INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Epson teži savršenstvu. Naše patentirane tehnologije dosljedno nas uvrštavaju na popis najboljih globalnih nositelja patenata intelektualnog vlasništva. Ova predanost inovaciji ono je što nas čini najboljim nositeljem patenata u našim temeljnim proizvodnim linijama i zbog čega nas je tvrtka Thomson Reuters pet godina zaredom proglasila vodećom tvrtkom na području tehnologije na popisu 100 najvećih svjetskih inovatora1.

Tehnologije pisača

PrecisionCore®

Sljedeća generacija tehnologije ispisne glave

PrecisionCore nova je tehnologija ispisa koja koristi revolucionarni čip za ispis visoke gustoće koji može generirati do 40 milijuna preciznih točaka.

SAZNAJTE VIŠE

Napredna tehnologija MicroPiezo®

Napredna tehnologija za vrhunske ispise industrijske snage

Tehnologija ispisne glave MicroPiezo jamči oštro i točno ispaljivanje kapljice tinte za sliku visoke kvalitete i optimizirane brzine ispisa. Također se, budući da ne koristi toplinu, može upotrebljavati sa širokim rasponom tinti za oštre slike i trajnost u različitim aplikacijama.

SAZNAJTE VIŠE

Tehnologija spremnika za tintu

Mijenja pristup. A ne tintu.

Upoznajte ispis bez uložaka. Naš pisač sa sustavom spremnika za tintu isporučuje se s trogodišnjom zalihom tinte2, čime ćete smanjiti troškove ispisa do 74 %3.

SAZNAJTE VIŠE

Projektori

3LCD

Istražite 3LCD – projektore s izlaznim snopom svjetlosti u boji

3LCD je sofisticirana inovativna tehnologija koja koristi tri čipa kako bi pružila živopisne realistične prikaze za najzahtjevniju poslovnu i širu publiku.

SAZNAJTE VIŠE

CLO

Boja mijenja sve.

Ostvarite svjetliju i živopisniju projekciju pomoću Epsonovog izlaznog snopa svjetlosti u boji (CLO).

SAZNAJTE VIŠE

Laserska tehnologija

Preciznost laserskog svijetla

Iskusite zadivljujuću kvalitetu i pouzdanost uz naš najnoviji laserski izvor svjetlosti i napredni filter. Kombinirajte svestrane značajke prezentiranja uz 30.000 sati4 uporabe bez potrebe održavanja i dosljednu izvedbu na koje se možete u potpunosti osloniti tijekom važnih prezentacija. Ovakve inovacije u tehnologiji projiciranja osiguravaju nam vodeće mjesto5 u svijetu proizvodnje projektora, koje zauzimamo od 2001. godine.

SAZNAJTE VIŠE

Tehnologija lampe E-TORL

Osigurajte najbolju kvalitetu slike i osjećajte se sigurno znajući da upotrebljavate originalnu, sigurnu i pouzdanu žarulju

U Epsonu se ponosimo proizvodnjom visokokvalitetnih projektora i žarulja koje su sigurne, pouzdane i pružaju najbolji doživljaj gledanja. Stoga bismo željeli ukazati na problem koji može utjecati na korisnike projektora.

SAZNAJTE VIŠE

Epson iProjection

Bežično povezivanje i prezentacija

Slobodno uključite svoju publiku, dinamičnije predstavite prijedloge i potaknite razmjenu ideja. Naša aplikacija iProjection to vam omogućuje pružajući vam mogućnost izravne bežične prezentacije dokumenata, slika i web-stranica putem pametnih uređaja sa sustavom iOS i Android.

SAZNAJTE VIŠE

Softver za projektore

Dobijte više iz svog projektora. Otkrijte puni potencijal svog projektora.

Iskoristite prednosti Epsonovih specijaliziranih softverskih rješenja da biste obogatili svoj projektor i uživajte u dodatnim mogućnostima, pouzdanosti i nadzoru. Kao vodeći proizvođač projektora u svijetu5, razumijemo potrebu za pravim rješenjima za projekcije koje bi vam omogućile da prezentirate sadržaj na način na koji želite i na mjestu na kojem želite – jednostavno i upečatljivo.

SAZNAJTE VIŠE

Tehnologije tinte

Tinta Claria

Osmišljena kako bi odgovarala vašem načinu ispisa

Bez obzira na to ispisujete li nastavne materijale, izrađujete obiteljske fotoalbume ili želite pokazati svoje najnovije fotografske vještine, s lakoćom ćete pronaći pravi komplet tinti za sebe.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta DURABrite Ultra

Posebno osmišljena za poslovni ispis

Dizajnirane za poslovni ispis, Epsonove tinte DURABrite Ultra brzo se suše, dugotrajne su i ne razmazuju se.

S pigmentom obavijenim smolastim premazom koji se lijepi na površinu papira, umjesto da se upija kao tinte na bazi boje, tinta DURABrite Ultra daje tekstove i grafike laserske kakvoće na raznim vrstama i klasama papira koje se brzo suše.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome HD

Dobro došli u novu generaciju

Epsonova tinta UltraChrome HD profesionalnim fotografima i amaterima koji se ozbiljno bave fotografijom pruža mogućnost izrade vrhunskih slika iznimno preciznih boja. Komplet tinti novog dizajna uključuje fotografsku crnu i mat crnu tintu za izradu slika koje vrve nevjerojatnim detaljima, bilo u boji ili crno-bijelo.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome HDR

Započinjemo novo doba u izvedbi boja.

S dodatne dvije boje (zelenom i narančastom), Epson UltraChrome HDR omogućava mnogo širi raspon tonova. To znači veću preciznost boja, finije prijelaze i ujednačenije gradacije. Osim živopisnih zelenih i narančastih tonova, moguće je instalirati i spremnike s fotografski crnom i mat crnom bojom.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome HDR s bijelom

Nova bijela tinta koja u potpunosti ispunjava očekivanja korisnika.

Epson Stylus Pro WT7900 – prvi na svijetu tintni pisač za probni otisak s bijelom tintom na bazi vode

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome HDX

Uvjerite se u najprecizniji prikaz boja

Osigurajte bogate i intenzivne rezultate ispisa najbolje kvalitete i uživajte u najpreciznijem prikazu boja na tržištu uz ove profesionalne pigmentne tinte.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome K3

Svjetlo, sjena i sve što je između

Tinta Epson UltraChrome K3 otvara uzbudljive nove mogućnosti fotografskim i grafičkim profesionalcima zahvaljujući vrhunskoj preciznosti ispisa, trajnosti i kvaliteti, te tri razine crne boje. Rezultat je, osim izvrsnih slika u boji, nenadmašan crno-bijeli ispis koji nadmašuje bilo što do sada viđeno kod pisača u boji. Kako je to moguće?

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome Pro

Vrhunska kakvoća s točnim i pouzdanim rezultatima

Epsonov skup tinti od 10 boja UltraChrome Pro omogućuje izvrstan crno-bijeli prikaz i prikaz boje zahvaljujući četiri razine crne, uključujući nove fotografske tinte visoke gustoće i mat crne tinte za dublje crne tonove. U isto vrijeme smanjenje tamnjenja daje preciznije boje, a odlična otpornost na svjetlo znači da ispisi na fotopapiru Premium Glossy traju otprilike 60 godina6. Četiri razine crne daju bolje prijelaze i manju zrnatost.

SAZNAJTE VIŠE

Tinta UltraChrome K3 s tehnologijom Vivid Magenta

Epsonova tinta UltraChrome K3 s tehnologijom Vivid Magenta omogućuje profesionalcima da se pokažu u najboljem svjetlu.

Vidjet ćete precizne prikaze i kvalitetu slike bolju od ičega do sada viđenog – lijepe, realistične tonove kože, intenzivne boje i nevjerojatan raspon izražaja. Rezultati će trajati doživotno i izgledati isto u svim uvjetima osvjetljenja.

SAZNAJTE VIŠE

Tehnologije probnog otiska

Tintna tehnologija na bazi vode

Epson Stylus Pro WT7900 – prvi na svijetu tintni pisač za probni otisak s bijelom tintom na bazi vode

Novo doba za Stylus Pro serije. Revolucionarna inovacija koja omogućuje offset i ambalažni tisak.

SAZNAJTE VIŠE

ClearProof folija

ClearProof Film je optički proziran film posebno oblikovan za uporabu s modelom Stylus Pro WT7900.

ClearProof, savršen izbor za Epsonovu bijelu tintu, najpogodniji je medij za najkvalitetnije aplikacije za ovjeru tiska.

SAZNAJTE VIŠE

Rješenja za probni tisak

Savršeni sklad

Za boju koja je dobra koliko i original. Naši pisači za probni tisak SC-P Series nude usklađivanje boja bez premca s do 99 % PANTONE® točnosti7. Otkrijte najnoviji dodatak Epsonovoj liniji, novi SC-P5000, danas. Najbolje je postalo još bolje.

SAZNAJTE VIŠE

Spojivost

Epson Connect

Jednostavno ispisujte s tableta, pametnih telefona i više

Epsonove usluge mobilnog ispisa i ispisa u oblaku omogućuju vam bežični ispis i skeniranje pomoću pametnih telefona i tableta u vašem domu, uredu i dok ste u pokretu.

SAZNAJTE VIŠE

Epson Device Admin

Pratite i analizirajte opremu za ispis i njome upravljajte s jednog mjesta putem jednog intuitivnog sučelja.

Jednostavno upravljajte svim pisačima i skenerima8 na daljinu uz potpuni nadzor, uključujući mogućnost instaliranja, konfiguriranja, praćenja rada, održavanja i otklanjanja problema u svrhu bolje produktivnosti i smanjenja troškova.

SAZNAJTE VIŠE

Epsonova aplikacija za izračun troškova za pisače velikog formata

Izračunajte potrošnju tinte za različite vrste slika

Epsonova aplikacija za izračun troškova za pisače velikog formata osmišljena je da vam daje trošak ispisa po stranici za odabrane pisače iz serije Epson Stylus Pro i SureColor. Troškovi se računaju pomoću oglednih slika koje su reprezentativne za svaki pisač i vrstu aplikacije8.

SAZNAJTE VIŠE

Epson iProjection

Bežično povezivanje i prezentacija

Slobodno uključite svoju publiku, dinamičnije predstavite prijedloge i potaknite razmjenu ideja. Naša aplikacija iProjection to vam omogućuje pružajući vam mogućnost izravne bežične prezentacije dokumenata, slika i web-stranica putem pametnih uređaja sa sustavom iOS i Android.

SAZNAJTE VIŠE

Epson skeniranje dokumenata

Skenirajte dokumente izravno na mobilni uređaj.

Epson DocumentScan omogućuje skeniranje dokumenata izravno na vaš Androiduređaj. Možete izvršiti pretpregled skeniranih podataka i poslati ih na adresu e-pošte, izravno u druge aplikacije ili u usluge u oblaku kao što su Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive i Microsoft® OneDrive.

SAZNAJTE VIŠE

Epson EPOS aplikacija za račune

Epson ePOS aplikacija za račune pokazuje koliko je lako kreirati, ispisati i poslati račune s vašeg iPhonea ili iPada.

Kreirajte mobilni POS (mPOS) i sustav unosa narudžbi u nekoliko jednostavnih koraka.

TM alat

Ova vam aplikacija omogućuje postavljanje bežičnog spajanja, konfiguraciju postavki pisača i ispis primjeraka računa s iPhonea, iPada i iPod toucha na Epson pisaču računa.

iLabel

Epson iLabel olakšava stvaranje, pohranu i ispis naljepnica s pametnog uređaja.

Maksimalno iskoristite značajke svog uređaja (primjerice transkript glasa), da biste ispisu naljepnica pridali novu dimenziju.

  1. Temelji se na brojevima objavljenog patenta za aplikaciju (CY2016). Prema Epsonovom istraživanju
  2. Na temelju prosječnog volumena ispisa od 140 stranica u mjesecu i s obzirom na najnižu iskoristivost dobivenu iz prvog kompleta tinti.
  3. Usporedni izračun temeljen je na ulošku s tintom najmanje izdašnosti u 20 najkonkurentnijih tintnih pisača A4 formata prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2016.) u razdoblju od travnja 2016. do ožujka 2017. Izračun je temeljen na ulošku s tintom standardnog kapaciteta konkurenata pa podijeljen s prosječnim skupnim kapacitetom Epson pisača EcoTank ITS.
  4. Vijek trajanja lasera do 83.000 sati u prilagođenom načinu rada.
  5. Najveći udio na tržištu prema broju projektora s 500 lumena i više. (Ispitivanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2016. godine)
  6. Na temelju standarda za mjerenje JEITA CP-3901A: sjajni papir veličine A4; temperatura 23 °C, vlažnost 50 %.
    Umreženi poslovni pisači Inkjet Pro i laserski pisači / višenamjenski uređaji, poslovni skeneri i pisači velikog formata
  7. Pisač Epson SC-P5000 s ljubičastim kompletom tinti može postići 99,0 % PANTONE® boja s punim premazom kada se upotrebljava s papirom Epson Proofing Paper White Semimatte i Epsonovom tintom. Pisač Epson SC-P5000 sa svijetlim svijetlo crnim (LLK) kompletom tinti može postići 98,8 % PANTONE® boja s punim premazom kada se upotrebljava s papirom Epson Proofing Paper White Semimatte i Epsonovom tintom.
  8. Uzmite u obzir da dodatni, promjenjivi troškovi mogu utjecati na troškove, koji uključuju, ali se ne odnose isključivo na vrste medija, servisiranje, potrošnju struje, postavke pisača i zamjenu dijelova. Određivanje cijena Epson tinte temelji se na Epsonovim trenutno objavljenim cijenama u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i UK-u, bez PDV-a, od veljače 2013. Troškovi se temelje na korištenju zadanih postavki pisača i najvećoj iskoristivosti originalnog Epson potrošnog materijala.