Inovativna tehnologija ispisne glave

PrecisionCore revolucionarni je korak unaprijed u tehnologiji ispisa. Ovaj čip za ispis visoke gustoće osmišljen je za veću brzinu i nenadmašnu kvalitetu slike. Stvara do 40 milijuna preciznih točaka u sekundi uz nevjerojatnu preciznost nanošenja tinte te manje izobličenja i nesavršenosti.

Mijenjamo ispisivanje iz temelja

Nevjerojatna mogućnost skaliranja uz nenadmašnu kvalitetu slike, brzinu i preciznost čine tehnologiju PrecisionCore temeljnom promjenom u načinu razmišljanja o rješenjima za ispis.

Čip za ispis MicroTFP

Srce tehnologije PrecisionCore je čip za ispis PrecisionCore MicroTFP. Radi se o modularnom čipu za ispis koji se može implementirati u različite konfiguracije ispisnih glava.

Iznimna brzina i kvaliteta rezultata

Temeljen na TFP tehnologiji (tanki folijski piezo) koju Epson koristi za komercijalne pisače velikog formata, čip za ispis PrecisionCore MicroTFP pruža značajno poboljšanje osnovnih radnih značajki u usporedbi s konvencionalnim piezo ispisnim glavama. To uključuje veće brzine i preciznije nanošenje točaka. Pokretači tankog folijskog pieza, koji funkcioniraju kao pumpe koje izbacuju kapljice tinte, debljine su od svega jednog mikrona i mogu precizno upravljati oblikom i volumenom kapljice i to do 50 000 puta u sekundi po svakoj mlaznici. Nadalje, povećanjem duljine ploče mlaznice, a time i duljine linije mlaznice, s 1 inča na 1,33 inča, ispisne glave PrecisionCore pružaju rezultate profesionalne kvalitete pri nevjerojatno velikim brzinama i uz nenadmašnu kvalitetu slike.

Povećanje potencijala

Modularni čipovi PrecisionCore mogu se kombinirati na različite načine kako bi se konstruirale razne ispisne glave: od glava za ispis u industrijskim pogonima do linijskih glava za stolne pisače. Daljnjom evolucijom se tehnologija PrecisionCore promiče u trajnu platformu tehnologije tintnih pisača, a njen smo potencijal tek počeli istraživati.

Mijenjanje budućnosti ispisivanja tehnologijom ispisa bez topline

Prijelaz s laserskih pisača na pisače bez topline pomoći će vam da smanjite potrošnju energije i da smanjite utjecaj ispisa na okoliš.