Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Svjetlina boje (snop svjetlosti u boji) u najsvjetlijem načinu, izmjerena u laboratoriju treće strane u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boje razlikovat će se ovisno o uvjetima uporabe. Najprodavaniji 3LCD projektori tvrtke Epson u odnosu na najprodavanije DLP projektore s 1 čipom na temelju NPD-ovih podataka o prodaji za razdoblje od siječnja 2022. do prosinca 2022.