SERIJA SURECOLOR SC-F

Precizan dizajn za izvedbu bez muke

Uštedite vrijeme i novac uz proizvodnju visokokvalitetne sportske odjeće, odjevnih predmeta, promotivnih artikala, signage aplikacija, dodatne opreme i spravica na tkanini, odjeći i krutim podlogama. Sve proizvode u cijelosti dizajnira i proizvodi tvrtka Epson, nudeći nenadmašnu pouzdanost, izvedbu bez muke i niske troškove održavanja. Tinta UltraChrome DS jamči živopisne rezultate, dok naša vrhunska tehnologija ispisne glave smanjuje prazni hod na minimum te maksimalno povećava produktivnost.

Pogledajte liniju proizvoda

Cjelovito rješenje za visoko-kvalitetne tkanine

Oslobodite kreativnost uz široku paletu boja i visokokvalitetne rezultate. Modnim dizajnerima i poduzetnicima serija sublimacijskih pisača SureColor SC-F jamči stabilnost boja i jasno istaknute crne boje, a usto se i jednostavno i brzo održavaju. To ih čini savršenima za dinamične i zahtjevne uvjete proizvodnje za široki raspon tekstila, bilo da ispisujete jedan odjevni predmet za modnu reviju ili više proizvoda.

Kvalitetna rješenja za razne razine proizvodnje

Postignite kontinuirane dojmljive rezultate sa serijom SureColor SC-F. Izradite male ili srednje velike ispisane primjerke koji odgovaraju zahtjevima najviše kvalitete za poliesterske tkanine i promotivnu robu, pri čemu nije potreban predtretman. Ispisne glave PrecisionCore TFP visokih performansi ključan su dio naših pisača. Predviđene su za izvanrednu kvalitetu pri velikim brzinama ispisa i dopunjene su našim sublimacijskim tintama u boji. Ove su tinte posebno razvijene zajedno s prijenosnim papirom kako bi se ostvarilo izvrsno oslobađanje tinte pri sublimiranju na širokom izboru predmeta.

Svestrano rješenje za potrebe vaše proizvodnje

Izvanredna kvaliteta, široka primjena

Oslobodite svoju kreativnost uz naše sublimacijske pisače za transferni ispis serije SureColor SC-F. Brzo, kvalitetno i pouzdano izrađujte modne predmete, sportsku odjeću, tekstil za dom, oznake i promotivne materijale. Asortiman obuhvaća i prvo sublimacijsko ispisno rješenje tvrtke Epson s ružičastom i žutom fluorescentnom tintom, SC-F9400H.

Zadivljujući rezultati, svaki put

Epsonova svestrana rješenja za ispisivanje izravno na odjeću (DTG) omogućuju vam brz odgovor na dolazne narudžbe. Vrlo su precizna i tvrtkama omogućavaju brze isporuke, dok istovremeno proizvodi kompleksne dezene na raznim svijetlo ili tamno obojanim pamučnim tkaninama.

Skladno rješenje ispisa

Svaki aspekt pisača SureColor SC-F3000 je pažljivo osmišljen kako bi osigurao kvalitetu u svim fazama procesa ispisa:

  • Tintno rješenje velikog kapaciteta: Kompaktni 1,5-litreni spremnici za tintu

  • Automatsko namještanje razmaka gornje ploče: Senzori za automatsko otkrivanje visine površine odjevnog predmeta, za jednostavno prebacivanje i dosljednost nevjerojatnih rezultata

  • Softver Garment Creator: Za jednostavno postavljanje i brzu izradu prilagođenih dezena

  • Jednostavna upotreba: Vrlo intuitivni 4,3-inčni dodirni zaslon i dizajn prilagođen korisniku

  • Cjelovito rješenje: Uključuje pisač, ispisnu glavu, softver i tinte

Izvanredna kvaliteta svaki put

Tvrtke koje zahtijevaju visoku razinu točnosti, brzu realizaciju i mogućnost proizvodnje složenih dezena na raznim vrstama odjeće vidjet će da SC-F3000 pruža brzu te besprijekornu i pouzdanu visoku proizvodnu učinkovitost.

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

Izvrsnost i produktivnost u proizvodnji u industrijskom ispisu izravno na tkaninu

Monna Lisa potpuno je integrirani sustav za industrijski digitalni ispis na tekstilu u kojem sve komponente – tehnologija, tinta i inženjering – pripadaju postupku Total Textile Solution koji je Epson stvorio zahvaljujući preuzimanju društava F.lli Robustelli i For.Tex. Kvalitetom, produktivnošću i fleksibilnošću Monna Lisa ispunjava zahtjeve industrijskog tržišta u područjima primjene kao što je haute couture, moda, modni dodaci, kućni tekstil i sportska odjeća.

Studije slučaja

Vizija, stavovi i novosti iz tvrtke Epson osmišljeni da nadahnu, informiraju i pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, poslušajte kako naši klijenti primjenjuju naše proizvode i iskoristite uvide kako biste utemeljili svoje odluke na činjenicama.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje predstavljamo, kako ih naši klijenti koriste, o našim stavovima i mišljenjima o događajima u svijetu u kojem živimo i radimo.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije