PRECIZNO SKENIRANJE, DETALJNI REZULTATI

Uz Epsonove serije Expression i LaserSoft, uhvatite detalje povijesnih spisa, fotografija, filmskih negativa i umjetničkih tvorevina u visokoj rezoluciji

Jednostavno precizno skeniranje

Expression 12000XL je svestrani skener visoke rezolucije za velike formate osmišljen za primjene koje zahtijevaju najveću preciznost detalja.

Zahvaljujući ugrađenom softveru za profesionalno poboljšavanje slika, LaserSoft SilverFast Ai 8.8 pruža vam mogućnosti za obradu slika koje su jednostavne za korištenje, uključujući profesionalno smanjenje prašine i zrnatosti slike, uklanjanje zamućenja i ispravljanje nijansi pomoću koji ćete ostvariti precizne rezultate.

Pogledajte liniju proizvoda

Grafički skener formata A3

Visokokvalitetni grafički skeneri formata A3 za izoštrenu i točnu reprodukciju planova, fotografija i umjetničkih slika uz preciznost kakvu zahtijevaju korisnici.

 • Visokokvalitetno skeniranje formata A3
 • Napredne softverske značajke
 • Mogućnost skeniranja filmova

SAZNAJTE VIŠE

Epson 12000XL

Diamond

Izoštrena i točna reprodukcija slika

Expression 12000XL i 12000XL Pro su visokokvalitetni skeneri formata A3 osmišljeni za primjene koje zahtijevaju veliku preciznost. Skener omogućava jednostavno precizno snimanje medija veličine do formata A3+ i kao rezultat pruža jasne, profesionalne slike u baš svakoj prilici. Ova linija proizvoda sjajan je izbor za snimanje detaljnih slika, uključujući povijesne zapise, rendgenske snimke1, filmske negative, arhitektonske planove, forenzičke dokaze i umjetnička djela. Osim toga, skeneri su i fleksibilni, jednostavni za uporabu i troše manje energije no prijašnji Epsonovi modeli.

Optimizirajte svoje skeniranje

 • Healthcare

  Zdravstvena dokumentacija i medicinski rendgeni

  Vrlo je malo skenera s mogućnošću digitalizacije rendgenskih snimki, a za medicinske svrhe iznimno je bitno postići preciznu detaljnost i maksimalnu dubinu boje.

  Zahvaljujući najnovijem softveru snimajte detaljne fotografije, negative i rendgenske snimke u visokoj rezoluciji, koristeći međunarodne standarde kao što je DICOM.

 • Textile rainbows

  Proizvodnja tekstila

  Preciznost boja igra ključnu ulogu u proizvodnji tekstila. Bilo kakva pogreška u boji može rezultirati neupotrjebljivom linijom proizvoda i prouzročiti neželjeno trošenje materijala.

  SilverFast TexColorAnalyzer i Epsonovi skeneri mogu se koristiti u svakoj fazi proizvodnog postupka, od faze dizajniranja pa do tvorničke proizvodnje, osiguravajući visoku preciznost boje i poštivanje standarda tijekom čitavog postupka proizvodnje.

 • Temple and trees

  Fotografija

  Digitalizirajte svoje fotografije i filmske zapise i na taj način izradite sigurnosne kopije i zaštitite ih. Bilo da se radi o netom snimljenom zapisu, nedavno otkrivenim starim fotografijama ili dragocjenim predmetima, potrebno vam je rješenje koje se može primijeniti na čitavom nizu posebnih medija i uvijek pružiti vjerne rezultate.

  Neke je stvari jednostavno nemoguće zamijeniti, a slike nažalost s vremenom mogu izblijedjeti, kao i filmski negativi propasti. Bez obzira jeste li fotograf, zaljubljenik u povijest ili kustos muzeja, možete se pobrinuti da zauvijek ne izgubite dragocjene detalje.

 • Forensics

  Pravne i javne službe

  U važnoj pravnoj dokumentaciji bitan je i najsitniji detalj – zbog toga su tu Epsonovi skeneri Expression. Zahvaljujući optičkoj gustoći od 3,8 DMax, dubini boje od 48 bita i Epsonovoj tehnologiji Micro Step Drive TM, čak i prilikom skeniranja forenzičkih otisaka zajamčena je visoka razina preciznosti.

Epson Expression 12000XL

Optička gustoća od 3,8 DMax i 48-bitna dubina boje uređaja Expression 12000XL jamče izoštreno i precizno skeniranje te omogućuju potpuni prikaz najšireg raspona boja, čak i u zasjenjenim područjima. Osim toga, visoka rezolucija od 2400 x 4800 dpi i iznimno precizna Micro Step Drive tehnologija omogućuju korisnicima da zabilježe i najsitnije pojedinosti s iznimnom jasnoćom.

 • TEHNOLOGIJA READYSCAN LED

  Expression 12000XL opremljen je tehnologijom ReadyScan LED, koja pruža iznimno brzo skeniranje s izvorom svjetlosti koji štedi energiju i čuva okoliš te mu za rad nije potreban period zagrijavanja. Dmax dubina boje od 48 bita omogućava vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

 • VISOKOKVALITETNA REPRODUKCIJA SLIKE

  Rezolucija od 2400 x 4800 dpi, optička gustoća od 3,8 Dmax i dubina boje od 48 bita omogućavaju vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

 • SVESTRANO SKENIRANJE VIDEOZAPISA

  Uz pomoć uređaja Expression 12000XL Pro možete snimiti jasne, čiste medije s nevjerojatnom detaljnošću. Uređaj podržava niz video formata sve do veličine A3+.

 • JASNIJI, IZOŠTRENIJI SKENOVI

  CCD senzor sa 6 linija i velikim brojem piksela omogućava detaljnije skeniranje svakog pojedinog dijela. Sustav automatskog fokusiranja može postići precizno automatsko fokusiranje i pružiti rezultate poboljšane jasnoće i preciznosti, a na raspolaganju vam je i mogućnost ručnog fokusiranja. Gustoća od 3,8 Dmax i dubina boje od 48 bita omogućava vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

Optimalna kombinacija hardvera i softvera

Suradnja tvoraca tehnologije SilverFast i tvrtke LaserSoft Imaging, vodećih softverskih stručnjaka rezultirala je dodatnom vrijednošću i učinkovitošću za organizacije kojima najveća razina preciznosti predstavlja ključnu ulogu.

Skeniranje različitih medija, uključujući filmske negative

Dodatna jedinica za folije omogućuje korisnicima da profesionalno skeniraju s prozirnih medija, kao što su pozitivi ili negativi filmova te dijapozitivi, što znači da možete digitalizirati medije i sačuvati ih u vrhunskoj kvaliteti.

Simulirana slika
Yellow car Yellow car
Korekcija pozadinskog svjetla
Podesite svjetlinu slika koje su zatamnjene zbog pozadinskog osvjetljenja.
Obnova boja
Obnavlja boje izblijedjelih fotografija i filmova.
Uklanjanje prašine
Pomoću softverskog prepoznavanja smanjiti količinu prašine i ogrebotina sa svojim skeniranih fotografija i filmova.
Smanjenje zrnatosti
Smanjuje zrnatost filmova u izvornim slikama za skeniranje filma.

Saznajte više o sličnim Epsonovim proizvodima

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

Plošni skener formata A4

SAZNAJTE VIŠE

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

Plošni skener formata A3

SAZNAJTE VIŠE

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

Proizvodni skener formata A3

SAZNAJTE VIŠE

Obratite nam se danas

Za više informacija o programu jednostavno ispunite podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

IMATE LI DODATNIH ZAHTJEVA?
Obavezna polja označena su zvjezdicom *

¹ Potreban je dodatan softver koji se posebno naplaćuje.