PREBACITE SE NA POUZDANIJI, PRODUKTIVNIJI I ODRŽIVIJI ISPIS

WorkForce Enterprise
Pogledajte videozapis
WORKFORCE ENTERPRISE SERIJA

Održiv ispis velike brzine

Iskoristite dosljedno vrhunsku kvalitetu slike pri iznimno visokim brzinama do 100 str./min. Uz povećanu razinu sigurnosti i naprednu softversku kompatibilnost, naši višefunkcijski pisači (MFP-ovi) WorkForce Enterprise, osmišljeni za ekološki odgovorno poslovanje, sa svakim ispisom pružaju iznimnu pouzdanost i izvanrednu izvedbu.

Brošura serije WorkForce Enterprise AM-C
Brošura serije WorkForce Enterprise 75/100 str./min

Fleksibilnost prilagodbe vašem načinu rada

Pisače možete konfigurirati tako da odgovaraju vašim konkretnim poslovnim potrebama, uz niz dodatnih funkcija.

Čitač kartice za provjeru autentičnosti

Dodatni čitač kartice može se umetnuti u ploču ispod korisničkog sučelja, tako da se mogu dodati čitači kartice drugih proizvođača. U protivnom možete dodati ploču za uređaje.

Dodatna kaseta za 2 x 500 listova
Dodatna funkcija uz jedinicu za uvez spajanjem

Uvez spajanjem (do 20 listova), presavijanje napola (do tri lista), trostruki/C-preklop (do tri lista)

Dodatni stroj za završnu obradu spajanjem

Spajanje u uglovima za do 50 listova

Dodatni pretinac velikog kapaciteta (engl. high capacity tray, HCT)

Do 3000 listova formata A4

Brave kaseta

Za zaštitu kaseta s papirom kada se pisači upotrebljavaju u javnim prostorima.

Unutarnji stroj za završnu obradu

Može slagati, pomicati i spajati vaše dokumente na tri različita položaja i podržava dodatno bušenje dvije ili četiri rupe.

Poboljšano grafičko korisničko sučelje

Novo korisničko sučelje s dodirnim zaslonom od 10,1 in jednostavnije je za upotrebu te pruža veće mogućnosti prilagodbe, jednostavnije upravljanje i učinkovitije tijekove rada.

Izvrsne performanse, sve do završne obrade

Kvaliteta ovih pisača proteže se dalje od hardvera, uz svestrane mogućnosti završne obrade nakon što ispis završi. Tiha jedinica za spajanje spajalicama ili završnu obradu knjižica bez topline omogućuje spajanje u uglovima za do 50 listova i može ispisati 3000 listova (knjižica) ili 4000 listova (spajanje spajalicom). Budući da podržava slaganje s pomakom, stroj za završnu obradu knjižica može do 20 listova uvezati spajanjem, a tri lista presavijanjem napola ili trostrukim preklopom. Unutarnji stroj za završnu obradu može slagati, pomicati i spajati vaše dokumente na tri različita položaja i podržava dodatno bušenje s dvije ili četiri rupe.

Sigurniji nego ikad prije

Pisači WorkForce Enterprise odlikuju se poboljšanim značajkama koje vaš ispis čine sigurnijim nego ikad prije.

 • Zaštita podataka

  Šifriranje HDD-a, sigurno brisanje podataka s HDD-a, Trusted Platform Module (TPM) i šifriranje lozinkom

 • Zaštita uređaja

  Provjera potpisa firmvera, sigurno pokretanje i nova funkcija otkrivanja ulaska zlonamjernog softvera za vrijeme izvođenja

 • Kontrola pristupa

  Provjera autentičnosti korisnika, ograničenja funkcija i revizijski zapisnici

 • Zaštita dokumenata

  Ispis uz provjeru autentičnosti, skeniranje uz provjeru autentičnosti i evidencija zadataka

 • Zaštita komunikacije

  IPsec, SNMPv3 i novi TLS1.3

Mijenjanje budućnosti ispisa tehnologijom Heat-Free

Prijelaz s laserskih pisača na pisače tehnologije Heat-Free pomoći će vam da smanjite potrošnju energije i utjecaj ispisa na okoliš.

Rješenja koja dodaju vrijednost, pojednostavljuju procese i poboljšavaju tijek rada

 • Upravljanje rezultatima ispisa

  Naša i partnerska rješenja za upravljanje rezultatima ispisa povećavaju produktivnost, dok stvaraju sigurno okruženje za ispisivanje, skeniranje i kopiranje kako bi se zaštitila imovina tvrtke. Ta rješenja štite korisničke uređaje od neovlaštene upotrebe, a pružaju i veću kontrolu troškova ispisa uz mogućnosti ispisa na zahtjev korisnika, čime se smanjuje potrošnja papira nepreuzetih zadatkaka ispisa.

 • Upravljanje skupom uređaja

  Uz naša rješenja za upravljanje skupom uređaja tvrtke mogu zadržati kontrolu nad svim svojim pisačima i skenerima, uz automatski prijenos podataka koji doprinosi uštedi vremena i novca, postizanju čim duljeg vremena rada i održavanju produktivnosti.

 • Servis i podrška na daljinu

  Smanjite troškove servisa uz naš sustav za praćenje i upravljanje uređajima temeljen na oblaku koji pruža naprednu daljinsku dijagnostiku. Siguran i jednostavan za integraciju, povećava zadovoljstvo kupaca omogućavanjem bržeg vremena odaziva, manje posjeta na lokaciji i viših stopa prvog popravka. Pratite i nadzirite upotrebu uređaja te skratite razdoblja prekida rada pisača.

 • Snimanje i upravljanje dokumentima

  Pretvorite fizičke informacije u digitalni sadržaj kojim se može upravljati i koji povećava sigurnost podataka poslovanja vaše tvrtke. Pogledajte rješenja za snimanje dokumenata koja se neprimjetno integriraju s našim uređajima.

 • Mobilni ispis i ispis iz oblaka

  Epsonove usluge mobilnog ispisa i ispisa iz oblaka omogućuju korisnicima ispis i skeniranje s pametnog telefona i tableta, kako u uredu, tako i na putu.

 • Epson Open Platform

  Korisnici stječu potpunu kontrolu nad svojim postupcima ispisa putem web-aplikacije koja im omogućuje da prilagode svoj pisač i zadovolje konkretne poslovne zahtjeve koji se mijenjaju sukladno razvoju IT sustava u poduzećima. ISV rješenja trećih strana kompatibilna su s uređajima Epson Open Platform.

Asortiman proizvoda WorkForce Enterprise

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

1 Približna vrijednost utemeljena na internom ispitivanju; može se razlikovati ovisno o odabranom broju kopija, izlaznom okruženju, kao i postavkama veličine, usmjerenja i položaja papira.