RJEŠENJA ZA TEHNIČKI DIZAJN

Izradite i prikažite izuzetno precizne planove, crteže, nacrte, mape i prezentacije - jednobojno ili u punoj boji.

PREUZIMANJE BROŠURE PREUZIMANJE BROŠURE POGLEDAJTE VIDEO

Mnogobrojne mogućnosti

Kao tehnički dizajner pri izradi kvalitetnih znakova u punim bojama morate isporučivati precizne slike velikog formata, sigurni u to da će fine linije, tekst i tonovi biti oštri.

Vaše tehničke prezentacije trebaju prikazati svaki detalj: oštar tekst, fine linije, guste crne boje, uglađene tonove i izvrsnu boju. Naši pisači, brzi i jednostavni za korištenje, te svijetli projektori daju sve što vam je potrebno da osigurate povjerenje i učinkovitost.

Glavne značajke

Kompatibilnost softvera

Integrirajte sav vodeći CAD i GIS softver za maksimalnu učinkovitost, kontrolu i prilagodljivost.

Fleksibilnost

Izradite jednobojne crteže ili oznake u punoj boji do (i iznad) formata A0 na samo jednom pisaču.

Jasni i oštri detalji

Precizno ispisujte različite debljine linija i teksta, za maksimalnu jasnoću ključnih nacrta.

Ostavite dojam

Ostavite trajan dojam prezentacijama u bogatim i živim bojama, čak i pri dnevnom svjetlu.

Kvalitetna boja

Oživite nacrte i prezentacije suptilnim tintama, mnoštvom tonova i jarkih boja.

Visoka učinkovitost

Kada je ključ u brzini rada, uvijek ispoštujte rokove ispisom velike brzine.

Nizak trošak vlasništva

Uz naša pristupačna rješenja, preuzimanje nadzora nad vašim ispisom neće koštati kao suho zlato.

Pisači prilagođeni vašim potrebama

Otkrijte najnoviju generaciju

Predstavljanje najnovije generacije Epsonovih pisača velikog formata

Sve što očekujete od Epsona – kvaliteta, inovacija i izvedba – u jednostavnom i kompaktnom dizajnu koji odgovara čak i malenim radnim prostorima. Niski ukupni troškovi vlasništva idealni su za poduzetnike koji prelaze s povjeravanja ispisa velikog formata vanjskim poduzetnicima na vlastite uređaje. Umrežena spojivost putem Wi-Fi mreže omogućuje vam ispis gotovo s bilo kojeg mjesta putem mobilnog uređaja i kompatibilnih aplikacija.

Novi modeli SureColor SC-T3100 i SC-T3400 imaju najmanju tlocrtnu površinu od svih naših pisača velikog formata kako bi stali i u najmanje radne prostore. Korisnici će također uživati u iznimno intuitivnom upravljanju i jednostavnoj zamjeni tinte.

Zahvaljujući brzom tintnom ispisu velikog formata, brzinom od 22 sekunde za stranicu formata A1 i bez gubitka kvalitete zahvaljujući tinti UltraChrome XD2, bit ćete oduševljeni rezultatima.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Stolni pisači velikog formata početne klase s našom najmanjom tlocrtnom površinom za najekonomičnije prostore. Svakodnevno izrađujte detaljne ispise velikog formata profesionalne kvalitete. Ulošci s tintom dostupni su u više veličina, što vam omogućuje kontrolu neizravnih troškova i produktivnosti: 50 ml ili 80 ml crne tinte, 26 ml ili 50 ml tinte u boji.

SAZNAJTE VIŠE POGLEDAJTE VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Samostojeći pisači velikog formata početne klase zahtijevaju minimalno prostora i postavljanja. Sadrže korisničko sučelje koje je intuitivno i pristupačno. Izrađujte zadivljujuće ispise svaki put, bez gubitka boje ili detalja. Povećajte produktivnost zahvaljujući rasponu veličina uložaka s tintom: 110 ml i 350 ml crne tinte i tinte u boji.

SAZNAJTE VIŠE
Otkrijte pisače za svaki radni prostor

Pisač velikog formata za svaki radni prostor

Oživite svoje kreacije zahvaljujući pisaču SureColor serije SC-T. Na njemu možete izrađivati plakate, transparente, zidne dekoracije, nacrte i unutarnje (ili kratkoročne) vanjske znakove. Budući da su dostupni u više konfiguracija, sigurno ćete pronaći model koji odgovara vašim potrebama. Možete birati između pisača od 24, 36 i 44 inča s mogućnošću biranja jedne ili dviju rola, višenamjenske funkcije (ispis, skeniranje i kopiranje) i podrške za Adobe PostScript 3. Svi su opremljeni najmodernijom tehnologijom koja im omogućuje jednostavno obavljanje složenih zadataka.

  • Ispisna glava PrecisionCore TFP
  • Konfiguracija standardne ili dvostruke role
  • Višenamjenska funkcija ispisa, kopiranja i skeniranja
  • Tinta UltraChrome XD za trajni tisak (otporna na-mrljanje i-vodu)
  • Raspon veličina uložaka s tintom – 110 ml, 350 ml i 700 ml
  • Opcionalna podrška za Adobe PostScript 3
  • Svi modeli sadrže i 1 GB RAM-a za brzu obradu slika

SureColor SC-T3200

24-inčno 4-bojno ispisivanje velikog formata, uz brzinu i točnost. Intuitivno se povezuje sa širokim rasponom grafičkih, CAD i GIS programa, zbog čega je idealan za užurbana proizvodna okruženja. Dostupan je samo u standardnoj konfiguraciji (jedna rola).

SAZNAJTE VIŠE

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36-inčni 4-bojni pisač velikog formata. Vrhunska rezolucija i kvaliteta slike. Nevjerojatno jednostavan za upotrebu i profesionalcima i onima koji se tek počinju baviti dizajnom. Može se izravno sinkronizirati sa širokim rasponom CAD i vodećih programa za dizajniranje zbog čega je savršen za svestrane i multidisciplinarne urede. Dostupan je u standardnoj konfiguraciji ili s dvije role.

SAZNAJTE VIŠE

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36-inčni 4-bojni pisač velikog formata s integriranim zaslonom za skeniranje, kopiranje i dijeljenje. Ispisujte oštro i precizno, na isplativ način. Dostupan je u standardnoj konfiguraciji ili s dvije role.

SAZNAJTE VIŠE

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44-inčni, 4-bojni pisač velikog formata velike brzine koji kombinira izvedbu, kvalitetu i vrijednost za uloženi novac. Za maksimalnu produktivnost i fleksibilnost. Idealan je za upotrebu s CAD-om, reprografiku, obrazovanje i ispisivanje plakata za prodajna mjesta. Nudi preciznost i brzinu i dostupan je u standardnoj konfiguraciji ili s dvije role.

SAZNAJTE VIŠE

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44-inčni, 4-bojni pisač velikog formata velike brzine s integriranim zaslonom za skeniranje, kopiranje i dijeljenje. Kopirajte dokument formata A1 za samo 39 sekundi i dobijte ispis formata A1 za 28 sekundi. Dokumenti i fotografije skeniraju se optičkom rezolucijom od 600 dpi za jasne crno-bijele kopije i kopije u boji. Dostupan je u standardnoj konfiguraciji ili s dvije role.

SAZNAJTE VIŠE

Inovacija donosi transformaciju

SureColor SC-T5400M cjenovno je dostupan 36-inčni tehnički pisač velikog formata, s ugrađenim skenerom u početnoj klasi.

Saznajte više

Mala tlocrtna površina za velike rezultate

SureColor SC-T3100x stolni je pisač početne klase koji je cjenovno dostupan i pouzdane izvedbe za izrađivače plakata, poduzeća s POS sustavima i djelatnike u obrazovanju.

Saznajte više

Pisač velikog formata za vašu tvrtku

Za brzinu, pogodnost, raznovrsnost, bolju produktivnost i kontrolu troškova. Maksimizirajte profit tako da ispis velikog formata radite interno.

Epsonovi pisači velikog formata odlikuju se niskim ukupnim troškovima vlasništva (TCO) i brzim ispisom na većem broju medija. Izrađujte velike dokumente bez narušavanja kvalitete. Na našim umreženim modelima ispisujte izravno s mobilnog uređaja.

Arhitekti

Prikažite svoje CAD dizajne s nevjerojatnim detaljima

Omogućite klijentima i suradnicima da iskuse bogatstvo vaših dizajna, prikaza i grafika prikazima u punim bojama, s briljantnim detaljima i oštrim fotografijama. Linija pisača velikog formata SureColor serije SC-T ispunjava zahtjeve CAD ispisivanja i iscrtavanja, nacrta, zajedno s poslovnim prijedlozima i dokumentima koji su potrebni za klijenta i za pravne aspekte vaših projekata.

Agencije za oglašavanje

Istaknite se u gomili

Ostavite dobar dojam i privucite pažnju svojih klijenata izradom upečatljivih materijala koji brzo i učinkovito privlače pažnju. Ispisujte sve, od velikih plakata fotografske kvalitete do transparenata. Pisač velikog formata može poboljšati vašu marketinšku učinkovitost jer će vam omogućiti da jednostavno upravljate svojim kreativnim radnim procesom.

Inženjering

Ispisujte brzo i iznimno detaljno

Niski ukupni troškovi vlasništva i velika brzina čine pisače velikog formata SureColor serije SC-T Series idealnim za inženjere. Kad god želite napravite detaljne i točne crteže velikog formata, prikaze, sheme, nacrte i još mnogo toga. Dugotrajne ispisne glave i rjeđe punjenje uložaka znači da vi imate kontrolu nad kvalitetom ispisa te istovremeno štedite vrijeme i novac.

Mala poduzeća

Prigrlite svoju kreativnost

Od plakata do transparenata, od prezentacija do grafika, interno ispisivanje velikog formata podiže vašu robnu marku i poboljšava vašu reputaciju na sve konkurentnijem tržištu.

Obrazovanje

Oživotvorite nastavu

Škole, fakulteti i sveučilišta često trebaju najnoviju tehnologiju kako bi potaknuli i inspirirali sljedeću generaciju. Kreirajte zadivljujuće popratne sadržaje za učionicu i ispišite promotivne materijale za školske događaje u samoj školi.

Reprografika

Oduševite svoje klijente zadivljujućom kvalitetom

Pisači SureColor serije SC-T l savršeno se uklapaju u vaš radni proces zahvaljujući našoj jednostavnoj aplikaciji za ispis ili upotrebom opcionalnog modula za Adobe PostScript 3 (za naprednije modele) koji podržava formate PDF, JPEG i TIFF. Možete ispisivati i iz CAD datoteka i širokog raspona aplikacija za stolno izdavaštvo i dizajnerskih softverskih paketa.

Posrednici za nekretnine

Istaknite se na tržištu

Na pisačima velikog formata možete ispisivati table s oznakama, reklamne plakate, transparente za skele, tlocrte, naljepnice za prozore i zidne karte – sve što vam je potrebno možete izraditi interno za promociju svoje tvrtke i postizanje izvrsnih rezultata za klijente.

Graditeljstvo

Upravljajte troškovima i povećajte fleksibilnost

Zadivite svoje klijente i partnere dokumentima i planovima u velikom formatu, izvrsne jasnoće, kvalitete i detaljnosti slike. Interno izradite unutarnje građevinske znakove, omote za zgrade, navlake za skele i velike mrežaste transparente, brzo, točno i povoljno. Zahvaljujući pisačima velikog formata, stavljanje CAD crteža ili drugih prikaza plana na papir postaje jednostavno.

Studije slučaja

Ponuda proizvoda

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Ukloni iz usporedbe