MOBILNI SKENERI

Postavite mobilni ured uz podršku globalnog predvodnika u rješenjima za skeniranje. Epsonova linija mobilnih poslovnih skenera razvijena je s fokusom na izvedbu, što je čini idealnim rješenjem za rad na terenu i u užurbanim ili kompaktnim radnim okruženjima.

MOBILNI SKENERI

Snimite svaki detalj

Mobilni A4 skeneri za jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima u pokretu ili u kompaktnim radnim okruženjima.

Ponuda proizvoda

Kompaktan

Idealno za područja recepcije gdje vrhunska i učinkovita obrada dokumenata mora zauzimati malo prostora. Epson skeneri osmišljeni su za snimanje obrazaca, priznanica i posjetnica za olakšano vođenje evidencije.

Skenirajte bilo gdje

Skenirajte u pokretu sve što trebate pomoću Epsonovih rješenja za mobilno skeniranje. Kompaktni i lagani uređaji jednostavno se mogu prenositi i upotrebljavati izvan ureda, a optimizirani su za brze i točne rezultate na svim modelima.

Iznimna organiziranost

Kamo god da vas posao odvede, osjećajte se sigurno jer možete skenirati što god trebate. Priloženi niz softverskih paketa pomoći će vam povećati produktivnost i automatizirati procese.

Fleksibilan

Skenirajte medije debljine već od 35 g/m2 sve do 270 g/m2. Ili skenirajte u manjim serijama na skenerima WorkForce DS-310 i DS-360W, zahvaljujući praktičnom automatskom ulagaču papira kapaciteta 20 stranica.

Mogućnosti napajanja i Wi-Fi

Epsonovi mobilni skeneri koriste različite izvore napajanja. Odaberite između običnog utikača ili USB kabela, odnosno ugrađenih litij-ionskih baterija na modelima ES-60W, DS-80W i DS-360W za skeniranje bez napora.

Ugrađene značajke za Wi-Fi i Wi-Fi Direct na modelima ES-60W, DS-80W i DS-360W omogućuju snimanje i usmjeravanje dokumenata izravno s pametnog telefona ili tableta, bez priključivanja kabela.

Epson DocumentScan

Ključne prednosti

ES linija

Uz Epsonovu liniju najmanjih i najlakših mobilnih skenera možete skenirati dokumente i izraditi PDF-ove koji se mogu pretraživati. Iskoristite prednosti koje pruža jednostavna upotreba softvera ScanSmart. Radite na način koji vam odgovara, uključujući spremanje u JPEG, PDF i PDF/A formatima te skeniranje u mapu, e-poštu, zadatak ispisa, usluge u oblaku, Windows Word, Excel i PowerPoint.

Softver ScanSmart

Uz Epsonov najnoviji softver ScanSmart skeniranje, uređivanje i spremanje dokumenata u samo tri jednostavna koraka nikada nije bilo lakše.

DS linija

Ostanite na visokom stupnju organiziranosti i postavite ured bilo gdje uz lagano i kompaktno rješenje skeniranja.

DS linija skenera sadrži softver Epson Document Capture Pro s naprednim značajkama za imenovanje, razdvajanje i usmjeravanje dokumenata za sve vaše poslovne i ostale potrebe. Izradite profile poslova i automatizirajte procese za optimizaciju tijeka rada.

Priloženi napredni softver za skeniranje i podrška za upravljački program TWAIN. Datoteke možete spremati u sljedećim formatima: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX i PPTX.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

1 U usporedbi sa skenerom Epson WorkForce DS-30.