POSLOVNA RJEŠENJA

Promijenite način na koji radite pomoću pametne tehnologije koja vam štedi vrijeme i novac te vam daje slobodu da se usredotočite na osnovno poslovanje.

POGLEDAJ VIDEO
POSLOVNA RJEŠENJA

Tehnologija koja pogoduje poslovanju

U današnjem ubrzanom zahtjevnom poslovnom svijetu potrebna vam je tehnologija koja daje rezultate, pomaže ljudima da učinkovitije rade, daje pravu sliku i savršene rezultate kada god vam je to potrebno.

Proračun se smanjuju pa je vrijednost koju dobivate za uloženi novac od iznimne važnosti. Epson omogućuje sve navedeno. Neka vam naša tehnologija pomogne da pobijedite ograničenja proračuna, radite učinkovitije i ostanete konkurentni.

Pametniji načini rada

Uživajte u bržem ispisu, s lakoćom projicirajte prezentacije, skenirajte i ispisujte kad ste izvan ureda te iskoristite prednosti inovativnih rješenja kao što je proširena stvarnost. Epson tehnologija čini stvari jednostavnijima pa možete više vremena posvetiti poslu, a manje upravljanju tehnologijom.

Nizak ukupan trošak vlasništva

Epson tehnologija može vam donijeti svakodnevne uštede, a s uslugom za upravljanje ispisom kao što je Print365, pomoći vam u organiziranju rada. Omogućite svojim zaposlenicima da se usredotoče na kreativnost i suradnju – bez brige o troškovima.

Neka zaposlenici budu uključeni

Pružite svojem osoblju pametne nove načine dijeljenja informacija i napravite više koristeći Epsonova rješenja. Produktivnost raste kada imate alate koje rado koristite i uključujete u svoj radni dan.

Pomozite zaštititi budućnost planeta

U Epsonu smo svjesni važnosti podržavanja zelenijeg planeta za buduće generacije.

Servis i podrška

Saznajte više o servisiranju na lokaciji i jamstvima tvrtke Epson.

Rješenja za uzimanje u najam

Saznajte više o različitim načinima na koje možete iskoristiti Epsonove proizvode njihovim uzimanjem u najam.

Softverska rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

Prilagodite bilo koje poslovno okruženje

Smanjite troškove ispisa

Naši pisači WorkForce Pro RIPS pomažu vam da poboljšate produktivnost trošeći manje novca na potrošni materijal i manje vremena na održavanje, tako da možete raditi bez prekida. A kada se prebacite s laserskog pisača, možete smanjiti potrošnju energije do 96 %, otpad do 99 %⁴ i emisiju CO₂ do 92 %⁵, bez smanjenja brzine ili kvalitete.

Radite u pokretu

Ispisujte, skenirajte i projicirajte dok ste u pokretu s laganim kompaktnim mobilnim skenerima, pisačima i rješenjima za prikaz.

Neka informacije uvijek budu u pokretu

Učinkovito upravljajte, obrađujte i usmjeravajte dokumente pomoću rješenja za skeniranje koja se mogu konfigurirati da automatski imenuju i organiziraju dolazne datoteke. Preskakanje otkrivanja dvostrukog ulaganja znači da se zahtjevni mediji, kao što su omotnice i papirići bilješke, mogu brže obraditi. Osim toga, uređaji za umnažanje diskova omogućuju spremanje podataka u CD, DVD i BD formate, koji će trajati do 100 godina bez potrebe za ponovnim pisanjem.

Organizirajte ured

Proizvedite čvrste dugotrajne etikete u širokom rasponu vrpci i boja teksta. Uz pisače za ispis etiketa LabelWorks izvješća, resursi, sredstva, mape i kabeli bit će ispravno označeni i lako ćete ih pronaći.

Brzo ispisujte velike količine

Ispisujte dokumente visoke kvalitete supervelikim brzinama do 100 ipm uz WorkForce Enterprise – pouzdan i ekološki prihvatljiv višefunkcijski A3 pisač u boji s uređajem za završnu obradu, prikladnim za potrebe malih radnih skupina pa sve do odjela.

Neka vaš sadržaj bude primijećen

Redefinirajte poslovne prezentacije s našim snažnim, ali povoljnim instalacijskim projektorima serije EB-5500. Jasno prikažite svoju sliku u širokom rasponu uvjeta osvjetljenja od 5500 lm i jednako svijetlim izlaznim snopom bijelog svjetla i svjetlosti u boji, koji je do tri puta svjetliji od konkurentskih DLP modela s 1 čipom³.

Uključite se i surađujte učinkovitije

Našim rješenjima za prikaz olakšali smo zajednički rad na dokumentima, dijeljenje datoteka i pretvaranje običnih sastanaka u suradnje. Veličina zaslona može se povećati do 100 inča za sobe gotovo bilo koje veličine, kako bi svi u tom prostoru imali najbolji pogled, kao i mogućnost interakcije, dijeljenja i rasprave u punoj visokoj rezoluciji bez računala.

Otkrijte Epsonov širok raspon poslovnih pisača, višenamjenskih uređaja, skenera, projektora i više.

SKENERI

PROJEKTORI

DRUGI PROIZVODI

Studije slučaja

Otkrijte širok raspon studija slučaja koje sadrže informacije o Epsonovim proizvodima i rješenjima te tržišnim trendovima.

Vijesti

Budite u tijeku s najnovijim vijestima iz Epsona i otkrijte ažuriranja o najnovijim Epsonovim proizvodima.

MIJENJANJE BUDUĆNOSTI TEHNOLOGIJOM BEZ UPOTREBE TOPLINE

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Tvrtka Epson naručila je ispitivanje vremena do kraja ispisa prve stranice (FPOT) nakon cjelonoćnog mirovanja u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima, koje je provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. Više informacija potražite na www.epson.hr/inkjetsaving

² Veliki kapacitet jedinice za napajanje tintom do 84.000 stranica približne iskoristivosti ispisa stranica. Stvarna iskoristivost ispisa razlikovat će se ovisno o slikama koje se ispisuju i uvjetima upotrebe. Više informacija potražite na www.epson.eu/pageyield. Početne tinte sadržavaju samo količinu tinte dovoljnu za početno pokretanje pisača, za daljnji normalan rad potrebno je kupiti nove tinte.

³ Svjetlina boje (snop svjetlosti u boji) u najsvjetlijem načinu, izmjerena u laboratoriju treće strane u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boje razlikovat će se ovisno o uvjetima uporabe. Najbolje prodavani Epson 3LCD projektori u odnosu na najbolje prodavane DLP projektore s 1 čipom na temelju podataka o prodaji tvrtke PMA Research za razdoblje od prosinca 2015. do studenog 2016.

⁴ Ispitivanje je naručila tvrtka Epson, a provela tvrtka BLI tijekom dva mjeseca do veljače 2017. u usporedbi s odabranim konkurentskim uređajima. Više informacija potražite na www.epson.hr/inkjetsaving

⁵ Na temelju ekstrakcije i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji tvrtke Epson: 1. Izračun uključuje samo emisije CO2 kao čimbenika koji pridonosi globalnom zagrijavanju. 2. Rezultati izračuna temelje se na vlastitim izjavama. (Potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg CO2/jedinica) objavljen u bazi podataka JEMAI „LCA Pro“.

⁶ Laserski pisači koji ispisuju 45 – 55 str./min obično troše 1500 W. WorkForce Enterprise ima malu potrošnju struje od 180 – 320 W i ispisuje do 100 sl./min.

⁷ Najveći udio na tržištu prema broju projektora s 500 lumena i više. (Istraživanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2016.).

⁸ Istraživanje je provela tvrtka Future Source Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015.