EPSON RJEŠENJA ZA SASTANKE

Postavljanje novog standarda za moderna poslovna okruženja

Predviđeno za timski rad - dinamički prikaz rješenja koja su inspiracija za suradnju

Neka vam sastanci proteknu u pravoj suradnji zahvaljujući ovim intuitivnim, interaktivnim zaslonskim rješenjima za sastanke koja kombiniraju prednosti prezentacijskih ploča, interaktivnih ploča i standardnih zaslona. Omogućavaju reprodukciju u punoj visokoj rezoluciji sadržaja na prilagodljivom zaslonu dijagonale do 100 inča te korištenje strategija za objedinjenu komunikaciju i upotrebu vlastitih uređaja na radnom mjestu, za poticanje pravog timskog rada i unaprjeđivanje metoda rada s udaljenih lokacija te osiguravanje slobode i fleksibilnosti koje vaš posao zahtijeva.

Objedinjavanje ljudi, mjesta i informacija

Rješenja tvrtke Epson za objedinjavanje svima daju mogućnost brzog i jednostavnog stvaranja veza, dijeljenja informacija i uključivanja u sastanke. Načini na koje surađujemo mijenjaju se te usvajamo nove tehnologije i omogućavamo svima jednostavan pristup sastancima, bili oni uživo ili na udaljenim lokacijama, dostupni putem mreže, kako bi se svi mogli uključiti kroz informativne i motivirajuće interaktivne rasprave u stvarnom vremenu. Pozivatelji mogu označavati sadržaj zahvaljujući upravljanju dodirom prstom i podršci za dvije olovke, uz jednostavno dijeljenje sadržaja i zaslona s pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala.

Stvaranje i inovacije

Zaposlenici ističu kako su neučinkoviti sastanci glavni uzrok izgubljenog vremena7.
Interaktivni sastanci uz ploče rezultiraju:

 

učinkovitijim razgovorima6

kraćim prosječnim ciklusima prodaje6

 

Učinkovitija suradnja

voditelja odjela za upravljanje ljudskim potencijalima dijeljenje znanja smatra svojom prioritetnom zadaćom unutar sljedećih tri do pet godina11.

tvrtki iz EU smatra kako nova tehnologija potiče bolju suradnju3.

tvrtki smatra kako je suradnja zaposlenika najveći motivacijski faktor objedinjene komunikacije14.

Dijeljenje informacija

 

4 x

Tvrtke koje svojim zaposlenicima omogućavaju odabir načina rada rastu četiri puta brže8.

tvrtki iz EU slaže se kako nove tehnologije potiču interaktivan rad3.

 

Obogaćivanje prostora za sastanke novim mogućnostima suradnje i povezivanja

Redefinirajte poslovne prezentacije uz projektore koji reproduciraju velike slike i olakšajte prenošenje svoje poruke u svim prostorima, sobama i salama za sastanke. Za razliku od tankih zaslona, naši projektori omogućavaju promjenjivu veličinu slike publici, za prikaz svih značajki u svijetlim, živopisnim detaljima, bez obzira na sadržaj prezentacije.

Povećajte čitljivost svih sadržaja

Veći zasloni i visoka rezolucija omogućavaju svima prikaz prezentacija, čime se potiču njihovo sudjelovanje i suradnja.

Dodatna funkcionalnost interaktivne ploče

Povežite interaktivnu ploču putem HDMI priključka i projicirajte slike na veliki sekundarni zaslon. Sadržaj možete gledati i označavati izravno s najviše 15 prijenosnih računala ili tableta preko web-preglednika, a zatim ih spremati, slati ili ispisivati. Funkcionalnost interaktivne ploče pruža i zaštitu uz pristup zaštićen lozinkom.

Bolja komunikacija

Pretvorite sastanke u živahne rasprave uz interakciju sa zaslonom putem dvije olovke ili upravljanje dodirom prstom16 preko cijelog zaslona i projiciranje na praktički bilo koju ravnu površinu, uključujući površinu stola. Raspravljajte i razvijajte ideje, a zatim spremajte i ispisujte rezultate ili dokumente iz e-poruka izravno u MS Outlook kontakte zahvaljujući podršci za Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

Tehnologija jednostavnog održavanja

Smanjite ukupne troškove vlasništva i opustite se zahvaljujući pouzdanoj dugotrajnosti i pouzdanosti uređaja tvrtke Epson, jamstvu CoverPlus365 te duljim ciklusima održavanja lampe i filtra zraka.

EB-1470Ui je naš prvi poslovni projektor s laserskim izvorom svjetlosti. Laserska tehnologija omogućava 20.000 sati projekcije bez potrebe za održavanjem. U usporedbi s projektorima koji upotrebljavaju klasične UHP žarulje, smanjeni su i troškovi rada i troškovi održavanja, a nema ni prekida rada zbog zamjene žarulja.

Saznajte više
Prilagodljiv interaktivni početni zaslon

Postavite prečace za odabir omiljenog izvora putem interaktivnog početnog zaslona, bez potrebe za daljinskim upravljačem.

Usmjeravanje i dijeljenje bežične veze

Kroz utvrđivanje prioriteta za produktivnost, suradnju i integraciju uređaja, bežično povezivanje omogućava dijeljenje interaktivne ploče i drugog sadržaja, kao i daljinsko označavanje s pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala. Jednostavno dijeljenje sadržaja zrcaljenjem zaslona.

Ugrađeni audio kao dio standardne opreme

Ugrađeni zvučnik od 16 W uklanja potrebu za dodatnim izvorima zvuka, štedeći vam novac i napor.

Više suradnje

Veličina zaslona je važna

Prikažite sve pojedinosti na slikama dijagonale do 500 inča koje su svijetle, ne pate od odbljesaka, privlačne su i jasno vidljive iz svih dijelova prostorije. Za razliku od zaslona s ravnom pločom, veličina zaslona nije fiksna. Umjesto zumiranja i izrezivanja sadržaja, možete jednostavno povećati zaslon. Osim toga, projektori su lagani, kompaktni i prijenosi, što montažu čini jednostavnom.

Povezivanje i prezentacija

Projektori tvrtke Epson omogućavaju izradu trenutačnih prezentacija, bez frustracija i odgoda uslijed problema s konfiguriranjem i kompatibilnošću. Brzo i jednostavno povežite uređaje, dijelite sadržaje i uključite sve sudionike sastanka, kao i one povezane putem mreže uz punu podršku za strategije za objedinjenu komunikaciju (UC) i upotrebu vlastitih uređaja na radnom mjestu (BYOD).

Interaktivna rješenja

Rješenja tvrtke Epson za sastanke objedinjuju ljude, mjesta i informacije za veću učinkovitost i bolju interakciju s vašom tvrtkom. Prostorije za sastanke evoluirale su i pružaju sve tehnološke pogodnosti uz jednostavno, učinkovito dijeljenje i prikaz informacija s bilo kojeg uređaja i naprednu interaktivnost koja sastanke pretvara u produktivne razgovore.

Pune boje

Zahvaljujući Epson 3LCD tehnologiji, možete projicirati živopisne, dojmljive slike do pune visoke rezolucije čak i u jako osvijetljenim prostorijama. Optička tehnologija 3LCD u srcu svih projektora tvrtke Epson kombinira visoku razlučivost i visoke omjere kontrasta za reprodukciju bogatih boja i svjetline tri puta veće u odnosu na DLP projektore s jednim čipom2. Ukratko, projektori tvrtke Epson omogućavaju ujednačenu reprodukciju slika vjernih originalu koje će dojmiti i nadahnuti publiku, bez obzira na temu.

Uređaji

Veličina zaslona je važna

Uz projektor tvrtke Epson zamjećujete više sadržaja, više detalja, u većem vremenskom razdoblju, u usporedbi s plošnim zaslonima.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Treba li vam više informacija o rješenjima tvrtke Epson za sastanke, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči

 
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Ukloni iz usporedbe
  1. Anketu je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited, za razdoblje od 2001. do 2015.
  2. Svjetlina boja (intenzitet svjetline boje) izmjerena je u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boja ovisit će o uvjetima upotrebe. Vodeći poslovni i edukacijski projektori Epson 3LCD u usporedbi s vodećim DLP projektorima s jednim čipom, na temelju NPD podataka za razdoblje od lipnja 2013. do svibnja 2014. i PMA Research podataka za prva tri tromjesečja 2013. Više informacija potražite na web-mjestu www.epson.hr/CLO
  3. Epson.
  4. Whiteboard Selling, Sommers & Jenkins.
  5. Crowne Plaza.
  6. Aberdeen Research.
  7. Microsoft Office PPC.
  8. Cornell University
  9. IDC.
  10. Gensler 2013 Workplace Study.
  11. IBM.
  12. Jigsaw24.
  13. Kinvey.
  14. Informativno tjedno izvješće o objedinjenoj komunikaciji, 2014.
  15. Jamstva nisu dostupna u svim državama. Obratite se lokalnom Epsonovom predstavniku.
  16. Nisu svi modeli opremljeni dodirnim zaslonima