FastFoto FF-680W

Brzi skener s automatskim ulagačem
U samo nekoliko klikova brzo skenirajte, poboljšajte i podijelite velik broj fotografija pomoću ovog jednostavnog Wi-Fi skenera s automatskim ulagačem i priloženim softverom.
Dragocjene obiteljske fotografije ne smiju se izgubiti u prašnjavim kutijama, već zaslužuju da ih se dijeli s obitelji i prijateljima. Postoji brzo i jednostavno rješenje – FastFoto FF-680W s uključenim softverom. Pomoću automatskog ulagača, ovaj Wi-Fi skener čak i najveću zbirku obiteljskih fotografija brzo pretvara u digitalni format. Sa svojim zadivljujućim automatiziranim značajkama, vaše su fotografije poboljšane i spremne za dijeljenje u samo nekoliko klikova.
SKU: B11B237401
FastFoto FF-680W
Pregled

Pregled

Brz i učinkovit

Digitalizacija zbirke ispisanih fotografija ne mora biti zahtjevna ili dugotrajna – uz pomoć automatskog ulagača možete skenirati do 30 slika u 30 sekundi1. Skenirajte standardne, kvadratne, panoramske i instant fotografije, veličine od 9 x 13cm do 21 x 91 cm (panorama). Usto, dobro je znati kada skenirati poleđinu slike – što čuvanje posebnih rukom napisanih poruka čini lakšim.

Obrađivanje tisuća slika brzo je i jednostavno

Iako možete ručno uređivati fotografije, imamo paket impresivnih automatskih značajki koje možete odabrati kako bi vaše fotografije bile spremne za dijeljenje. To uključuje izrezivanje, rotiranje, obnavljanje boja na izblijedjelim fotografijama te poboljšavanje svjetline, kontrasta i boje. Također postoji i mogućnost automatskog spremanja i poboljšane i originalne verzije skena, što je savršeno ako želite netaknutu sigurnosnu kopiju.

Jednostavno dijeljenje i spremanje datoteka

Odaberite vrstu datoteke koja odgovara vašim potrebama: male JPEG datoteke koje su jednostavne za dijeljenje ili velike TIFF datoteke za maksimalnu kvalitetu slike. Softver FastFoto omogućuje vam dijeljenje slika putem e-pošte, kao i automatski prijenos slika na usluge u oblaku poput servisa Dropbox i Google Drive2.

Svestran

Može arhivirati niz jednostranih ili obostranih dokumenata pri brzini od 45 str./min3, vertikalno do A4 formata, uključujući i panoramske slike. Zahvaljujući softveru OCR, skenirani dokumenti mogu se uređivati u programima Word i Excel, a PDF datoteke imaju mogućnost pretraživanja.

Glavne značajke

  • Brzi skener s automatskim ulagačem Skenirajte do 30 fotografija u 30 sekundi1
  • Poboljšajte čitave skupine fotografija Automatski izrezujte, rotirajte i poboljšavajte boje i kontrast
  • Veličine datoteka u skladu s namjenom Izrađuje JPEG datoteke za dijeljenje ili velike TIFF datoteke za maksimalnu kvalitetu slike
  • Dijelite slike na mreži s lakoćom Postavite automatski prijenos u Dropbox i Google Drive
  • Skenira različite oblike i veličine Snima fotografije od 9 x 13 cm pa do 21 x 91 cm

Preuzmite dodatne informacije

FastFoto FF-680W Tehnički podaci / brošura PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Mogućnosti

Odaberite iz široke ponude mogućnosti i dodatne opreme.

Proizvod
Mogućnosti proširenog jamstva uz CoverPlus

CoverPlus nudi brz, pouzdan servis za Epsonove proizvode.

Proizvod
Podrška

Podrška

Trebate podršku?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Napomene: