OŽIVLJENI KREATIVNI SJAJ

Asortiman instalacijskih projektora Epson
INSTALACIJSKI PROJEKTORI

Otvaranje puta prema izvrsnosti vizualne tehnologije

Vaš uspjeh u svijetu vizualnih komunikacija podrazumijeva slobodu u prikazivanju svjetlijih, odvažnijih i kreativnijih slika u svakom okruženju. Zato naporno radimo kako bismo razvili inovativna, svestrana rješenja koja projicirane slike prenose u nove dimenzije.

Naša posvećenost kvaliteti proizvoda, tehnologiji i odnosima, uz neusporedivu uslugu i podršku, razlog je zašto smo vodeći proizvođač1 projektora u svijetu od 2001.

Od predavaonica i umjetničkih galerija do digitalnog znakovlja i poslovnih događanja, od kućnih projektora do tržišta najma i postavljanja, naši su projektori pametno, napredno rješenje.

Najsuvremenija tehnologija

Naši projektori pružaju fleksibilnost, kvalitetu i kreativnost u gotovo svakoj situaciji. Od minijaturizacije proizvoda do jednostavnih alata za instalaciju, Epson nastavlja revolucionirati tržište zaslona, donoseći projekciju svjetske klase na sve veće tržište. Stvorili smo najmanji projektor na svijetu od 20.000 lumena1, EB-PU2220B, koristeći najnoviju generaciju 3LCD i lasersku tehnologiju.

Serija EB-PU2200 nudi jednostavniju instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje, izvanrednu kvalitetu slike i stvarne ekološke prednosti.

Budite kreativniji uz vodeću svjetsku tehnologiju projektora

Epson je najveći proizvođač projektora na svijetu i predani smo zadržavanju toga položaja. Na raspolaganju imamo 70% našeg tima za istraživanje i razvoj od 1100 članova predanog isključivo otkrivanju uzbudljivih mogućnosti u tehnologiji projektora. Nikad ne prestajemo raditi na pronalaženju načina da vam pružimo najnoviju kvalitetu, pouzdanost i fleksibilnost.

Rješenja za najam i postavljanje

Stvoriti vrhunsku vizualnu izvedbu

Izvedba je mnogo više od onoga što vidite na pozornici. Poanta je u omogućivanju publici da se osjeća uistinu povezano doživljavanjem teksture, oštrine, jasnoće i detalja nevjerojatnih vizualnih efekata.

Naši svestrani Pro AV projektori visokih performansi, koje predvode EB-L30000U, EB-PU2220B i EB-PU2010B, dizajnirani su za iznimnu pouzdanost i fleksibilnost.

Ispunite zahtjeve publike diljem svijeta u kazalištima, gledalištima, na koncertima, velikim poslovnim događanjima te na događanjima koja se odvijaju na otvorenom.

Rješenja za instalaciju atrakcija za posjetitelje

Pružite nevjerojatna iskustva koja vaša publika nikada neće zaboraviti

Zadivljujući vizualni izlošci stvaraju nezaboravna iskustva zbog kojih se klijenti ponovo vraćaju. Naši najnapredniji projektori objedinjuju 3LCD i 4K tehnologiju poboljšanja sa živopisnom bojom i vrlo visokim omjerom kontrasta kako bi vjerno reproducirali sjajan sadržaj, bez efekta duge – savršeno za taj selfie trenutak.

Iznimno svestrani laserski projektori serije EB-PU1000 pružaju raspon svjetline od 6.000 do 10.000 lumena i podržavaju niz opcija objektiva pa možete pronaći savršeno rješenje. Možete čak dodati i vanjsku Epsonovu kameru kako biste pristupili naprednoj funkciji instalacije i kalibracije.

Kompaktan, ali snažan vodeći model serije od 10.000 lumena EB-PU2010 postiže pouzdanu izvedbu te pruža izvanrednu oštrinu i svjetlinu slike. To ga čini savršenim za niz mjesta, uključujući galerije, tematske parkove, digitalne umjetničke instalacije i mnoge druge atrakcije za posjetitelje.

Rješenja za prikaz u poslovnom svijetu i visokom obrazovanju

Podignite svoju komunikaciju na sljedeću razinu

Svjetlijim prezentacijama i korištenjem naših rješenja za prikaz u visokom obrazovanju uključite studente i isporučite svoj sadržaj s najvećim učinkom.

Naši laserski projektori serije EB-PU1000 i EB-PU2200 dizajnirani su za visoke zahtjeve svjetline u rasponu od 6.000 lumena do 20.000 lumena. Dodatni objektivi s motoriziranom optikom pružaju fleksibilnost ugradnje, savršenu prilikom zamjene i nadogradnje postojećih rješenja za prikaz.

Očarajte korporativnu publiku s prikazima na velikom zaslonu

Nadogradite se na najnoviju lasersku tehnologiju prikaza s našim asortimanom cjenovno pristupačnih projektora za srednje velike i velike prostore za sastanke, sa svjetlinom do 7.000 lumena i rezolucijom do 4KE koju pruža serija EB-L700.

Postignite visokokvalitetne prezentacije s velikim prikazom uz fleksibilnost projiciranja iz različitih izvora, uključujući bežično korištenje ugrađene tehnologije zrcaljenja zaslona i naš novi bežični prezentacijski sustav ELPWP10. Jednostavno zamijenite naslijeđena rješenja za prikaz zahvaljujući širokom ručnom pomaku objektiva i podršci za ulaz 4K.

Jednostavno upravljanje i nadzor

Jednostavno pratite svoj projektor i upravljajte osnovnim funkcijama projektora, kao što su uključivanje i isključivanje ili prebacivanje izvora. Prilagodite fokus leće ili položaj slike kompatibilnih projektora na daljinu i izmjerite ključne podatke o radu projektora.
Pristupite projektoru s bilo kojeg mjesta uz naše rješenje temeljeno na oblaku, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Preuzmite Epson Projector Management
Preuzmite Epson Projector Management Connected

Jednostavna konfiguracija

Postavljanje i konfiguriranje velikog broja Epson projektora nikada nije bilo jednostavnije, zahvaljujući Near Field Communication (NFC) i besplatnoj aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Jednostavno registrirajte podatke projektora dodirom pametnog telefona, pročitajte i uredite postavke u aplikaciji, a zatim prenesite postavke na cijeli projektor bez potrebe za uključivanjem projektora.
Preuzmite Epsonov alat za konfiguraciju projektora za Android
Preuzmite Epsonov alat za konfiguraciju projektora za iOS

Projicirajte veće, sjajnije, brže!

Složite i s lakoćom kombinirajte više projektora kako biste stvorili iznimno svijetle ili iznimno velike prikaze. Jednostavno pričvrstite kameru Epson ELPEC01 i jednostavno slijedite ugrađene postupke slaganja i jednostavnog pretapanja kako biste primijenili slaganje i pretapanje s dva projektora u samo nekoliko minuta bez računala. Ako vam je potrebno više projektora ili imate zakrivljeni zaslon, besplatni softver Epson Projector Professional Tool (EPPT) pruža naprednu funkcionalnost i podršku za do 15 projektora.
Preuzmite Epsonov profesionalni alat za projektore za Windows
Preuzmite Epsonov profesionalni alat za projektore za Mac

Potpuna kontrola boje

Koristite Epsonovo inovativno rješenje za kameru za besprijekorno usklađivanje boja i svjetline, kalibraciju boja i podešavanje ujednačenosti boja.

Izniman sadržaj

Pomoću aplikacije Epson Creative Projection stvorite vlastiti doživljajni sadržaj. Upravljajte prilagođenim sadržajem i reproducirajte ga izravno sa SD kartice ili USB priključka pomoću softvera Epson Projector Content Manager Software.
Preuzmite Epson Projector Content Manager
Preuzmite Epson Creative Projection

Otkrijte ponudu

Proširena spojivost

Povezana ProDisplay rješenja

Otkrijte naše zapanjujuće studije slučaja

Pogledajte kako naši kupci koriste Epsonova rješenja visoke svjetline za podizanje svoje kreativnosti na nove razine, očaravajući publiku živopisnim vizualnim prikazima i interaktivnim iskustvima.

Iznimna kvaliteta koju je odobrio Usain Bolt!

Svaki je Epson projektor rezultat naše predanosti istraživanju, razvoju i proizvodnji koja osigurava vrhunsku kvalitetu slike, jednostavnost rada i potpunu pouzdanost.

Naša Pro AV rješenja kombiniraju visoku svjetlinu, iznimnu oštrinu i živopisne boje s vrhunskom svestranošću instalacije kako bi proizveli snažne, živopisne slike koje uvijek impresioniraju publiku.

Novosti

Budite u toku s najnovijim vijestima tvrtke Epson i otkrijte novosti o
najnovijim Epsonovim proizvodima.

Studije slučaja

Otkrijte širok raspon studija slučaja u kojima su navedene informacije
o Epsonovim proizvodima i rješenjima te tržišnim trendovima.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije.

1 od 2001. do 2022., 500 lumena i više, isključujući televizore bez zaslona, Futuresource Consulting – Tromjesečni uvid u tržište projektora – Svjetski analizator CY22Q4
2 IP5X certificiran u skladu s IEC standardom 60529. IP5X certifikat primjenjuje se na optički motor i modul izvora svjetlosti.