POS NA TABLET UREĐAJU NOVE GENERACIJE

Nagrađivana serija TM-m30II-SL donosi kompaktan, elegantan sveobuhvatan ispis računa*

Pogledajte videozapis
Prikaži proizvod
MPOS SUSTAVI PROIZVODA

Podržavamo vaše izazove

Od malih pokretnih prodavaonica i butika do restorana i kafića, mPOS sustavi postali su ključan alat za prodavače koji klijentima pružaju nezaboravan doživljaj kupovine bez puno gnjavaže.

Imamo rješenja koja se jednostavno povezuju s tabletima i mobilnim uređajima i dozvoljavaju vam ispisivanje računa iz bilo kojeg dijela trgovine, a nude i podršku za širok raspon operativnih sustava.

Razumijemo potrebe današnjeg ugostiteljskog okruženja koje se stalno mijenja i da je učinkovitiji mPOS bitan za zadovoljstvo korisnika i rast Vašeg poduzeća.

Bez obzira na to koje poslovne izazove imate, Epson ima pametna, funkcionalna i elegantna mPOS rješenja koja će poboljšati usluge koje pružate klijentima i vaš život učiniti lakšim.

Dizajniran kako biste bili povezani i mobilni

Trgovine i butici, mali restorani, barovi, kafići i zalogajnice. Za one koji cijene mogućnosti mobilne spojivosti (uklj. opcije „sinkronizacije i punjenja" tableta) za kupnju bez muke.

Prednost bi bio i mPOS pisač koji može poslužiti kao koncentrator za ostale periferne uređaje. Privlačan, kompaktan dizajn koji se savršeno uklapa u radno okruženje. Isprobana kvaliteta i pouzdanost izrade.

Male pokretne prodavaonice

Sjajno izgleda na Vašem POS-u

Privremene maloprodajne trgovine i restorani – za one koji zahtijevaju stalnu, pouzdanu uslugu. Izvrsna spojivost zadovoljava zahtjeve sustava mPOS klijenata, uključujući „sinkronizaciju i punjenje" tableta.

Korisnici će uživati i u elegantnom i praktičnom dizajnu malih dimenzija, koji je vrlo pouzdan uz iskušanu i pouzdanu kvalitetu izrade tvrtke Epson.

Kombiji s hranom

Otporno na teško radno okruženje

Za one koji bi imali koristi od pristupačnog, poznatog sustava koji je jednostavan za upotrebu baziranog na tablet-računalima. Malih dimenzija, izdržljiv i pouzdan. Za one koji žele riješiti problem stvaranja redova i trebaju stvoriti učinkovitiji tijek rada.

Kiosci

Smanjuje vrijeme čekanja i kontinuirano radi

Brza hrana za van, samonaplata, samoposluživanje. Korisnici trebaju visoko pouzdano i izdržljivo rješenje, kompaktan dizajn i niske ukupne troškove vlasništva. Rješenje koje se jednostavno uklapa u postojeći dizajn kioska. Krajnji senzor u blizini papira koji omogućuje rad bez nadzora.

Pronađite najbolji mPOS sustav za svoje poduzeće

Imamo rješenja koja se jednostavno povezuju s tabletima i mobilnim uređajima i dozvoljavaju vam ispisivanje računa iz bilo kojeg dijela trgovine, a nude i podršku za širok raspon operativnih sustava. Također razumijemo potrebe današnjih ugostiteljskih okruženja koja se stalno mijenjaju te da je učinkovitiji mPOS bitan za zadovoljstvo klijenata i rast vašeg poduzeća.

Whatever your business challenges, Epson has smart, functional and stylish mPOS solutions to improve customer service, as well as make your lives a little easier.

PisačI za račune

TM-m serija pisača računa je dizajnirana s mPOS-om na umu, s elegantnim, kompaktnim industrijskim dizajnom koji savršeno nadopunjuje moderne tablete i pametne uređaje.
TM-m30II-SL je stilizirano sve-u-jednom mPOS rješenje koje integrira funkcionalnost stalka za tablet radi praktičnosti i uštede prostora, čineći ga idealnim izborom za učinkovite mPOS postavke.

Prijenosni pisačI računa

Ovi lagani, prijenosni i robusni pisači za račune mPOS koji se napajaju baterijama pospješuju efikasnost transakcija u trgovačkim i ugostiteljskim okruženjima. Omogućuju prenosiv ispis putem Bluetooth ili Wi-Fi povezivanja s tabletima ili prijenosnim uređajima. Ovi sustavi podržavaju „ispis za stolom” za ugostitelje, suzbijanje stvaranja redova u trgovačkim i ugostiteljskim objektima i jednostavne transakcije kada ste u pokretu.

Zaslon za kupca

Poboljšajte brendiranje i istaknite promocije uz ove elegantne zaslone za kupce jednostavne za upotrebu i postavljanje.

Pametne tehnologije

Epsonova skupina robusnih mPOS proizvoda, usluga i značajki zadovoljit će vaše potrebe na prodajnom mjestu kako vaše poduzeće bude raslo. Imamo neke značajke koje su vodeće na tržištu, ugrađene u naše proizvode, a funkcioniraju u skladu s našim hardverom i poboljšavaju učinkovitost.

Studije slučaja

Vizija, stavovi i novosti iz tvrtke Epson osmišljeni da nadahnu, informiraju i pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, poslušajte kako naši klijenti primjenjuju naše proizvode i iskoristite uvide kako biste utemeljili svoje odluke na činjenicama.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje predstavljamo, kako ih naši klijenti koriste, o našim stavovima i mišljenjima o događajima u svijetu u kojem živimo i radimo.

Trebate više informacija?

Pronađite tehničke upute, softver i dodatne informacije za sve naše proizvode mPOS.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije