RJEŠENJA ZA SKENIRANJE NA RADNOM MJESTU

EPSONOVA PONUDA POSLOVNIH SKENERA

Zamislite Epson u svom poslovanju

Skeneri su neophodan dio svakog poslovanja – pretvaraju fizičke informacije u zaštićeni digitalni sadržaj kojim se može upravljati. Epson je razvio najširi asortiman skenera na tržištu kako bi odgovorio na promjenjive zahtjeve različitih sektora te im omogućio što jednostavnije i brže snimanje visokokvalitetnih slika i dokumenata.

Jednostavno snimite, pretvorite i distribuirajte skenirane informacije unutar svoje organizacije. Iskoristite prednosti naprednih značajki digitalizacije dokumenata koje omogućuju neprimjetnu pohranu visokokvalitetnih skenova u vaš tijek rada, od jednostavnih sustava za arhiviranje dokumenata do usluga u oblaku i poslovnih rješenja za upravljanje sadržajem.

Među modelima koji značajno smanjuju broj koraka potrebnih za snimanje i pohranu dokumenata – a istodobno nude niz različitih aplikacija u različitim djelatnostima i poslovnim okruženjima – pronaći ćete skener koji odgovara vašim potrebama.

Jednostavna rješenja za snimanje

Epsonov jednostavni postupak skeniranja najbolji je odabir za organizacije s redovitim zahtjevima skeniranja jer vam omogućuje uštedu vremena i učinkovitiji rad – u svim potrebnim veličinama.

Bez obzira na to skenirate li slike veličine tek poštanske marke ili one velike kao što je A0 nacrt, jednostavno ćete snimiti svaki aspekt u visokoj rezoluciji – te ih reproducirati u gotovo bilo kojem mjerilu.

Čak se i najmanje slike, gdje god da ste ih pronašli, mogu snimiti s toliko detalja da će ih se i više nego sigurno moći ispisati u velikom formatu.

Osim toga, Epsonova jednostavna rješenja za snimanje omogućuju vam da sadržaj jednostavno izravno skenirate na različita mjesta:

Fleksibilno skeniranje

Skenirajte izravno s dodirnog zaslona na skeneru te stvorite prilagođene postavke i rasporede bez potrebe za računalom. Sadržaj također možete skenirati i dijeliti pomoću osobnog ili Mac računala, putem softvera Epson ScanSmart ili pomoću telefona ili tableta uz aplikaciju Epson Smart Panel.

Epsonovo napredno snimanje

Pri složenim zahtjevima skeniranjima i u okruženjima s velikim obimom skeniranja Epsonov postupak skeniranja u dva koraka snima i sortira dokumente u sekundi zahvaljujući naprednim parametrima koje ste unaprijed postavili. Upravljački programi kao što su TWAIN, ISIS i WIA ili dodatni softverski dodaci omogućuju besprijekornu integraciju s vašim odabranim sustavima za upravljanje dokumentima (eng. Document Management Systems), sustavima tijekova rada i uslugama u oblaku:

Tehnologija koja pomaže

Skeneri tvrtke Epson omogućuju vam da ispunite sve svoje potrebe skeniranja pružanjem dojmljivog digitalnog sadržaja:

Pronađite svoj proizvod

A4 SKENIRANJE

A3 SKENIRANJE

ČEK

VISOKA REZOLUCIJA

ŠIROKI FORMAT

MOBILNI

Saznajte više o našim ostalim linijama poslovnih skener

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije