PRECIZNO SKENIRANJE, DETALJNI REZULTATI

Uz Epsonove serije Expression i LaserSoft, uhvatite detalje povijesnih spisa, fotografija, filmskih negativa i umjetničkih tvorevina u visokoj rezoluciji

GRAFIČKI SKENERI

Jednostavno precizno skeniranje

Expression 13000XL je svestrani skener visoke rezolucije za velike formate osmišljen za primjene koje zahtijevaju najveću preciznost detalja.

Zahvaljujući ugrađenom softveru za profesionalno poboljšavanje slika, LaserSoft SilverFast Ai 9 pruža vam mogućnosti za obradu slika koje su jednostavne za korištenje, uključujući profesionalno smanjenje prašine i zrnatosti slike, uklanjanje zamućenja i ispravljanje nijansi pomoću koji ćete ostvariti precizne rezultate.

Pogledajte liniju proizvoda

Expression 13000XL

Grafički skener formata A3

Visokokvalitetni grafički skeneri formata A3 za izoštrenu i točnu reprodukciju planova, fotografija i umjetničkih slika uz preciznost kakvu zahtijevaju korisnici.

  • Visokokvalitetno skeniranje formata A3

  • Napredne softverske značajke

  • Mogućnost skeniranja filmova

Expression 13000XL Pro

Skener grafike i filmova formata A3

Expression 13000XL Pro je skener formata A3 visoke rezolucije osmišljen kako bi zadovoljio najzahtjevnije potrebe različitih sektora, uključujući grafički dizajn. Uz tehnologiju dvostrukog svjetla od 3,8 DMaX, automatsko fokusiranje, smanjenje odsjaja i izvanrednu funkciju obrade slike SilverFast Ai 9, ovaj skener nudi izvrsnu reprodukciju slika.

  • Savršen izbor za skeniranje filmova

  • Visokokvalitetno skeniranje formata A3

  • Napredne softverske značajke

Izoštrena i točna reprodukcija slika

Expression 13000XL i 13000XL Pro su visokokvalitetni skeneri formata A3 osmišljeni za primjene koje zahtijevaju veliku preciznost. Skener omogućava jednostavno precizno snimanje medija veličine do formata A3+ i kao rezultat pruža jasne, profesionalne slike u baš svakoj prilici. Ova linija proizvoda sjajan je izbor za snimanje detaljnih slika, uključujući povijesne zapise, rendgenske snimke, filmske negative, arhitektonske planove, forenzičke dokaze i umjetnička djela. Osim toga, skeneri su i fleksibilni, jednostavni za uporabu i troše manje energije no prijašnji Epsonovi modeli.

Optimizirajte svoje skeniranje

Epson Expression 13000XL

Optička gustoća od 3,8 DMax i 48-bitna dubina boje uređaja Expression 13000XL jamče izoštreno i precizno skeniranje te omogućuju potpuni prikaz najšireg raspona boja, čak i u zasjenjenim područjima. Osim toga, visoka rezolucija od 2400 x 4800 dpi i iznimno precizna Micro Step Drive tehnologija omogućuju korisnicima da zabilježe i najsitnije pojedinosti s iznimnom jasnoćom.

VISOKOKVALITETNA REPRODUKCIJA SLIKE

Rezolucija od 2400 x 4800 dpi, optička gustoća od 3,8 Dmax i dubina boje od 48 bita omogućavaju vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

TEHNOLOGIJA READYSCAN LED

Expression 13000XL opremljen je tehnologijom ReadyScan LED, koja pruža iznimno brzo skeniranje s izvorom svjetlosti koji štedi energiju i čuva okoliš te mu za rad nije potreban period zagrijavanja. Dmax dubina boje od 48 bita omogućava vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

JASNIJI, IZOŠTRENIJI SKENOVI

CCD senzor sa 6 linija i velikim brojem piksela omogućava detaljnije skeniranje svakog pojedinog dijela. Sustav automatskog fokusiranja može postići precizno automatsko fokusiranje i pružiti rezultate poboljšane jasnoće i preciznosti, a na raspolaganju vam je i mogućnost ručnog fokusiranja. Gustoća od 3,8 Dmax i dubina boje od 48 bita omogućava vam jednostavno skeniranje s dosljednim rezultatima, vrhunskim nijansama i prikazom boja.

SVESTRANO SKENIRANJE VIDEOZAPISA

Uz pomoć uređaja Expression 13000XL Pro možete snimiti jasne, čiste medije s nevjerojatnom detaljnošću. Uređaj podržava niz video formata sve do veličine A3+.

Optimalna kombinacija hardvera i softvera

Suradnja tvoraca tehnologije SilverFast i tvrtke LaserSoft Imaging, vodećih softverskih stručnjaka rezultirala je dodatnom vrijednošću i učinkovitošću za organizacije kojima najveća razina preciznosti predstavlja ključnu ulogu.

Skeniranje različitih medija, uključujući filmske negative

Dodatna jedinica za folije omogućuje korisnicima da profesionalno skeniraju s prozirnih medija, kao što su pozitivi ili negativi filmova te dijapozitivi, što znači da možete digitalizirati medije i sačuvati ih u vrhunskoj kvaliteti.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije