Color Label Printer

Optimizirajte proizvodnju naljepnica u boji

Naši tintni pisači za naljepnice na zahtjev uklanjaju tradicionalne probleme koje nosi toplinski pretisak. Sada možete jednostavno ispisivati visokokvalitetne, prilagođene naljepnice u boji i naljepnice unutar tvrtke, kako i kada vam zatrebaju. Nema više kašnjenja, ometanja, otpada ili nepraktičnosti. Nema više zaliha unaprijed ispisanih naljepnica, prekida u proizvodnji, izgubljenih narudžbi ili kašnjenja u isporuci.

Predstavljamo pisače za etikete u boji

Predstavljamo nove linije proizvoda – Colorworks C6000 i C6500

Brzo i jednostavno ispisujte dugotrajne etikete izrađene po mjeri. Izrađujte visokokvalitetne etikete po mjeri (1200 x 1200 dpi) kad god su vam potrebne. Model C6000 omogućuje ispis etiketa širine 4 inča, a model C6500 etiketa širine 8 inča. Optimizirajte radne procese uporabom našeg jedinstvenog ugrađenog razdvajača.

LCD zaslon i upravljačka ploča

Upravljačka ploča u boji s intuitivnim izbornikom korisniku omogućuje pristup postavkama pisača i mreže. Pruža veću kontrolu nad pisačem na jednostavan i brz način

Pristupna ploča

Pristupna ploča pruža jednostavan način za pregled i uklanjanje zaglavljenog papira i neometan pristup glavi pisača

Dvosmjerni, izmjenjivi poklopac

Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje umetanje i uklanjanje medija na izrazito jednostavan način u bilo kojem okruženju

Ugrađeni razdvajač

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj značajci, pisač za etikete u boji jednostavno se ugrađuje u proizvodne linije i predstavlja cjelovito rješenje u samo jednom proizvodu

Lako dostupni spremnici s tintom

Kompaktni spremnici s originalnom Epsonovom tintom Ultrachrome® DL zapremnine od 80 ml lako se postavljaju i daju sjajne rezultate

Primjene

Od proizvodnje i maloprodaje do farmaceutske industrije, zdravstva i prodaje ulaznica, revolucionarna linija ColorWorks za svaku namjenu nudi proizvod koji omogućuje fleksibilan ispis etiketa koje su vam potrebne, kad god su vam potrebne. Linije proizvoda ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 i C831 predstavljaju savršeno rješenje i za one tvrtke koje žele ispisivati etikete u skladu s najnovijim standardima globalno usklađenog sustava razvrstavanja i označivanja kemikalija (GHS).

Proizvodnja (naljepnice proizvoda)

Pisači za naljepnice u boji tvrtke Epson idealni su za proizvođače s kombiniranom proizvodnjom malog do srednjeg/širokog opsega te omogućuje bolje upravljanje zalihama, identifikaciju proizvoda i pružanje bolje korisničke usluge.

Proizvodnja (funkcionalne naljepnice)

Pisači za naljepnice u boji tvrtke Epson idealni su za proizvođače s kombiniranom proizvodnjom malog do srednjeg/širokog opsega te omogućuje bolje upravljanje zalihama, identifikaciju proizvoda i pružanje bolje korisničke usluge.

Naljepnice za kemikalije (GHS)

Pisači za naljepnice ColorWorks koriste pigmentne tinte u kombinaciji s medijem za naljepnice PE Matte da biste proizveli GHS naljepnice za kemikalije u cijelosti usklađene s normom BS5609.

Maloprodaja

Naša brza, pouzdana i fleksibilna rješenja za naljepnice u boji mogu se ugraditi u mnoge aplikacije za ispis u maloprodaji, od rubnih etiketa na policama, cijena i promotivnih naljepnice do naljepnica za proizvode izrađenih u trgovini.

Ulaznice

Zahvaljujući našim praktičnim pisačima za naljepnice u boji sada možete izraditi ulaznice za događaje na zahtjev s personaliziranim marketinškim porukama ili dodati fotografije posjetitelja na identifikacijske značke.

Zdravstvo

Boja na naljepnicama za zdravstvo poboljšava vizualno prepoznavanje ključnih informacija, čime se smanjuju operativni rizici u bolnicama te, što je još važnije, omogućuje pružanje bolje njege i sigurnosti pacijentima.

Hrana i posluživanje

Pisači naljepnica u boji tvrtke Epson pomažu proizvođačima i prodavačima hrane da izrade naljepnice na zahtjev koje se ističu, a istovremeno koriste prilagođavanje za personaliziranje prehrambenih proizvoda i povećavanje svijesti o robnoj marki.

Vrijednost boje na zahtjev

Softver

Jednostavan, intuitivan softver

Studije slučaja

Vizija, stavovi i novosti iz tvrtke Epson osmišljeni da nadahnu, informiraju i pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, poslušajte kako naši klijenti primjenjuju naše proizvode i iskoristite uvide kako biste utemeljili svoje odluke na činjenicama.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje predstavljamo, kako ih naši klijenti koriste, o našim stavovima i mišljenjima o događajima u svijetu u kojem živimo i radimo.

Find out more about our Colour Label Printer range

Naša rješenja za označavanje dolaze u svim veličinama

Otkrijte našu ponudu svestranih pisača za etikete

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Primjenjuje se samo na CW-C6000PE i CW-65000PE.