SKENERI S AUTOMATSKIM POSLUŽIVANJEM LISTOVA

Stvorite bolje poslovno okruženje uz podršku globalnog predvodnika u rješenjima za skeniranje. Epsonova linija poslovnih skenera s automatskim posluživanjem listova savršeno je rješenje za užurbane urede jer je izrađena kako bi pružila izvrsnu izvedbu.

Preuzmite brošuru
Gledaj video
SKENERI S AUTOMATSKIM POSLUŽIVANJEM LISTOVA

Iskoristite potencijal dinamičnog tijeka rada uz naše skenere s automatskim posluživanjem listova

Bez obzira na potrebe vaše tvrtke, Epson ima najbolje skenere s automatskim posluživanjem listova, koji će vam pomoći u automatizaciji procesa i pretvaranju dokumenata u digitalni format. S više od 30 godina iskustva u proizvodnji skenera visoke kvalitete spremni smo vam pomoći da poboljšate radne procese dokumenata s pouzdanim, dokazanim rješenjima za skeniranje.

Odaberite skener za sebe

Promjenjivi modularni dizajn

Pomoću našeg promjenjivog modularnog dizajna (SMA) Epsonovi inženjeri uspjeli su dizajnirati širok asortiman proizvoda koji vam omogućuju povezivanje odgovarajućih uređaja s vašom tvrtkom. Rukovatelji imaju koristi od poznavanja osnovnog dizajna koji omogućuje jednostavnu i intuitivnu uporabu za udobnije i produktivnije radno okruženje.

Vrhunska izvedba

WorkForce skeneri s automatskim posluživanjem listova nude izvedbu primjerenu za proizvodna okruženja. Uz brzine do 85 stranica u minuti ili 170 slika u minuti, mogući su radni ciklusi od 9.000 stranica u danu, što tvrtkama omogućuje da ispune zahtjeve najprometnijih odjela.

Inovativne značajke

Uz najbolju tehnologiju za ulaz papira, linija može skenirati zahtjevne medije debljine od 27 g/m² do 413 g/m². Inovativne značajke za upravljanje brzinom skenera i zaštitu papira od oštećenja jamče nesmetan rad.

Nagrađivanost

Epson je ispred drugih u razvoju održive uredske tehnologije. Proizvodi tvrtke doprinose društvu bez otpada i kružnom gospodarstvu kroz ponudu pisača, skenera i projektora s certifikatom TCO.

Funkcija umrežavanja

Preuzmite softverske pakete bogate značajkama koji omogućuju administratorima upravljanje zadacima, korisnicima i uređajima radi učinkovitosti radnog postupka. S unaprijed postavljenim zadacima na uređaju ili radnoj stanici, korisnicima pruža iskustvo jednostavnog skeniranja koje povećava produktivnost. Saznajte više o softveru Document Capture i Epson Device Admin klikom dolje.

Fleksibilno skeniranje

Skenirajte izravno s dodirnog zaslona na skeneru te stvorite prilagođene postavke i rasporede bez potrebe za računalom. Sadržaj također možete skenirati i dijeliti pomoću osobnog ili Mac računala, putem softvera Epson ScanSmart ili pomoću telefona ili tableta uz aplikaciju Epson Smart Panel.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Broj globalnih skenera s automatskim posluživanjem listova prodanih u razdoblju od 2010. do 2018. Temelji se na trendovima informacija koji se koriste za tromjesečno praćenje skenera u drugom tromjesečju 2019.