UŠTEDITE PROSTOR NA RADNOM STOLU S KOMPAKTNIM SKENERIMA FORMATA A4

Kompaktni stolni skeneri formata A4
Pogledajte videozapis
KOMPAKTNI STOLNI SKENERI FORMATA A4

Prvi Epsonov skener s polukružnim položajem puta.

Novi asortiman kompaktnih stolnih skenera nudi sveobuhvatno rješenje za skeniranje za sve koji imaju ograničen prostor na radnom stolu i trebaju skenirati razne vrste medija i dokumenata.

Izrađeni za osiguravanje ravnoteže između snage i praktičnosti, ovi vrlo svestrani skeneri osnažuju tvrtke svih veličina kako bi s manje postizale više i iskoristile sve prednosti iznimno kompaktnog skenera bez potrebe za žrtvovanjem dragocjenog uredskog prostora.

Kratak pregled glavnih značajki

Alat za odabir položaja puta

Jedinstveni alat za odabir položaja puta omogućuje brzi prijelaz s ravnog položaja puta na polukružni i obrnuto. To je omogućeno usred rada radi pojednostavljenja produktivnosti i skeniranja šireg raspona medija bez prekida.

Polukružni položaj

Polukružni položaj puta skenera iznimno je kompaktan i omogućuje skeniranje papira bez dodatnog zauzimanja prostora. Ušteda dragocjenog prostora na radnom stolu.

Tehnologija zaštite papira

Kako bi se spriječilo oštećenje važnih dokumenata i povećala bezbrižnost svakog korisnika, skener će automatski zaustaviti skeniranje ako otkrije neprihvatljivo opterećenje valjaka ili ako je slika ukošena.

Obnova ruba dokumenta

Rubovi dokumenta kao što su nabori, poderotine, sjene na rubovima i otvori za registratore u originalnim dokumentima mogu se lako skenirati, ispraviti i poboljšati upotrebom okolnih boja dokumenta.

Otkrivanje prljavštine na staklu

Preuzeta iz našeg priznatog asortimana skenera s automatskim posluživanjem listova A4, napredna tehnologija otkrivanja prljavštine upozorava korisnike kada i gdje treba očistiti staklo skenera, osiguravajući iznimne rezultate svaki put uz smanjenje nepotrebnih ponovnih skeniranja.

Epson ES-C380W pridružuje se obitelji ScanWay

Naši modeli ScanWay pružaju jednostavno, pouzdano i sigurno rješenje za skeniranje bez računala, a svaki od modela nudi ekran prikaza ili gumbe za prečac koji korisnicima omogućuju prilagodbu zadataka za poboljšanu funkcionalnost.

Skenirajte izravno u mrežne mape te na adrese e-pošte, USB memorijski pogon i popularne usluge u oblaku, uključujući Google Drive, Dropbox, Evernote i OneDrive za poslovanje, pomoću usluge Epson Connect. Skeniranje na kanale Microsoft Teamsa može se provesti pomoću mrežnog priključka Sharepoint.

Skeniranje strojno čitljive zone identifikacijskih isprava

Za putničke agencije, hotele, pružatelje usluga najma vozila i bilo koju drugu vrstu organizacije koja treba redovito skenirati i pohranjivati podatke o putnim ispravama, ovi skeneri nude ogromnu vrijednost.

Pomoću našeg softvera Document Capture Pro korisnici mogu brzo snimiti i indeksirati sve osobne podatke iz strojno čitljive zone putovnica i putnih isprava (TD1) te ih sigurno pohraniti na sigurnoj i lako dostupnoj lokaciji.

Asortiman kompaktnih stolnih skenera

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije