SURADNJA ZA BOLJE OBRAZOVANJE

POGLEDAJ VIDEO
RJEŠENJA ZA OBRAZOVANJE

Dizajnirani za učenje

U Epsonu razumijemo obrazovanje i koristimo svoje znanje za dizajniranje tehnologije koja učenje čini kontinuiranim i učinkovitim. Uz naša rješenja informacije su uvijek u pokretu. Ona povezuju grupe suradnika, privlače pozornost i osnažuju i nastavnike i učenike.

Današnja tehnologija mora besprijekorno i kontinuirano funkcionirati, od dijeljenja zaslona i fleksibilnog učenja do suradnje na različitim lokacijama, kao i osnaživati nastavnike i učenike strategijom korištenja vlastitog uređaja (engl. Bring Your Own Device, BYOD). Epsonova tehnologija podržava ovo dinamično okruženje za učenje.

Ulaganje u budućnost

Učenici su povezaniji no ikad – i očekuju isto od tehnologije kojom se služe za učenje. Jednostavna za upotrebu, visokopouzdana i laka za održavanje, naša rješenja s Wi-Fi-jem dovode vašu ustanovu na vrhunac obrazovne tehnologije danas i štite vaše ulaganje za budućnost.

Vidljivi rezultati

Oživite učenje i potaknite sve vrste mogućnosti. Dajte učenicima samopouzdanost potrebnu za slijeđenje vlastitih ideja i nadahnite ih da otkriju vlastita rješenja. Naša rješenja za suradnju povezuju učenike s kurikulumom, tako da mogu postići bolje rezultate i razviti vještine za cijeli život.

Cjelovita financijska slika

Vaša IT oprema treba biti stvorena da traje, jednostavna za upotrebu i podržavati učenje prema različitim kurikulumima. Epsonova tehnologija nudi vrijednost od samog početka, tako da se možete usredotočiti na neobuzdanu kreativnosti i suradnju – bez brige o skrivenim troškovima.

Zaštita budućnosti planeta

U Epsonu svjesni smo važnosti podržavanja zelenijeg planeta za buduće generacije.

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Tehnologija koja oživljava učenje

Zaokupite pozornost učenika

Poboljšajte učenje Epsonovim grafoskopom, laganom stolnom kamerom pune visoke rezolucije. Prikazujte velike ispisane stranice, 3D objekte, eksperimente, pa čak i živa bića izbliza, za radne skupine i veću publiku.

Smanjite troškove ispisa

Naši pisači WorkForce Pro RIPS pomažu vam da poboljšate produktivnost trošeći manje novca na potrošni materijal i manje vremena na održavanje – tako da možete raditi bez prekida.

Preobrazite podučavanje

Potaknite obrazovni dijalog između studenata i predavača Epsonovim rješenjem za interaktivni prikaz ultrakratkog dometa. Veličina zaslona važna je, stoga iskoristite projiciranje sadržaja na zaslonu promjenjive veličine do 100 inča pune visoke rezolucije s grupnim projektima koristeći kretnje ili olovke i izrađujte, dijelite bilješke i diskutirajte o njima bez potrebe da uključujete PC.

Organizirajte svoj svijet

Proizvedite čvrste, dugotrajne naljepnice od niza raznih vrpci i boja teksta. Uz pisače za ispis naljepnica LabelWorks izvješća, resursi, sredstva, mape, kabeli i komponente bit će ispravno označene i lako ćete ih pronaći.

Neka informacije uvijek budu u pokretu

Omogućite učenicima upotrebu naših uređaja velike brzine i visoke rezolucije za bilježenje pojedinosti istraživačkog materijala – s negativa, fotografija, iz knjiga i novina.

Proizvedite dojmljive resurse

S našim pisačima velikog formata možete stvarati plakate, transparente, natpise za odjeću i dr., bez potrebe za profesionalnom uslugom ispisa. Neki primjer uključuju učenike koji izrađuju arhitektonske CAD planove i dizajne, modne printove i uzorke ili umjetnička djela i fotografije.

Brzo ispisujte velike količine

Ispisujte dokumente visoke kvalitete supervelikim brzinama do 100 sl./min uz WorkForce Enterprise – pouzdan i ekološki prihvatljiv odjelni A3 višefunkcijski pisač s uređajem za završnu obradu.

Pojačajte dojam svojih prezentacija

Razvijte učenje i oživite svoje resurse iznimno svijetlim bojama i visokom rezolucijom koja se može prilagoditi prostoriji gotovo bilo koje veličine.

Pružite svakom djetetu najbolji pogled

58 % učenika ne može pročitati sav sadržaj na 70-inčnom plošnom zaslonu⁴

Proizvodi

PISAČI

SKENERI

PROJEKTORI

DRUGI PROIZVODI

Studije slučaja

Vizija, stavovi i novosti iz tvrtke Epson osmišljeni da nadahnu, informiraju i pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, poslušajte kako naši klijenti primjenjuju naše proizvode i iskoristite uvide kako biste utemeljili svoje odluke na činjenicama.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje predstavljamo, kako ih naši klijenti koriste, o našim stavovima i mišljenjima o događajima u svijetu u kojem živimo i radimo.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Na lokalnim mrežama s Epson projekcijom s više računala ili koristeći aplikaciju Epson iProjection osmišljenu za upotrebu na Android i iOS uređajima te Google Chromebookovima.
² Ispitivanje vremena do kraja ispisa prve stranice (FPOT) nakon cjelonoćnog mirovanja u usporedbi sa svim konkurentskim uređajima koji su prošli ispitivanje do trenutka objave provela je tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving.
³ Veliki kapacitet jedinice za napajanje tintom do 84.000 stranica pribl. iskoristivosti ispisa stranica. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati, ovisno o slikama koje se ispisuju i uvjetima upotrebe. Dodatne informacije potražite na stranici www.epson.eu/pageyield. Početne tinte sadržavaju samo količinu tinte dovoljnu za početno pokretanje pisača, za daljnji normalan rad potrebno je kupiti nove tinte.
⁴ U usporedbi s vodećim 70-inčnim modelima plošnih zaslona s rezolucijom 4K (najbolje prodavani – u jedinicama – osim prodaje u hotelima, prema podacima distributera PMA za Sjevernu Ameriku, prodaja između siječnja i rujna 2015.) u okruženju učionice široke 6,7 metra i dugačke 8,2 metara. Kad je od učenika zatraženo da s prikazanih dijapozitiva prepišu šest stavki s informacijama, 58 % učenika dobi od 12 do 22 godine barem je jednu stavku neispravno prepisalo. Temeljeno na istraživanju u SAD-u iz travnja 2016. koje je proveo Radius Research.
⁵ U usporedbi s vodećim DLP projektorima s 1 čipom namijenjenim za zabavu u kući. Epsonovi projektori od 720p triput su svjetliji; Epsonovi projektori od 1080p dosljedno su dva, pa čak i do tri puta svjetliji. Na temelju podataka NPD-a od srpnja 2011. do lipnja 2012. svjetlina boje (snop svjetlosti u boji) izmjerena u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boje razlikovat će se ovisno o uvjetima uporabe. Više informacija potražite na stranici www.epson.hr/CLO.
⁶ Prodaja interaktivnih ploča – Sommers & Jenkins
⁷ Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving.
⁸ Laserski pisači koji ispisuju 45 – 55 str./min troše 1500 W. WorkForce Enterprise ima malu potrošnju struje od 180 W – 320 W i ispisuje do 100 str./min.
⁹ Na temelju pridobivanja i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji tvrtke Epson: 1. Izračun uključuje samo emisije CO2 kao čimbenik koji pridonosi globalnom zagrijavanju. 2. Rezultati izračuna temelje se na vlastitim izjavama. (Potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg-CO2/jedinica) objavljen u bazi podataka JEMAI „LCA Pro“.